enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2201
EURO
34,6534
ALTIN
2.400,13
BIST
10.245,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Amedspor kulüp yönetimi şampiyonluk kupa törenin gününü Cumartesi günü saat 17.00’de yapılacağını duyurdu. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor kulübü kendi resmi sosyal X sayfası üzerinden yaptığı yazılı açıklama şampiyonluk kupa törenin gününü Cumartesi günü saat 17.00’de yapılacağını bildirdi.
09.05.2024
Diyarbakır Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Eşbaşkanı Serhat Kılıç öğretmen atamalarını değerlendirdi. Kamusal hizmetlerin şirket gibi yönetilemeyeceğini savunurken Kürtçe’ye ayrılan kontenjanın ise komik olduğunu dile getirdi. DİYARBAKIR GAZETE- Milli Eğitim bakanlığı tarafından 2025-2026 eğitim öğretim yılı için ön görülen öğretmen atamaları 20 bin olarak açıklandı. Diyarbakır Eğitim-Sen 2 No’lu Eşbaşkanı Serhat...
09.05.2024
Dicle Elektrik dağıtım bölgesinde tarımsal sulama faaliyetlerinin en yoğun gerçekleştiği Şanlıurfa’da, elektrik tüketimi nisan ayı boyunca üç katına çıktı. Sulama sezonunun başlangıcı olan 1 Nisan’da 11 milyon 505 bin kWh olan günlük tüketim, ay sonunda 30 milyon 743 bin kWh seviyesine ulaştı. Bölgede her gün onlarca kaçak trafonun tespit edilmesi,...
08.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyumlar döneminde il dışından atanan ve kentte ”ithal bürokrat” olarak alınan bazı çalışanların birden fazla maaş ve huzur hakkı gibi ödemelerle 180 bin TL’ye yakın aylık ödeme aldığı, hasta yakınları için kurulan misafirhanenin bu kişiler tarafından otel gibi kullanıldığı ortaya çıktı. DİYARBAKIR GAZETE- ANKA Haber Ajansı’nın edindiği...
08.05.2024

PFDK’dan Amedspor’a seyircisiz maç ve para cezası

PFDK’dan Amedspor’a seyircisiz maç ve para cezası
REKLAM ALANI

Amedspor’a, Ankara Demirspor maçında yapılan kimi tezahüratlar gerekçesiyle 1 maç seyircisiz oynama ve para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 30 Ocak’ta kendi sahasında karşılaştığı Ankara Demirspor’u 2 -1 mağlup eden Amedspor’a, maçta yapılan kimi tezahüratlar gerekçesiyle 1 maç seyircisiz oynama ve 4 bin TL para cezası verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Amedspor, “PFDK’dan kulübümüze verilen saha kapatma ve para cezası kararı kabul edilemez!” tepkisinde bulundu.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Ankara Demirspor maçında yaşanan birkaç ufak olay için “çirkin ve kötü tezahürat” ve “saha olayları” gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen kulübümüze 1 resmi maçta seyircisiz oynama ve 4 bin TL para cezası verilmiştir.

Özellikle son yıllarda deplasman maçlarında başta protokol tribünümüz olmak üzere yedek kulübemize ve oyuncularımıza rakip takım taraftarlarının futbol dışı ilkel söylem ve yaklaşımlarla ettikleri çirkin ve kötü tezahüratlara rağmen bu kulüpler disiplin kuruluna dahi sevk edilmezken bu yaklaşımlar karşısında son derece fair-play çerçevesinde hareket eden kulübümüze en ufak olayda saha kapatma gibi ağır cezaların verilmesi kabul edilemez!

Federasyonun talimat ve kararlarının tüm kulüpler için aynı çerçevede uygulanması gerektiği hatırlatıyor, maçlara atanan temsilci ve gözlemcilerin de her takıma eşit bir şekilde yaklaşması gerektiğini beyan ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme