Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı ve Yenişehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan hane ziyaretlerinde sünnet olamadıkları öğrenilen Masup, Miraç ve Zübeyir kardeşler, Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile sünnet ettirildi.
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. İlçede yapılan çalışmaların yanı sıra Yenişehir Kaymakamlığı ve Yenişehir Belediyesi çocukların, erkekliğe attıkları ilk adımlarında da kendilerine destek olarak hafızalarında unutulmayacak izler bırakıyor.
İlçede hane ziyaretleri kapsamında Akar ailesini ziyaret eden Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 ve 12 yaşlarındaki 3 kardeşin sünnet ettirilmediği bilgisini alınca üç kardeş, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde gerekli tahlilleri yapıldıktan sonra sünnet ettirilip giysi yardımında bulunuldu.
İlçede hane ziyaretleri kapsamında tüm vatandaÅŸlarla bir araya geldiklerini belirten BaÅŸkan BeÅŸikci, “YeniÅŸehir Kaymakamlığı ve YeniÅŸehir Belediyesi olarak vatandaÅŸlarımızı sık sık ziyaret etmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında da arkadaÅŸlarımız gerekli notları alıyor. Akar ailemizin de 4, 10 ve 12 yaÅŸlarındaki 3 çocuÄŸunun sünnet ettirilmediÄŸinin bilgisini alınca Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz hemen gerekli çalışmalara baÅŸladılar. Bizler vatandaÅŸlarımızın refahı ve mutluluÄŸu için buradayız. Onların her türlü sorunu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz’’ dedi.
Çocuklarının sünnet ettirildiÄŸi için çok mutlu olduÄŸunu belirten anne Saadet Akar ise, “BaÅŸkan’ım bizi çok mutlu etti. EÅŸimle uzun zamandan beridir çocuklarımızı sünnet ettirmeyi istiyorduk. Fakat her defasında bir sorunla karşılaÅŸtık. BaÅŸkanımızın sayesinde hem birkaç gün içinde çocuklarımızın sünnet iÅŸlemi gerçekleÅŸtirildi hem de çocuklarım yeni hediye edildi. Allah ondan ve devlet babadan razı olsun” ÅŸeklinde konuÅŸtu.