Diyarbakır’da AK Partili BaÄŸlar Belediyesi tarafından 2019 yılında düz kütüphaneden çok amaçlı modern eÄŸitim merkezine çevrilen eÄŸitim merkezinin 2022 yılı Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) baÅŸarı oranı yüzde 85 olarak açıklandı. Tercih maratonu sonrasında üniversiteye kayıt yapma hakkı kazanan öğrenci sayısı 68 olarak ifade edildi.
BaÄŸlar Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu’nun, “BaÄŸlar’daki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi gençler için hayalimdir ” diyerek 2019 yılında modern teknik imkanlarla donattığı belediyeye ait eÄŸitim merkezinde Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) baÅŸarı yüzdesi , bir çok özel okul ve özel kursu geride bıraktı. Huzurlu bir ortamda sınava hazırlanan üniversite adayları yüzde 85 baÅŸarı elde etti. 68 öğrenci üniversitelerin çeÅŸitli bölümlerine kayıt yapma hakkı kazandı.
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SIRTINDAKİ YÜK KALKTI
Birçok öğrenci ilk 4000, 15000, 18000 ve 21000 oranları arasına girmeyi baÅŸardı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin tüm giderlerinin BaÄŸlar Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu’nun giriÅŸimleriyle ücretsiz olarak karşılandığı BaÄŸlar Belediyesi eÄŸitim merkezinde eÄŸitim alan öğrenciler bu ÅŸekilde üniversite okuma hakkı kazanırken, aileleri de önemli bir ekonomik yükten kurtulmuÅŸ oluyor.
buy domperidone paypal – buy sumycin pills for sale flexeril pill