enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2328
EURO
34,7895
ALTIN
2.454,00
BIST
10.315,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
22°C
Diyarbakır
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde Bizans, Asur ve Roma dönemlerine ait 150 adet muhtelif sikke ve objeyi satmaya çalışan iki şüpheli gözaltına alındı. DİYARBAKIR GAZETE- Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan planlı ve istihbari çalışmalar neticesinde; Bağlar ilçesi Yeşildallı Mahallesi’ne Bizans, Asur ve Roma dönemlerine...
09.05.2024
Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu hap ile yakalanan 2 şüpheli tutuklandı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda 2 şahsın Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi bahçesine uyuşturucu hap getireceği bilgisi edinildiği, şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu hapların ele...
09.05.2024
“Kadrajımda Engel Yok” diyen Liseli kız çocukları, görme engelli arkadaşlarının hayallerini canlandırıp fotoğraflarını çekti. DİYARBAKIR GAZETE– Fotoğrafların lansman açılış sergisi, okudukları Diyarbakır Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesinde geniş katılımla yapıldı. Açılışa Diyarbakır il Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Bulut’un yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı....
09.05.2024
Amedspor’un şampiyonluk kupasını alacağı törene katılacak sanatçıların isimleri belli oldu. DİYARBAKIR GAZETE – Amedspor Kulübü, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, 11 Mayıs Cumartesi günü organize edilecek kupa törenine, Xêro Abbas, Azad Bedran, Pervin Chakar, Bajar, Helim Omeri, Şiyar Berwari, Dj Ramazan Karakaş ve Jehrmar’ın kupa törenine katılacağı duyuruldu.
09.05.2024

Başkan Beyoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Beyoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı
REKLAM ALANI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenliğin, milletlerin geleceğine yön veren kutlu bir meslek olduğuna vurgu yapan Beyoğlu ,”Özü itibarıyla peygamberlik mesleği olan öğretmenlik dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de insanlığa ışık olacaktır. Mesleğini severek ve fedakarlık yaparak icra eden  tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

DİYARBAKIR GAZETE- Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Öğretmenliğin toplumların geleceğine ışık tutan, insanların yaşamına dokunan ulvi bir meslek olduğuna değinen Başkan Beyoğlu, ”Asla unutmamamız gereken ve baş tacı yapmamız gereken insanların başında öğretmenlerimiz gelmektedir. “ ifadeleriyle öğretmenlere verilmesi gereken değeri dile getirdi.

Eğitimi ön planda tutan, eğitimciyi el üstünde tutan yüce bir dinin ve kadim bir medeniyetin mensupları olduklarına dikkat çeken Başkan Beyoğlu, “Peygamber mesleği” olarak atfedilen öğretmenliğin insanlık tarihinin her aşamasında vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu anlattı.

“ÖĞRETMENLERİMİZ ÜLKEMİZİN HER KÖŞESİNE IŞIK OLUYOR”

Öğretmenlerin yılın bir gününde değil, her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Beyoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı ;”İlk emri ‘oku’ olan ve ‘bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ diyecek kadar eğitime ve eğitimciye en yüksek derecede önem veren yüce bir dinin, alicenap bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenliğe ve öğretmenlerimize her zaman büyük değer veriyoruz.

En zor şartlarda dahi ülkemizin her köşesine ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, büyük bir fedakarlıkla ve meşeliğini severek icra eden  öğretmenlerimize de sağlıklı ömürler diliyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme