Diyarbakır’da bir araya gelen bir grup genç, Dicle Üniversitesi (DÜ) piknik alanında temizlik yaptı.
DİYARBAKIR GAZETE– Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri DÜ Genç Ofis öncülüğünde, DÜ Piknik Alanı’nda bir araya gelen Dicle Tıp Öğrencileri BirliÄŸi Kulübü, Avrupa Tıp Öğrenciler BirliÄŸi (EMSA) ve Let’s Do It il temsilciliÄŸi üyeleri, piknik alanındaki izmarit, pet, cam ÅŸiÅŸe, gıda ambalajları ve diÄŸer katı atıkları topladı.
Toplumda çevre bilincinin artırılması ve doğanın korunması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte toplanan çöpler, konteynere bırakıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Genç Ofis Gençlik Lideri Duygu Can, çalışma ile çevre bilincini artırmayı ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı amaçladıklarını söyledi.
Dünya Temizlik Günü kapsamında gönüllülerle ve kulüp öğrencileriyle beraber piknik alanında temizlik yaptıklarını kaydeden Can, şöyle konuÅŸtu: “Burayı tercih etmemizin nedeni, çevredeki çöplerin aşırı olması ve görüntünün insanları rahatsız etmesiydi. Temiz bir dünya için ben de varım diyerek gönüllülerimizle birlikte bu çalışmayı yaptık. Amacımız daha temiz ve güzel bir dünya oluÅŸturmaktır. Bundan sonra buraya gelecek kiÅŸilerin geride temiz ve güzel bir alan bırakmalarını umuyoruz.”
cheap motilium 10mg – purchase domperidone generic order cyclobenzaprine 15mg online cheap