enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
17°C
Diyarbakır
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
25°C
DİYARBAKIR HABERİ
Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AMEDSpor’un merhum kaptanı Şehmus Özer, yapay zeka kullanılarak, AMEDSpor’un şampiyonluğunu kutladı. DİYARBAKIR GAZETE- Ailesi tarafından yazılan metni yapay zekâ kullanılarak seslendiren Özer, şu duygu ve düşünceleri paylaştı: “Merhaba Sevgili AMEDspor ailesi, ben kaptanınız Şeyhmus Özer, Özlem ve hasretle yıllardır beklediğimiz bu şampiyonluğun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu...
04.05.2024
Amedspor resmen şampiyonluğunu ilan etti. Amedspor-Menemen maçının birimiyle birlikte, stadyumda şampiyonluk kutlamaları başladı. Aynı anda kentin her köşesinde kutlamalar başlatıldı. DİYARBAKIR GAZETE- 99 dakikada karşılıklı ataklarla birbirleri yoklayan takımlardaki, gol konusunda başarılı olamadı, karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Bu skora rağmen Amedspor 4 puan farkla şampiyonluğunu ilan etti. Diyarbakır’da her yer panayır...
04.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi bilbordlara başarıyı destekleyen Kürtçe ve Zazaca afişler astırdı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şampiyonluk maçına çıkacak olan Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi Diyarbakır bulunan bazı semtlerde bilbordlara Kürçe ve Zazaca “Destxweş şampiyon Amedspor” Yazılı afişleri astırdı.
04.05.2024
Diyarbakırlı ünlü sanatçı Ekin Akkaş, memleketi Diyarbakır ‘a özel bir şarkı yazdı, Şarkının klibini de 33 medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır’da çekti. DİYARBAKIR GAZETE– Kentin Sur ilçesinde çekilen klipte, tarihi ve kültürel noktalar seçildi. Diyarbakır’ın, tanıtımı hedeflenerek çekilen klipte, çekim noktaları da tarihi On gözlü köprü, dört ayaklı minare, Ulu...
04.05.2024

DSMMMO, Muhasebeciler Haftasını kutluyor

DSMMMO, Muhasebeciler Haftasını kutluyor
REKLAM ALANI

Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında kurum ziyaretlerini sürdürüyor. DSMMMO Başkanı Mustafa Vural, yönetim kurulu ve kurul üyeleriyle birlikte Vergi Dairesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğü, İş-Kur ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası nedeniyle etkinlik ve ziyaretlerini sürdürüyor. DSMMMO Başkanı Mustafa Vural, yönetim kurulu ve kurul üyeleriyle birlikte, Vergi Dairesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğü, İş-Kur ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Oda’nın çalışmaları ve üyelerinin sıkıntıları dile getirildi.

İLK ZİYARET VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Muhasebe Haftası münasebetiyle ilk ziyaret Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’a gerçekleştirildi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baysal, muhasebeciler ve Mali Müşavirler haftasını tebrik etti. Yönetim Kurulu ve Kurul Üyeleri daha sonra Vergi Dairesi Başkanlığındaki, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mehmet Fatih Teksin, Denetim Koordinasyon Müdürü Güngör Gönültaş, KDV Genel Uygulama Müdürü Kenan Coşkun, Gökalp Vergi Dairesi Müdür Vekili Mustafa Akhan, Süleyman Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Çırak, Cahit Sıtkı Tarancı Vergi Dairesi Müdürü Hakan Atabey’İ ziyaret ettiler.

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

DSMMMO Başkanı Mustafa Vural, Kurul ve Komisyon Üyeler ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Reşat Mertir’i makamında ziyaret etti.

DİYARBAKIR İŞ-KUR MÜDÜRLÜĞÜ VE DİYARBAKIR TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında kurum ziyaretleri çerçevesinde Yönetim Kurulu ve Kurul Üyeleri, Diyarbakır İş-Kur İl Müdürü İsmail Koç ve Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya makamlarında ziyaret edildi.

Sait BAYRAM’ın Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme