enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
19°C
Diyarbakır
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
DİYARBAKIR HABERİ
Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AMEDSpor’un merhum kaptanı Şehmus Özer, yapay zeka kullanılarak, AMEDSpor’un şampiyonluğunu kutladı. DİYARBAKIR GAZETE- Ailesi tarafından yazılan metni yapay zekâ kullanılarak seslendiren Özer, şu duygu ve düşünceleri paylaştı: “Merhaba Sevgili AMEDspor ailesi, ben kaptanınız Şeyhmus Özer, Özlem ve hasretle yıllardır beklediğimiz bu şampiyonluğun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu...
04.05.2024
Amedspor resmen şampiyonluğunu ilan etti. Amedspor-Menemen maçının birimiyle birlikte, stadyumda şampiyonluk kutlamaları başladı. Aynı anda kentin her köşesinde kutlamalar başlatıldı. DİYARBAKIR GAZETE- 99 dakikada karşılıklı ataklarla birbirleri yoklayan takımlardaki, gol konusunda başarılı olamadı, karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Bu skora rağmen Amedspor 4 puan farkla şampiyonluğunu ilan etti. Diyarbakır’da her yer panayır...
04.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi bilbordlara başarıyı destekleyen Kürtçe ve Zazaca afişler astırdı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şampiyonluk maçına çıkacak olan Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi Diyarbakır bulunan bazı semtlerde bilbordlara Kürçe ve Zazaca “Destxweş şampiyon Amedspor” Yazılı afişleri astırdı.
04.05.2024
Diyarbakırlı ünlü sanatçı Ekin Akkaş, memleketi Diyarbakır ‘a özel bir şarkı yazdı, Şarkının klibini de 33 medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır’da çekti. DİYARBAKIR GAZETE– Kentin Sur ilçesinde çekilen klipte, tarihi ve kültürel noktalar seçildi. Diyarbakır’ın, tanıtımı hedeflenerek çekilen klipte, çekim noktaları da tarihi On gözlü köprü, dört ayaklı minare, Ulu...
04.05.2024

Bağlar Belediyesi 4 yerleşim yerine daha yol kazandırdı

Bağlar Belediyesi 4 yerleşim yerine daha yol kazandırdı
REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Batıkarakoç Mahallesi ve mahalleye bağlı Dağsu, Tezharap ve Tokaçlı mezralarının yolları yenilenerek ulaşım için elverişli hale getirildi. Yapılan hizmetten memnun kalan vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Bağlar Belediyesi, bir yandan şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışması yaparak ulaşım için modern hale getirirken, diğer yandan da kırsal yerleşim yerlerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Batıkarakoç Mahallesi ve mahalleye bağlı Dağsu, Tezharap ve Tokaçlı mezralarının yollarında yeni yol açma, iyileştirme ve reglaj çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla bu yerleşim yerlerindeki yollar ulaşım için elverişli hale getirilerek modern bir görüntü kazandı.

BAŞKAN BEYOĞLU: “ULAŞIM SORUNU YAŞANAN YERLEŞİM YERİ KALMAYACAK”

Yapılan hizmetten memnun kalan vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. İlçeye bağlı diğer kırsal ve merkez mahallelerinde de yol yapım ve yenileme çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 400 bin nüfuslu ilçeye bağlı 48 mahallede de ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için gerekli olan alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Beyoğlu, “Yürüttüğümüz çalışmalar sonunda inşallah belediyemizin sınırları içerisinde yer alan hiçbir yerleşim yerinde sorun kalmayacak. 4 kırsal mahallemize daha yol hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme