enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
DİYARBAKIR HABERİ
DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayları Serra Bucak ve Doğan Hatun basın ile bir araya geldi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen buluşmada, Eşbaşkanlar basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bucak, kayyım kaygısının olmasına rağmen halkın sandığa giderek iradelerine sahip çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “Bizim de demokrasi ve haklı mücadelemiz bizce halk tarafından...
29.03.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı bünyesinde yürütülen AB destekli “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi” açılışı düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi. DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezin’de düzenlenen etkinliğe SGK İl Müdürü Reşit Merttir, İş-Kur Müdürü Mustafa Yılmaz, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, DTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu kurum...
29.03.2024
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde evinde kalp krizi geçiren Sakine Tuncer (70), ambulans helikopterle sevk edildiği Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. DİYARBAKIR GAZETE- Kulp ilçesinde yaşayan Sakine Tuncer göğsünde ağrı hissedince, yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri tarafından Kulp Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalp krizi...
29.03.2024
Diyarbakır’da polisin hırsızlık ve gasp yapan şebekeye yönelik yaptığı ‘Piyon’ operasyonunda 1’i mutfak dolabında 9 şüpheli yakalanıp, tutuklandı. DİYARBAKIR GAZETE- İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte hırsızlık ve gasp yapan şebekeye yönelik çalışma gerçekleştirdi. Mağdurların verdiği ifadeler üzerine merkez ilçeler Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir’de Kent Güvenlik Yönetim...
29.03.2024

ABP Genel Başkanı Uzun: “Biz Değişime inanıyoruz!”

ABP Genel Başkanı Uzun: “Biz Değişime inanıyoruz!”
REKLAM ALANI

6 Haziran 2018 tarihinde Kurucu Başkanlığını yaptığı Adalet Birlik Partisi’ni kurarak Tüm delegelerin oyu ile Adalet Birlik Partisi Genel Başkanlığına seçilen İrfan Uzun, Partisine katılım çağrısında bulundu. Uzun, Adalet Birlik Partisi Çatısı altında; Genel merkez, İl Başkanlığı ve İlçe Yerel yönetimlere görev almak isteyen vatandaşları üye olarak aralarına katılım sağlamalarından dolayı onur ve gurur duyacaklarını söyledi.

Vatandaşların, kendilerine Sosyal Medya hesapları ve İnternet Sayfaları üzerinden bağlantı kurarak iletişim Kurabileceklerine işaret eden Uzun, “Başka bir gelecek mümkün. Geleceği mümkün kılmak için hep birlikte çalışacağız, başaracağız inşallah. Biz değişime inanıyoruz” dedi.

İRFAN UZUN KİMDİR?

Trabzon Köprübaşılı olan İrfan Uzun, 04 Temmuz 1975 KDZ. Ereğli doğumludur. 1985 yılında Kdz Ereğli’ye bağlı Kandilli Beldesi Pazaryeri ilkokulundan mezun olmuştur. 1991-1992 yılları arasında KDZ Ereğli lisesi, 1992 -1993 yılları arasında İstanbul Paşabahçe Ferit İnal lisesinde okuyan Uzun, 1993-1994 yılları arasında Zonguldak Kdz. Ereğli Armutçuk lisesinden mezun oldu. 1992-1995 yılları arasında amatör olarak ilgilendiği uzak doğu sporu olan karate ile disiplinli, ekip çalışması ve takım ruhunun önemini erken yaşta tecrübe etmiş, bilinçli toplum ferdi olarak kendini geliştirmiştir.

1995 yılında Uzun Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited şirketini kurdu ve halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını devam etmektedir. 1997 yılında, Vatani görevini İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulunda Bahriyeli asker Serdümen (savaş gemilerinde çavuştan yüksek rütbede bulunan, dümen kullanmakla görevli er) olarak tamamladı.

Yüksek Öğrenimine ilk olarak Brussels Capital Üniversitesi yazılım uzmanlığı olarak başlamış, daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Banka ve Sigortacılık bölümünü okumuş, Beykent Üniversitesi Hukuk Bölümü Adalet Programını başarı ile bitirmiş olup şuan Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde öğrenimine devam etmektedir. Farklı alanlarda 3 üniversite okumuş ve 1 Fakülteye devam eden Uzun, gençlik yıllarından itibaren Sosyal hayat ve siyasetle iç içe bir yaşam tercih etmiştir.

1999 yılından itibaren genç bir idealist olarak, ülke ve dünya meseleleri, toplumsal sorunlar konusunda araştırmalar yapmış ve bu konulara ilişkin çözüm yolları aramıştır. 1999 yılı Uzun’un aktif siyasete adım attığı dönemdir. 2001 yılında fiili olarak siyasetin içerisinde olan Uzun, 2004 Yılında Uzun Yazılım Ltd. Şti. Şirketini kurmuş olan Uzun, bu şirketinde Yönetim kurulu Başkan yardımcılığını halen devam ettirmektedir.

İstanbul’da parti teşkilatlarında yeni bir örgütsel yapı geliştiren Uzun, geliştirdiği bu yapı ile diğer siyasi parti teşkilatları için de model olmuştur. Uzun, geliştirdiği bu yapı içerisinde özellikle kadınların, gençlerin ve engellilerin aktif siyasete katılımını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmış, siyasetin tabana yayılarak geniş halk kitleleri tarafından benimsenip itibar görmesi yolunda ciddi adımlar atmıştır. Okuduğu Üniversite Adalet programı Hukuk Bölümünün bitirme tez konusu olan Siyasi Partiler “SİYASİ PARTİ, Kuruluşu, Organları, Organların Görevleri, Teşkilatlanmaları ve Siyasi Partilerin Tüzel Kişiliklerinin Sona Ermesi” tezini başarı ile tamamlamıştır.

Uzun, bütün bu çalışmalarının yanı sıra 2013 yılından beri kısa adı SAAD olan Sigorta Aracıları ve Acenteler Dernek Başkanlığı görevini devam ettirmektedir. Ayrıca birçok STK larda faal görevleri bulunan Uzun 06/06/2018 yılında Kurucu Başkanlığını yaptığı Adalet Birlik Partisi’ni kurarak Tüm delegelerin oyu ile Adalet Birlik Partisi Genel Başkanlığına seçildi. Rusça, Arapça ve İngilizce bilen Uzun, evli ve iki çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme