enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
DİYARBAKIR HABERİ
Türkiye genelinde 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerine ilişkin Diyarbakır’da Vali Ali İhsan Su başkanlığında, seçim güvenliği toplantısı yapıldı. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine İlişkin alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere Diyarbakır Valisi Ali...
28.03.2024
2010 yılından itibaren ikinci el araç alım satım, oto kiralama, ekspertiz değerleme ve sigorta alanında hizmet veren 2-A Grup Otomotiv’de araç alımlarına kredi kartına 12 taksitle ve uygun faiz oranlarının yer aldığı bir kampanya başlattı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’da 2-A Grup Otomotiv, aracını yenilemek ya da hayalini kurduğu aracı almak isteyen...
28.03.2024
AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, seçimlere 15-20 gün içinde Bağlar Belediyesine yapılan para karşılığı işçi alım iddialarıyla ilgili duyumlar aldıklarını belirterek, Belediyeye son 6 ay içerisinde alınan işçilerin yeni gelen yönetim tarafından işten çıkarılacağını, bu yüzden vatandaşların para karşılığında belediyeye girmemesi yönünde uyardı. DİYARBAKIR GAZETE- 31 Mart...
28.03.2024
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da konuştu. MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan’ın da katıldığı İstasyon Meydanı’ndaki mitingde, adaylarını tanıtan Erdoğan, “Kapımız teröristlere ve terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara da kapalıdır” mesajını verdi. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda halka hitaben konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır kent merkezi ile bağlı ilçelerde...
27.03.2024

AMEDSpor’a Destek Gecesi düzenlendi

AMEDSpor’a Destek Gecesi düzenlendi
REKLAM ALANI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, takıma gelir sağlamak amacıyla düzenlediği “Destek Gecesi”nde kentteki iş dünyası ve STK temsilcilerini bir araya getirdi.

Plaza Hotel’in ev sahipliğinde, iş insanı Baran Durmaz ve Hacı Baba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Ömer Elaldı’nın ana sponsorluğunda düzenlenen geceye, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, görevden alınarak yerine kayyum atanan HDP’li Bismil Belediyesi Eş Başkanı Orhan Ayaz, Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, As Başkan Cahit Akın, Kulüp Yönetimi, DTSO Yönetim Kurulu üyeleri, DSMMMO Başkanı Mustafa Vural, Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin, ASKF Başkanı Remzi Dayan, İHD Şube Başkanı Abdullah Zeytun, DOGÜNKAD Başkanı Rojda Yılmaz, DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen ile çok sayıda iş insanı katıldı.

KULÜPLERİ AYAKTA TUTAN GÜÇ TARAFTARLARDIR

Organizasyonda konuşan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, “Bilindiği gibi kulüpleri ayakta tutacak tek güç kendi camiaları ve taraftarlarıdır. Bizler de bu gerçeğin ışığında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ‘birlikte başaracağız’ şiarıyla çalışma gayreti içerisindeyiz” dedi.

Amedspor’un yaşadığı zorluklara değinen Başkan Yıldırım, “Yönetimler sezona başlarken uzun ve meşakkatli bir yol diye başlar ama bizim yolumuz aynı zamanda dik bir rampayla başlıyor hep. Sorunların ve problemlerin eksik olmadığı bu kulüpte Allah’a çok şükür ikinci bitirdiğimiz bir ilk yarıyı geride bıraktık. Futbol branşının yanı sıra kadın futbol, engelsiz basketbol ve altyapı branşları ile bölgemizde tek, Türkiye’de ise ender rol model kulüplerden biriyiz. Mücadelemizi sürdürdüğümüz tüm branşlarda bir yandan sportif başarı için uğraşırken bir yandan da mali yükümlülüklerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“DAHA GÜÇLÜ BİR AMEDSPOR İÇİN BU GECEYİ DÜZENLEDİK”

Camianın birlik ve beraberliğine vurgu yapan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, “İkinci yarıda ayakta daha sağlam durabilmek için küskünlükleri unutup sivil toplumuyla, iş dünyasıyla, basınıyla, taraftarıyla omuz omuza verip camiamızı bir arada tutmak ve daha güçlü bir Amedspor yaratmak için bu geceyi düzenledik. Amedspor bir futbol takımından daha çok bir duruşun simgesidir ve bu duruştan asla vazgeçilmeyecektir” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

KAYA: “AMEDSPOR ÖNEMLİ BİRTAKIM”

Yıldırım’ın ardından söz alan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, STK’ların ve halkın takımı sahiplenmesini takdirle karşıladıklarını ifade ederek, “ Amedspor önemli bir takım, en zor şartlarda mücadele ederek ligde mücadele ediyor. Şampiyonluğa doğru ilerliyor. Bu gece ile katkı vererek destek vermeye çalışıyoruz. Her kulübün şanslı tarafları vardır, şansız tarafları vardır. Amedspor’un en şanslı tarafı güçlü ve isteyen bir kitlesi vardı. Bu kitle inanarak ve sahip çıkarak Amedspor’u bir yere taşımaya çalışıyor. Şansız taraflarımız da var. Türkiye’deki bütün spor kulüplerinin tamamına yakını bulundukları kentin yöneticileri, kamusu, yerel yöneticileri tarafından desteklenir ve kaynak aktarımı yapılır. Ben bugüne kadar bu desteği görmemiş futbol takımı görmedim. Maalesef bu şansızlık hem Amedspor’da hem de Diyarbekirspor’da var. Bir türlü bu iki kulübümüze kamudan ve yerelden destek almayı başaramadık. İnşallah bu başaramadık mesajımız buradan birçok yere ulaşır, kentte heyecan katan Amedspor ve Diyarbekirspor’a kamu ve yerel yöneticiler destek verirler” ifadelerini kullandı.

“AMEDSPOR’UN DÜŞMESİNİ BEKLEYENLERİN TAM TERSİNİ YAPACAĞIZ”

Konuşmasında kamu yöneticilerine ve kayyumlara çağrıda bulunan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü, “Destek almayan bir kulübün ayakta kalma şansı yok. Bir kentin ekonomisi ve sanayisinin gelişmesi önemli ama takımlarımızın süper ligde olması bulundukları kente daha farklı bir rüzgar katar. Süper lige baktığımızda nüfusu Diyarbakır’ın beşte biri olan illerin takımlarını görebiliyoruz. Bu tamamen o ilin yöneticilerinin takımlarına verdikleri destekten dolayıdır. Bizde Amedspor’a destek vermeye devam edeceğiz. Amadspor’un yanında durmaya çalışacağız, Amedspor’un düşmesini bekleyenlerin tam tersini yapacağız. Bir üst lige çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu gece ile Amedspor’u ligde tutup bir üst lige çıkarmak için bu çalışmayı yapıyoruz” dedi.

Kaya, Avrupa’da bulunan iş insanlarının da takıma destek verdiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından dayanışma gecesi, sanatçı Mehmet Atlı’nın şarkılarıyla sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme