enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
Sur içindeki tarihi Aşefçiler Çarşısında bulunan ve 20 günde yıktırılacağı sözü verilen hasarlı binanın, 45 günde ancak bir katı yıktırıldı. DİYARBAKIR GAZETE – Sur içindeki tarihi Aşefçiler Çarşısında bulunan ve 20 günde yıktırılacağı sözü verilen hasarlı binanın, 45 günde ancak bir katı yıktırıldı. 45 günden beri bina yüzünden mağdur olan...
19.04.2024
21 yıl 21 gün süren bir çalışma sonucu tarihi Sur içi minyatürünü yapan taş sanat ustası Fesih Gündoğar, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarına çağrıda bulunarak, mevcut maketin 10 katı büyüklüğünde yeni bir maket yapmak için yer talebinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’ın 80 yıl önceki halindeki Sur İçi maketi 21 yıl ve...
19.04.2024
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce bu yıl 48. Düzenlenen Turizm Haftası Bahar konseri ile sona erdi. DİYARBAKIR GAZETE – 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 48. Turizm haftası sona erdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce merkez Sur ilçesindeki İçkale Müze Kompleksi’nde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin’in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat...
19.04.2024
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesine Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Yerlikaya X hesabından “Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında “İstiklal Marşı’nın okutulmadığına”, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise “Türk bayrağının kaldırıldığına” ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir.” paylaşımını yaptı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden açıklama Diyarbakır...
19.04.2024

Amedspor’da deprem!

Amedspor’da deprem!
REKLAM ALANI

Amedspor yönetimi, ligde ve kupada elde edilen başarılı sonuçlara rağmen takımdaki disiplinsizliği gerekçe göstererek Teknik Direktör Mesut Toros ile yollarını ayırdı, 2 futbolcuyu kadro dışı bıraktı ve 6 futbolcuya da çeşitli cezalar verdi.

2.Lig Beyaz Grup’ta ilk 9 haftada 17 puan toplayarak ikinci sırada yer alan Amedspor’da beklenmedik gelişmeler yaşandı. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasında yaşandığı iddia edilen huzursuzluğun faturasını ağır şekilde kesti.

Karşılıklı anlaşmaya varılarak teknik direktör Mesut Toros ile yollar ayrıldı. Kulübün açıklamasında, “Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı neticesinde Profesyonel Futbol A Takımımız teknik direktörü Mesut Toros ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştır.

Mesut Toros hocamıza ve ekibine bugüne dek kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.” denildi.

BÜNYAMİN VE SIDDIK İSTEMİ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Kulüp yönetimi, disiplinsiz davranışlarda bulundukları gerekçesiyle 8 futbolcuya da çeşitli cezalar verdi. Bünyamin Yürür süresiz şekilde kadro dışı bırakılarak 30 bin TL para cezasına çarptırılırken, Mehmet Sıddık İstemi’ye 2 maç kadro dışı ve 30 bin TL para cezası verildi.

Cerem Talha Dinçer’e 30 bin TL, Denis Taşkesen’e 10 bin TL, Anıl Şahin’e 10 bin TL ve Mansur Çalar’a da 10 bin TL para cezası kesen yönetim, Murat Uslu ve ve Çağatay Yılmaz’a da uyarı cezası verdi.

TARAFTARLAR VERİLEN KARARLAR KARŞISINDA İKİYE BÖLÜNDÜ

Yönetimin aldığı radikal kararlar taraftarları ikiye böldü. Kimi taraftarlar, kararlar doğru bularak destek verdi. Bazı taraftarlar ise özellikle futbolculara verilen kadro dışı cezalarının haksız olduğunu dile getirerek bu durumun iyi giden takıma zarar vereceği görüşünde birleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Tarsus İdmanyurdu’nu 3-2 yenerek yarı finale yükselen Amedspor, ligde önümüzdeki iki haftayı maç yapmadan geçirecek. Bu hafta bat olacak, gelecek hafta ise ligde çekilen Kastamonuspor’a karşı hükmen galip gelecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme