enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu....
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves’i ağırladı. DİYARBAKIR GAZETE- Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ile İstanbul Konsolosluğu Kültür Müşaviri Recep Tuna, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan Bırkleyn Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesi, Terkan Caddesi ve Kadya Caddesi arasında kalan Bırkleyn Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacak. DİYARBAKIR GAZETE- Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kent merkezindeki 136 ana arter, meydan, şehirlerarası otobüs terminali, ilçe otogarı, özel ve kamu hastanelerinin acilleri ve bekleme yerlerinin temizliği için kampanya başlatacak. Oluşturulan üç ekip ile yürütülecek temizlik kampanyasına,...
24.04.2024

Amedspor’da umut kombine satışlarında

Amedspor’da umut kombine satışlarında
REKLAM ALANI

DAmedspor’da yeni sezonda uygulanacak kombine biletlerin fiyatları belli oldu ve satışlara başlandı.

Başkan Metin Kılavuz, kamuoyuna yaptığı  10 maddelik açıklamada taraftarlardan ve halktan kombine bilet alarak kulübe ekonomik katkı sunmalarını istedi. Kılavuz,” Bu süreci bir kulüp başkanının ve yönetiminin tek başına götürmesi de gerçeklik boyutunda doğru olmayacaktır. O nedenledir ki şiarımız, “Amedspor Sensin”dir. Başta taraftarlarımız ve halkımız olmak üzere, yerel yönetimler ve resmi kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri bu sürecin olmazsa olmaz paydaşlarıdır. Aslında bu sürecin sahibi herkestir” dedi.

EN PAHALI 1000 TL, EN UCUZ 250 TL

Amedspor’un Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynayacağı yeni sezondaki maçlarda geçerli olacak kombine biletlerin fiyatları belli oldu. Kulübün büyük umut bağladığı biletler Tezgel ve Çarmar marketlerinde satılıyor.

Sosyal medya üzerinde yayınlanan tanıtım videosu ile kombine biletler için taraftarlara çağrı yapıldı. Bilet fiyatları, VİP 1000 TL,VİP Altı Kapalı Tribün 500 TL ve Maraton Tribünü 250 TL olarak açıklandı.

Kulübün çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Metin Kılavuz, kamuoyuna yaptığı  10 maddelik açıklamada taraftarlardan ve halktan kombine bilet alarak kulübe ekonomik katkı sunmalarını istedi. Kılavuz,”30 Haziran’da gerçekleşen Olağan Kongresiyle kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu göreviyle onurlandırılmıştık. Bir aylık süreç içinde tam zamanlı emek yoğunlaşması ile çalışma yürüttük. Çalışmalarımızı asil, yedek yönetim ayrımı olmadan demokratik ve kollektif akıl perspektifiyle yürütüyoruz.” dedi.

ÇALIŞMALARI TEK TEK AÇIKLADI

Şu ana kadar yapılan çalışmaları maddeler halinde aktaran Kılavuz,” Yönetim kurulu daha güçlü bir kurumsal yeterlilik inşaası sürecini kapsamlı tartışmış, acil, kısa, orta ve uzun vadeli planlamaları yapmıştır. Bu süreç devam ettirmektedir. Taraftar guruplarımız ile daha güçlü bir birlikteliğin düşünsel ve pratik boyutlarının tartışıldığı bir kahvaltılı toplantı düzenlenmiştir. Kulüp faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması çok önemlidir. Bu kapsamda yerel ve ulusal basın emekçileri ile kahvaltılı basın toplantısı düzenlenmiştir. Bu konuda başta NTV’de tam gün olmak üzere bir çok basın kuruluşu tarafından kulübümüz ile ilgili haberler yapılmıştır. Yedi kişilik transfer komitesi oluşturulmuş ve bu konuda günlük en az 10 saatlik mesai ile çalışmalar yürütülmektedir. Takımımız moral motivasyonlu kampa gönderilmiştir. Transferler, futbol emekçilerinin sportif başarılarının yanında kültür ve ahlaklı duruşlarına bakılarak yapılmıştır. Başta forvet olmak üzere 2 eksik mevkiye nokta transfer çalışmasın da son aşamaya gelmiştir.

“KULÜP ÜZERİNDEKİ BASKILARI AZALTIYORUZ”

İl Spor Müdürlüğü ile kentin tek ortak sosyal aktivitesi olan maçlarımızın daha düzenli izlenmesi koşulları için görüşme yapılmış bu görüşmeler devam etmektedir.

Kulüp üzerindeki baskıları azaltmak ve ilgili destek boyutunu güçlendirmek için çeşitli görüşmeler yapılmış ve görüşmelere devam edilecektir. Yerel yönetimlerin daha aktif destek sağlamaları için ziyaretler yapılmıştır. Bu konuda çalışmalar ve planlamalar devam etmektedir. Kulübümüze mali halk desteği sağlayabilmek amacıyla; Amedspor Sensin sms (mesaj) projesi ve maddi yardım için valiliğimize izin başvurusu yapılmıştır.

“KOMBİNE BİLETLER PAHALI DEĞİLDİR”

Amed Store mağazamızda yeniden yapılandırma süreci başlatılmıştır. Mağazamızda maddi durumu iyi olmayan gönüllerimize yönelik ürün çeşitliliğine gidilecektir.

10- Kulübümüze kısa sürede maddi kaynak sağlamak için sınırlı sayıda (3400 adet) kombine bileti basılmış, kolay ulaşılabilirlilik için yerel marketlerimiz TEZGEL-KOM ve ÇARMAR’ın gönül katkıları alınmıştır.

Kombine biletlerinin pahalı olduğuna yönelik bir kısım arkadaşların eleştirisi olmuştur. Yıllık ortalama maç sayısı baz alındığında; Maraton 14 TL, Şeref Tribünü Altı Kapalı 29 TL ve Kapalı Tribünü 20 TL’ye denk gelmektir.

“BU SÜREÇ BİZİMLE OLMAZ. HERKES SÜRECE KATILMALIDIR”

Unutulmamalıdır ki kombineler sınırlı sayıda olup maddi katkı amaçlı basılmıştır. Maddi durumu iyi olmayan taraftarımıza ve öğrencilere yönelik olarak mevcut bilet fiyat uygulaması sabit kalması kaydıyla planlamalar yapılmaktadır.

Sonuç olarak unutulmamalıdır ki istemler olanaklar ile sınırlı olabilir. Tüm çalışmalarımız istemlere yönelik olanaklarımızı geliştirme boyutundadır. Kongrede görevi alırken altını özellikle çizdiğimiz husus şuydu; “Başarı hiçbir zaman tekil olamaz. Ne kadar çok biz olabilirsek başarı ancak o zaman gelir.” yaklaşımıydı.

Bu süreci bir kulüp başkanının ve yönetiminin tek başına götürmesi de gerçeklik boyutunda doğru olmayacaktır. O nedenledir ki şiarımız, “Amedspor Sensin”dir. Başta taraftarlarımız ve halkımız olmak üzere, yerel yönetimler ve resmi kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri bu sürecin olmazsa olmaz paydaşlarıdır. Aslında bu sürecin sahibi herkestir.” diye konuştu.

Alınan bilgiye göre, merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 19. Sokak’ta henüz belirlenemeyen bir nedenle iki çocuk tarafından kesici aletle boğazından yaralanan Cihan Gider (8) çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan çocuk, buradaki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, şüpheliler D.B. (17) ve B.B’yi (8) gözaltına aldı. Gider’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme