enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5609
EURO
34,7605
ALTIN
2.492,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
28°C
Diyarbakır
28°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
DİYARBAKIR HABERİ
Bu Akşam saat 18.00′ de satışa çıkan Amedspor- Iğdır FK spor Maçının Batı Ve Kuzeydoğu tribün biletleri 1 saat içinde tükendi. Bir saat içinde 10’bine yakın biletin tükendiği öğrenildi. DİYARBAKIR GAZETE- Amedspor Kulübü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada;  “Batı tribünü ve kuzeydoğu tribünü biletleri tükenmiştir. Doğu tribünü...
18.04.2024
Grubunda şampiyonluğu garantileyen Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, camia olarak başarıda payı olan herkese teşekkür etti. DİYARBAKIR GAZETE– Grubunda şampiyonluğu garantileyen Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, camia olarak başarıda payı olan herkese teşekkür etti. Bakkal, Pazar günü sahalarında ağırlayacakları Iğdır maçı için taraftarları tribünlere davet etti, “Pazara düğünümüz var, gelin...
18.04.2024
Türkiye 2’inci Ligi Kırmızı Grup lideri Amedspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Iğdırspor maçını, Trabzon bölgesi A klasman hakemlerinden Alpaslan Şen yönetecek. DİYARBAKIR GAZETE – Pazar günü saat 15.00’da oynanacak Amedspor-Iğdırspor maçının hakemleri açıklandı. Karşılaşmanın orta hakemi Trabzon bölgesi A klasman hakemlerinden Alpaslan Şen yönetecek. Şen’in ilk kez bir Amedspor maçını...
18.04.2024
Bir dönem nüfusu itibariyle Türkiye’nin 36 İlçesinden büyük mahallesi olan Kayapınar’ın Peyas Mahallesi’nde 31 Mart Yerel Seçimlerde muhtarlık için aralarında mevcut muhtarın da bulunduğu 6 kişi yarıştı. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçesine bağlı Peyas Mahallesinde ikinci kez muhtar olarak seçilen Mehmet Çoban, Mahallelerinin kangrenleşmiş sorunu olan tapu sorunu nedeniyle...
18.04.2024

Bağlar Belediyesi, ‘Gençlik Müdürlüğü’ Kuruyor

Bağlar Belediyesi, ‘Gençlik Müdürlüğü’ Kuruyor
REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, ilçe belediyeleri arasında bir ilk olmak üzere gençlerin düşünce, öneri ve sorunlarını değerlendirmek üzere “Gençlik Müdürlüğü” kurma kararı aldı. Belediyenin bu kararını gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada açıklayan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,” Bir araya gelmemizin gayesi, eksiklerimizi sizden dinleyip sevgimizi pekiştirmektir. Siz yüzümüze bunları söyleyeceksiniz ki biz doğru yolu bulalım. Geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız. Kendi potansiyelinizin farkında olun.” dedi. Renkli görüntülere geçen buluşmada Başkan Beyoğlu, gençlerle halay çekti, görüş ve önerilerini dinleyerek önemli mesajlar verdi.

Bağlar Belediyesi, nüfusun önemli bir bölümü gençlerden oluşan ilçede gençlerin proje, öneri ve görüşlerini değerlendirerek sorunlarını çözmek üzere “Gençlik Müdürlüğü” kuruyor.

AK Parti Bağlar Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programına eşi Dürdane Beyoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mahsum Melikoğlu ile beraber katılarak gençlerin sorularını cevaplandıran Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gençlere verdikleri önemin göstergesi olarak böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

Gençleri yaşamın her alanına katmak ve onlardan istifade etmek gerektiğini anlatan Beyoğlu, “Siz olmazsanız ,gençlik olmazsa toplumun da önemi yok, partilerin de önemi  yok. Gençlik varsa hayat vardır, gençlik varsa hayat güzeldir, gençlik varsa sohbet güzeldir, gençlik varsa kardeşlik ve muhabbet güzeldir. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Çeşitli zaman ve mekanlarda bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Son bir  yılda gençliğe verilen değer ve önemi şayet son 20 yılda ortaya koymuş olsaydık Türkiye’deki gençliğin yüzde seksenini kazanmış olurduk.” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ İLE YOL ARKADAŞLIĞI YAPMAK BİZİM İÇİN GURUR VESİLESİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığını yapmanın gurur vesilesi olduğunu dile getiren Beyoğlu, “Hamd olsun yine de şuurlu bir gençlik gelişiyor. Çok daha güzel yol alacağız. Rabbime hamd ediyorum. Cenab-ı Allah siyaseti bize Diyarbakır’da ve Ak Parti’de yapmayı nasip etti. En önemlisi  Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığını yapmak nasip oldu. İleride bunu evlatlarımıza, torunlarımıza gururla anlatacağız. Umut ediyorum ki biz bugün nasıl Fatih Sultan Mehmet Han’ı, Sultan Abdülhamid  Han’ı konuşuyorsak, nesillerimiz de liderimiz ve yol arkadaşımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek olarak gösterecekler. İnşallah bu hikaye yüzyıllar boyu devam edecek. Bugün sizleri dinlemeye geldik. İçinizden geldiği gibi konuşun, bize her türlü eleştiri ve öneride bulunun.’Aman bu soru beni üzer’. Bizim böyle bir anlayışımız yok. Bir araya gelmemizin gayesi, eksiklerimizi sizden dinleyip sevgimizi pekiştirmektir. Siz yüzümüze bunları söyleyeceksiniz ki biz doğru yolu bulalım. Geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız. Kendi potansiyelinizin farkında olun. “ ifadelerini kullandı.

Gençlerin her türlü projelerini değerlendirmeye hazır olduklarına vurgu yapan Beyoğlu, bu amaçla ilçe belediyeleri arasında bir ilk olmak üzere “Gençlik Müdürlüğü”  kurma kararı aldıklarını kaydetti. Beyoğlu, “Belediyemiz bünyesinde Gençlik Müdürlüğü kuruyoruz.  Yüzlerce öğrencimizin yararlandığı eğitim merkezi açtık. Projeleriniz varsa bize ulaştırın, gereğini yapalım” ifadelerine yer verdi.

“HATAYI VATANDAŞTA DEĞİL, KENDİMİZDE BULACAĞIZ”

Geçmiş dönemlerde yapılan siyasetin yanlışlarına dikkat çeken Beyoğlu, bu tabuyu yıktıklarını dile getirdi.

Beyoğlu, şöyle devam etti:

”Sevgi, merhamet ve şefkat göstermemiz halinde çözülmeyecek hiçbir sorunumuz yok. Biz bunu son üç yılda yaptığımız çalışmalar ve halkımızın kadirşinaslığı sayesinde öğrendik. Üç yıldır haftanın en az 4-5 günü düzenli olarak Bağlar sokaklarındayız. Esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, onları dinliyoruz, beraber çözüm üretmeye çalışıyoruz. Daha önce sokaklara giremiyor, esnafın içine çıkamıyorduk siyasetçiler olarak. Çünkü bu halka bakacak yüzümüz yoktu. Seçimden seçime vatandaşı hatırlamakla olmaz. Biz bu tabuyu yıktık. Eski yaklaşımların yanlış olduğunu gösterdik. Şimdi halkımızla aramızda o kadar güçlü bir bağ oluştu ki onlar bizi davet ediyor. Halkımız kadirşinastır. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bu necip milletin hakkını ödeyemeyiz. Daha çok çalışmamız lazım. İnsanlara daha fazla dokunmalıyız. Siyasetçiler olarak hatayı  kendimizde bulmalıyız. Makamlara gelince halkı unuttuk. Yüzümüzü halka döndüğümüzde halkın kazanılabileceğini anladık.”

Üç yılda çok önemli projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizen Beyoğlu,bunları devada projelerle sürdüreceklerini anlattı.

“DEVASA PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Beyoğlu,”20 yılda yapılmayan hizmetleri  üç  yıla sığdırdık. 200 bin metrekarelik yeşil alan kazandırdık. Kırsal mahallelerimizin tamamına yol kazandırdık. Hamd olsun bugün her tarafa hizmet götüren bir belediye var.

Bağlar’ımızla özdeşleşen Bağ Evi projemiz tamamlandı. Eski Bağlar’ın makus talihini değiştirecek Kentsel Dönüşüm projemizi hazırladık, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığımız şu an çalışmaları yapıyor.

Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği  Bakanlığı’na tahsis ettiğimiz 100 bin metrekareklik alanda bölgenin en büyük millet bahçesi tamamlanmak üzere. İnşallah Nisan ayı içerisinde halkımızın ,gençlerimizin hizmetine sunacağız. Şimdi Bağcılar mahallemizde çok önemli özellikler içeren bir vizyon projemiz daha var. Onu da diğer önemli projelerimizle beraber hayata geçireceğiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Programda gençlere hitap eden Başkan Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, gençlerden siyasette aktif şekilde görev yapmalarını istedi. Dürdane Beyoğlu,”Z kuşağı diyorlar. İnşallah sizler arkadaşlarınızı ikna ederek bu çalışmalara dahil edeceksiniz. Hiç kimse için değil, ülkeniz, aileniz ve kendiniz için mücadele edin.  Bu ülkenin de partimizin de sizlere ihtiyacı var.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasında Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’na gençlere yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür eden AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mahsun Melikoğlu, gönül dilini konuşarak gençleri kazanmaya devam edeceklerini söyledi.

“GÖNÜLLERİ MEST EDEN DİLİ KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Melikoğlu, “Allah razı olsun, Hüseyin başkan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Gençler varsa ben de varım dedi. Biz böyle bir camiayız. Genç ne manaya gelir bilir misiniz? Hazine manasına geliyor. Hazine odur ki tozlanmasın, kaşif keşfetsin. Ülkemizdeki  gençlik cumhurbaşkanımız sayesinde keşfedildi. Artık gençler hayatın her alanında söz sahibi. Bunun örneklerinden biri bu aciz kardeşiniz olan benim. 23 yaşında milletvekili adayı gösterildim. 18 yaşındaki gençlerin seçme hakkı vardı ama seçilme hakkı yoktu. Cumhurbaşkanımız seçilme yaşını 18’e indirdi. Her daim gençlerin yanında oldular. Öyle ise biz de gençlerin yanında olacağız. Biz olabildiğince sözlerine dikkat eden ,gönülleri  kazanmaya gayret eden bir gençliğiz. AK gençlik budur. Bir söz ki bir ömrü, bir söz ki bir gönlü ve ömrü bahtiyar eder ,bir söz ki bir ömrü bir günde ihtiyar eder. Biz ömürleri bahtiyar etmek için, bahtiyar olan ömürleri geleceğimize nasıl yön verebilir diye düşünmek için gayret ediyoruz. Aklımızla seveceğiz, gönlümüzle seveceğiz, tüm benliğimizle seveceğiz. Ve sevmeye devam edeceğiz. Birileri insanların benliğine kast eden bir dil kullansa da biz mest eden dili kullanmaya devam edeceğiz. “ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme