enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bağlar hizmetle anılıyor!

“Bağlar hizmetle anılıyor” bu sözün sözde değil özde olduğu ispatlandı.

26 yıllık meslek hayatımda ve onun gerisinde çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bir ilçede bu denli hizmetin ve çalışmanın olduğunu hatırlamıyorum desem yeridir.

Bağlar’ın gerçek anlamda hizmetle tanışması 18 ay öncesinde başladı.

1994-99 Refah partili belediye başkanlığı döneminden tutun, sonraki dönemlerde başa gelen partiye kadar hizmet anlamında ciddi bir çalışma olduğunu sanmıyorum.

Evet, bir şeyler yapılıyordu ama pek görünmüyor ya da basına yansımıyordu…

Demek ki, Bağlar’a hizmet atağını başlatmak daha önce burada iktidar partisinin ilçe başkanlığını yapan Hüseyin Beyoğlu’na nasip olacaktı.

31 Mart Yerel seçimlerinden yüzde 70,34 oy oranı ile seçilen HDP’li Belediye Başkan Zeyyat Ceylan’ın YSK tarafından KHK’lı olduğu gerekçesiyle mazbata verilmemesi nedeniyle yerine seçimde yüzde 25,46 oy oranı ile ikinci olan AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Hüseyin Beyoğlu’na verildi.

Bu görevin verilmesi aslında Bağlar’ın iktidarın nimetleriyle tanışması için bir talihti, şanstı…

Bağlar’ın hizmete doyması için bir dönüm noktası idi…

Ve nitekim öyle oldu…

Belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu, yoğun bir mesai harcayarak, hayata geçirdiği projeler ve ilçenin her tarafına götürdüğü çalışmalarla Bağlar’ı hizmetlerle anılır hale getirdi.

Önce gönülleri kazandı…

Sonra neler mi yaptı?

Gelin 18 ayda yapılanları birlikte okuyalım!

Bağlar’da yaşayan vatandaşların, “Daha önce hiç hizmet almadık” ve “ilk kez mahallemize, evimize gelen bir belediye başkanı ile karşılaşıyoruz” söylemlerini 18 ayda sıkça işitmeye başlayan Beyoğlu, “Bağlar Belediyesi çalışıyor” imajını oturtmayı başararak, ulaşılması güç bir rekora da imza atmış oldu.

Hiçbir ayrım yapmadan, tamamen belediyecilik yapmaya yönelik olarak herkese ve her kesime gönlünü ve imkanlarını açık tutan Başkan Beyoğlu, birçoğuna defalarca olmak üzere 48 mahallenin tamamında vatandaşla buluştu.

Eski Bağlar bölgesinde 250’den fazla metruk yapıyı temizlendi,

Bir diğer bölgelerden biri olan ve birçok il ve ilçeden büyük olan Bağlar’ın gelişen yüzü Bağcılar’ı yeni projelerle daha modern ve yaşanılabilir hale getiriliyor.

11 mahallenin olduğu kırsal Karacadağ bölgesinde de 20 yılda yapılamayan alt yapı ve ulaşım hizmetleri yine kendi döneminde hizmetle buluştu.

Neredeyse 20 yıl hizmet alamayan birçok mahallede, belediyenin kendi ürettiği asfaltla 18 ayda 100 kilometreden fazla asfaltlama hizmeti gerçekleştirildi.

Yine Kırsal bölgelerde yaklaşık 70 kilometre yeni yol hizmeti kazandırıp menfez ve beton boru çalışması yaparak Bağlar tarihinde bu anlamda bir rekora imza atıldı

Bu yapılanlar bile bile Bağlar’ın 18 ayda hizmetlerde nasıl bir ivme kazandığını gösterirken, Hüseyin Beyoğlu’nun ya da iktidar partisinin nimetlerinin Bağlar’a neler kattığının bir işareti olarak algılanması lazım.

Bağlar’ın siyasetle değil, hizmetle kazanacağına şahit olduk!

Sait BAYRAM’ın Yazısı

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme