enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
Sur içindeki tarihi Aşefçiler Çarşısında bulunan ve 20 günde yıktırılacağı sözü verilen hasarlı binanın, 45 günde ancak bir katı yıktırıldı. DİYARBAKIR GAZETE – Sur içindeki tarihi Aşefçiler Çarşısında bulunan ve 20 günde yıktırılacağı sözü verilen hasarlı binanın, 45 günde ancak bir katı yıktırıldı. 45 günden beri bina yüzünden mağdur olan...
19.04.2024
21 yıl 21 gün süren bir çalışma sonucu tarihi Sur içi minyatürünü yapan taş sanat ustası Fesih Gündoğar, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarına çağrıda bulunarak, mevcut maketin 10 katı büyüklüğünde yeni bir maket yapmak için yer talebinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’ın 80 yıl önceki halindeki Sur İçi maketi 21 yıl ve...
19.04.2024
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce bu yıl 48. Düzenlenen Turizm Haftası Bahar konseri ile sona erdi. DİYARBAKIR GAZETE – 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 48. Turizm haftası sona erdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce merkez Sur ilçesindeki İçkale Müze Kompleksi’nde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin’in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat...
19.04.2024
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesine Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Yerlikaya X hesabından “Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında “İstiklal Marşı’nın okutulmadığına”, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise “Türk bayrağının kaldırıldığına” ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir.” paylaşımını yaptı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden açıklama Diyarbakır...
19.04.2024

Başkan Karamehmetoğlu; “Bütün çabamız Milletimize hizmet etmektir”

Başkan Karamehmetoğlu; “Bütün çabamız Milletimize hizmet etmektir”
REKLAM ALANI

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik ilçesinin çehresini değiştirecek yapımları devam eden Çarşı merkezindeki Sokak Sağlıklaştırma, Yeni Belediye hizmet binası, doğalgaz, yeni park alanlarının tamamlanmasıyla birlikte ilçenin çehresinin tamamen değişeceğini söyledi. Belediye olarak bütün çabalarının millete hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Karamehmetoğlu, desteklerinden dolayı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Münir Karaloğlu’na  ve Diyarbakır Milletvekillerine teşekkür etti.

Çermik ilçe Belediye Başkanlığı görevini büyük bir özveri ile yürüten ve Çermikliler tarafından büyük taktir gören Şehmus Karamehmetoğlu, 2021 yılında yapılan çalışmaları ve 2022 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR

Çermik’te Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nun destekleriyle çarşı projesi adı altında başlatılan sokak sağlıklaştırma çalışmasının devam ettiğinin altını çizen Başkan Karamehmetoğlu, “Belediye hizmet binamız bitme aşamasına geldi. Doğal gaz çalışmalarımızın yüzde 70’i bitmiştir. İçme suyu tamamen tamamlandı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bakanlarımızın, Milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın, İl başkanımızın destekleri ile bütün hızımızla Çermik’te belediyemiz olarak hizmete devam ediyoruz. 2022 yılında bu projeler ve çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte daha farklı ve güzel bir Çermik ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

“BU YIL SICAK ASFALTA BAŞLAYACAĞIZ”

Başkan Karamehmetoğlu, 2022 yılında yapılacak projelerden de söz ederek, “Doğalgaz’ın tamamlanmasıyla birlikte kent merkezinde sıcak asfalt çalışmasını başlatacağız. Aynı zamanda ara artellerde kaldırım ve park taşı döşemesi başlatacağız. Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Münir Karaloğlu’nun destekleri ile kent merkezinde ışıklandırma çalışması yapacağız. 2021 yılında 147 km köy yollarımızın tamamı bitti. 2022 yılında da kalan 120 km’lik bölümüne başlayacağız. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Şehir merkezimiz ve çevresi farklı bir ilçe olacak” şeklinde konuştu.

“KAPLICALAR BÖLGESİNDE 40 DÖNÜMLÜK ALANDA PARK YAPIYORUZ”

Başkan Karamehmetoğlu, şöyle konuştu:

“Dünyaca ünlü kaplıcalar bölgesinde 40 dönümlük bir park yapıyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye başkanına özellikle teşekkür ediyorum. Çermik’te istihdama yönelik Tekstil Fabrikası yapıyoruz. Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle yapacağımız bu fabrikamızda 400 kişiyi istihdam edeceğiz. Tabi bir taraftan da projelerimizde devam ediyor.

KÖYLERE 10 ADET HALI SAHA YAPTIK

Başkan Karamahmetoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle İlçeye bağlı 10 köyde halı saha yapım ihalesini yaptıklarına değinerek, “Yine biri açık 2 adet tenis kortu yapacağız. Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasaploğlu’na ilçemiz adına teşekkür ediyorum.

MODERN DEVLET HASTANESİ’NİN YAPIMI SÜRÜYOR

Yine girişimlerimiz Sonucu İlçemize Kazandırmış Olduğumuz Modern Devlet Hastanesinin yapımı tüm hızıyla sürüyor. “Modern Hastanemizin İlçemize Kazandırılmasında Emekleri Büyük Olan Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ‘a, Sağlık Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize, İl ve İlçe Başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza ve Proje Aşamasından Bugüne Kadar Hastanemizin Her Aşaması ile İlgilenen Önceki Dönem Milletvekilimiz Galip Ensarioğlu ve Değerli Kardeşim Sağlık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Aziz Alper Biten’e bir kez daha teşekkür ediyorum”

“BÜTÜN ÇABAMIZ BU MİLLETE HİZMET ETMEKTİR”

Bütün çabalarının millete hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Karamehmetoğlu, “Allah bize ve arkadaşlarımıza Çermik halkına hizmet etmeyi nasip eylesin. Bu koltukları sadece milletimize hizmet etmek için kullanıyoruz. Bunda da başarılıyız. Tabi ki eksiklerimiz var ve bu eksiklikleri tamamlıyoruz. Yavaş yavaş tamamlanacaktır. Hep birlikte Çermik’i kalkındıracağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizim hedefimiz Çermik’in huzuru ve hizmetidir. Bizi ilgilendiren budur. Bu konuda da vatandaşımız da sabırlıdır. Bunlar bittikten sonra da iyi bir güzel, yaşanabilir bir Çermik ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme