Başkan V. Koç esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Aralık 2018 yılında Kayapınar Kaymakamlığına atanan ve aynı zamanda Kayapınar Belediye Başkan V. görevini de yürüten Ünal Koç, Esnaf ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Yaptığı ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlar arasında sıcak bir muhabbet bağı oluşturan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Koç, her kesimden vatandaşa hizmeti götürüyor.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ünal Koç, esnaf ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. 2 yıla yakın bir zamandır Kayapınar Kaymakamlığını ve sonrasında Belediye Başkan V. görevini büyük bir özveri ile yürüten Koç, esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu ilçe sınırları içerisindeki esnafları ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan V. Koç, esnaflardan belediye hizmetleri ile ilgili olumlu tepkiler aldı.

Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan V. Koç, ziyaretlerden oldukça memnun ayrıldı.

Ziyarette yoğun ilgi gören Başkan V. Koç’un vatandaşlarla yaşadığı sıcak iletişimle öne çıkıyor. Hafta içi hafta sonu demeden esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşları makamında ağırlayan Başkan V. Koç, farklı projelerle vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya gayret gösteriyor.

Başkan V. Koç, sorunları dikkatlice dinleyip hemen devreye soktuğu çözümlerle dikkat çekerken, bazı sorunların çözümü için de öneri ve görüşleri dikkate alarak istişarelerde bulunuyor.

“Vatandaşlarımızın gönlünü kazandığımız gibi yapılacak hizmetler için de aynı zamanda istişarelerde bulunuyoruz” diyen Koç, Devletin imkanlarını vatandaşlar için kullanmaya devam ettiklerini söyledi.
Bu haber 539 kez okundu.-
DTSO’da kadınların güçlendirilmesi için online eğitimler başlatıldı
-
Oruç; ‘Ülkenin dertlerine DEVA Olmayı hedefliyoruz’
-
Tek odalı evde yalnız yaşayan gence destek oldu
-
Büyükşehir, sokak hayvanları için mama bıraktı
-
Dinç: ‘Üretime ve sanayiye pozitif ayrımcılık yapılmalı’
-
Vali Karaloglu, özel kursiyerlerle buluştu