enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5902
EURO
34,8583
ALTIN
2.494,59
BIST
9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır’daki STK ve İş camiasından şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor’a destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeşil-kırmızılı takıma destek için Amed storeye giderek forma alan iş ve STK temsilcilerine hergun birileri ekleniyor. Diyarbakır’da faaliyet yürüten Özdemir İnşaat sahibi Yusuf Özdemir de Amedspor’a destek için Amed Storeyi Ziyaret...
19.04.2024
Lider Amedspor Kendi sahasında konuk edeceği İğdır FK spor maçı biletleri kapış kapış. Dün 10 bin bilet satışı gerçekleşirken, büyük izdiham yaşandı. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor yönetimi, karaborsa satışları önlemek için bilet satışlarını tek elden ve kendi belirlediği satış noktalarından gerçekleştiriyor. Dünkü satışların yapıldığı Amedstore ve Hacı Baba Pastanelerinde büyük izdiham...
19.04.2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili değerlendirmede bulundu DİYARBAKIR GAZETE– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin de daha görünür biçimde müdahil...
19.04.2024
Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliğiyle 1.Şiir Yarışması düzenlendi. 110 çocuğun katılımıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. DİYARBAKIR GAZETE- Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliği ile 1. Şiir Yarışması düzenlendi. 7-12 ve 13-17 yaş kategorilerinde toplam 110 çocuğun  katıldığı yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri...
19.04.2024

“Belediye, mazeret üretmeden hizmet yapıyor”

“Belediye, mazeret üretmeden hizmet yapıyor”
REKLAM ALANI

AK Partili Bağlar Belediyesi, geride kalmak üzere olan 2021 yılında ilçe merkezinde 37 kilometreye karşılık gelen 57 bin ton asfaltlama hizmeti gerçekleştirerek cadde ve sokakları yeniledi. Kırsalda ise bir yıl içerisinde 65 kilometreyi bulan yeni yollar kazandırdı.

Bağlar Belediyesi, 2021 yılı içerisinde hem merkez hem kırsalda hizmetler gerçekleştirerek ilçenin çehresini değiştirmeye devam etti. 36 mahalle ve 92 mezradan oluşan 128 kırsal yerleşim yerine 65 kilometre tutarında yeni yollar kazandırılarak ulaşım sorunu çözülürken, menfez köprü ve beton boru çalışmalarıyla da geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntılar ortadan kaldırıldı.

İlçe merkezinde ise 12 mahallede 37 kilometreye karşılık gelen 57 bin ton asfaltlama çalışması yapılarak yollar elverişli hale getirilirken, parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarıyla da yaşam alanları güzelleştirildi.

Bağlar’daki merkez ve kırsal mahalle muhtarları yapılan hizmetler ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun uyguladığı gönül ve sosyal belediyeciliği değerlendirdi.

MUHTARLARDAN YAPILAN HİZMETLERE ÖVGÜ

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Taşar, hizmetle ilgili tüm taleplerin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesinin belediyeye ve  başkana karşı güven oluşturduğunu ifade ederek, “Caddelerimiz asfaltlandı. Yollarımız yenilendi ve güzelleştirildi. Başkanla randevusuz olarak istediğimiz vakit hiçbir engel olmadan görüşebiliyoruz. Zor durumdaki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Her şeyden önemlisi günün her saatinde halkın içerisinde, herkesi dinliyor. Memnun değiliz dersek vicdansızlık olur. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atar.” ifadelerini kullandı.

Kırsaldaki tek kadın muhtar olan Ağaçgeçidi Mahallesi’nin muhtarı Songül Doğan ise,”Bağlar Belediyesi mahallemize ciddi hizmetler yapıldı. Yollarımız yenilendi, yeni yollar yapıldı. Ekipler çok iyi çalışıyor. Bazı taleplerimiz daha var, inşallah bunlar da 2022 yılında yerine getirilecek. Hüseyin Başkan köyümüze geldi, bütün vatandaşları dinledi. Telefonu herkeste var, isteyen herkes rahatlıkla ulaşabiliyor. Biz muhtar olarak zaten ne zaman istesek gidip kendisine sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Bir belediye başkanının yapması gereken her şeyi fazlasıyla yapıyor.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

“BAŞKAN, SAMİMİYET VE TEVAZU İLE HERKESE DOKUNUYOR”

Gömmetaş Mahalle Muhtarı İsmet Demirkol, Bağlar Belediyesi’nin devlet kurumlarında klasik hale gelen bürokratik engel ve işlemleri ortadan kaldırarak herkesin rahatlıkla hizmet alabileceği bir anlayışı hakim kıldığını kaydetti. Demirkol, “Bizim için önemli olan hizmet yapılmasıdır. Bağlar Belediyesi ekipleri bu noktada çok iyi çalışıyor. Belediye başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Günün her saatinde kendisine ulaşarak derdimizi anlatabiliyoruz. Verdiği talimatlarla çok kısa zamanda çözüm üretiyor. Tabi bazı sorunlarımız daha var. Bunları da 2022 yılında çözeceğini söyledi. Biz kendisine güveniyoruz.” dedi.

 Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun hem hizmet ettiğini, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara sahip çıktığının altını çizen 5 Nisan Mahalle Muhtarı Mehmet Karahan, “Mahallemizin cadde ve sokakları uzun yıllar sonra asfaltlandı. Bozuk olan kaldırım ve ara sokaklar yenilendi. Bana göre en önemlisi Hüseyin başkanın ortaya koyduğu sosyal belediyeciliktir. Mahallede neredeyse ziyaret etmediği, gönlüne dokunmadığı insan yok. İhtiyaç sahiplerini eşi Dürdane hanımla beraber ziyaret ederek destek oluyor. Kimin ne ihtiyacı varsa karşılıyor. Diğer kurumlarla iletişime geçerek hasta ve yaşlılardan yetimlere kadar herkese yardım eli uzatıyor. Bu anlattıklarımın hepsine ben şahidim.” Sözleriyle memnuniyetini aktardı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme