enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5431
EURO
34,8206
ALTIN
2.432,77
BIST
9.707,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesindeki Selahaddini Eyyübi Anadolu Lisesi’nce, ‘Dünyayı Değiştiren Kadınlar’ adlı eTwinning projesi hazırlandı. Proje Danışmanı Nevim Kaya gözetiminde hazırlanan projede amaç, dünyanın değişiminde rol oynayan kadınların tanınmasını sağlamak, hangi konularda değişim getirdiğini bilmek ve rol model oluşturmak olduğu belirtildi. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Uçkuyular mevkiinde bulunan Selahaddini...
23.04.2024
Bahar aylarının gelmesiyle düğün sezonu da başladı. Diyarbakır’da Beyaz eşyadan mobilyaya, mutfak ürünlerinden düğün mekanlarına kadar pek çok alanda ticaret hareketlendi. Düğün salonlarında ise Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında doluluk oranları yüzde 50 civarında. 100’e yakın düğün salonunun bulunduğu Diyarbakır’da, geçtiğimiz yıla oranla salon kiralamalarında yüzde 15-20 oranında yapılan zamlar...
23.04.2024
Hafta sonu kendi sahasında beklenmedik bir mağlubiyet alarak taraftarını üzen ve şampiyonluk yolunda yara alan Amedspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Soma maçı hazırlıklarına başladı. DİYARBAKIR GAZETE– Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor, hafta sonu karşılaşacağı zorlu Soma maçı hazırlıklarına bir gün aradan sonra başladı. Şeyhmus Özer Tesislerinde toplanan futbolcular...
23.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Barosu, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ve TÜM BEL-SEN yöneticilerinin tebrik ziyaretlerini kabul etti. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Barosu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN)...
23.04.2024

Bu gurur, MSG Özel Güvenlı̇K Ve Eğı̇tı̇m A.Ş.’nin

Bu gurur, MSG Özel Güvenlı̇K Ve Eğı̇tı̇m A.Ş.’nin
REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın en köklü ve profesyonel hizmet sunan Özel Güvenlik Firması MSG Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri A.Ş., başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Sait Geçkil’in yaptığı yaklaşık yirmi yıla yakın bir zamandır hizmet veren ve sektörünün öncü kuruluşu konumundaki MSG Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri A.Ş., bir kez daha Diyarbakır’ın gururu oldu.

16 Ağustos 2020 tarihinde, Türkiye genelinde yapılan ’88. Özel Güvenlik Sınavında, MSG Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. kursiyerlerinden Maşallah Can, Diyarbakır İl birincisi olarak, tarihi bir başarıya imza attı.

Bayan kursiyer Maşallah Can, tam 180 puan alarak, Diyarbakır İl birincisi olarak adını Diyarbakır şampiyonluğuna yazdırdı.

BÜTÜN ERKEK KURSİYERLERİ GERİDE BIRAKTI

Açıklamalarda bulunan MSG Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Geçkil, “Yaklaşık yirmi yıldır kesintisiz hizmet sunan firmamız, gerek çok yönlü hizmetler sunması ve gerekse Eğitmen kadromuzun son derece tecrübeli ve işinin ehli insanlardan olması nedeniyle, vatandaşlarımızın haklı teveccühüne mazhar olmakta.

“AMATÖR RUH PROFESYONEL HİZMET ANLAYIŞIYLA BUGÜNE GELDİK”

Amatör bir ruh ve profesyonel hizmet anlayışımızla bugünle gelirken, her zaman için en iyi yapabilmek, çıtayı hep bir tık daha yukarı çekebilmek ve insanlarımıza faydalı olarak, onları istihdama kazandırabilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Sık sık dile getirdiğimiz gibi, bizler MSG ailesi olarak, personellerimiz, eğitmenlerimiz ve bütün kursiyerlerimizle beraber, bir bütünün parçalarıyız. Birimizin başarısı, hepimizin başarısı ve gurur kaynağı olmaktadır.

Maşallah Can kardeşimiz, ülkemiz genelinde yapılan 88. Özel Güvenlik Sınavında, son derece başarılı bir performans sergileyerek, Diyarbakır birinciliğini elde etti. Kendisini en kalbi dileklerimizle kutluyoruz. MSG ailesi olarak kendisiyle gurur duyuyor, kendisine ve tüm kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

MEHMET SAİT GEÇKİL’DEN ŞAMPİYON KURSİYERE ÖDÜL

MSG Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Geçkil, Diyarbakır birincisi Maşallah Can’ı tebrik ederek, bir hediye ile taltif etti.

Çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı bilgi almak isteyenlerin, Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Ekinciler Caddesi Çeysa plaza 3. Katta bulunan Şirket yönetim merkezine gelebileceklerini belirten Mehmet Sait Geçkil, kursiyerlerin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini ve yeni başarılara yelken açabilmek için ilham kaynağı olduklarını ifade etti.

Mehmet Sait Geçkil, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, sektörde yaşanan tüm gelişmeleri kurum bünyesine kazandırarak, kursiyerlerin en üst düzeyde, profesyonel hizmet alabilmeleri için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme