Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 65 yaş ve üzerindeki yaşlılara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağı yönündeki açıklamalarının ardından harekete geçen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bakıma muhtaç yaşlıların evlerinde temizlik ve dezenfekten çalışması yaptı.
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleÅŸtirilen Koronavirüsle Mücadele EÅŸgüdüm Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, bilim Kurulu’nun önerisiyle 65 yaÅŸ ve üzerindeki yaÅŸlılara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağını belirtmesi üzerine, Diyarbakır Valisi ve BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Vekili Hasan Basri GüzeloÄŸlu’nun talimatları doÄŸrultusunda çalışmalarına hız veren BüyükÅŸehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire BaÅŸkanlığı, YaÅŸlı Destek Programı kapsamında kentte bulunan yaÅŸlı vatandaÅŸların evlerine temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, temizlik çalışmalarının ardından yaşlı vatandaşlara koruyucu maske, kolonya, eldiven ve şampuandan oluşan kişisel bakım ve hijyen setlerini dağıttı.
Yapılan temizlik ve çalışmalarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten yaşlı vatandaşlar, gösterilen ilgi ve yapılan çalışmalardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür ettiler.