enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3533
EURO
34,7853
ALTIN
2.394,04
BIST
10.264,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi çalışanları, Eşbaşkanlar tarafından kısa bir süre önce başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde, merkez çevresinde temizlik yaptı. 8 yıldır yapılmayan temizliği yapan çalışanlara vatandaşlar da eşlik etti. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın Kültürel ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi...
03.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Voleybol ve Futbol Takımları başarılarına yenilerini ekledi. DİYARBAKIR GAZETE- Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig hedefi ile çıktığı iki maçı da kazandı. Gaziantep Yurdum Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda DBB Kadın Voleybol Takımı; Şanlıurfa...
03.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 30 günlük çalışma takviminde toplam 3 milyon 755 bin metrekarelik yeşil alanda çim biçme işlemi gerçekleştirdi. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yeşil örtü olarak bilinen çimlerin sağlıklı şekilde gelişmesini, park ve refüjlerin daha estetik görünmesini sağlamak için 30 günlük çalışma periyodunda 3...
03.05.2024
Dicle elektrik, Mardin ve bazı ilçelerindeki kaçak elektrik kullanımını sitem ederek açıkladı. Açıklamada, “Mardin’ de Tüketilen Kaçak Elektrik 4.8 Milyon Kişiye Yeter” denildi. DİYARBAKIR GAZETE– Dicle Elektrik tarafından Mardin’de yapılan yatırım, şebeke iyileştirme bakım ve onarım çalışmalarına rağmen kayıt dışı kullanım nedeniyle özellikle Derik ve Kızıltepe ilçelerinde şebekenin çökebileceği ve...
03.05.2024

Diyarbakırlı Oyuncu Beritan Erdal Ayna setten sete koşuyor!

Diyarbakırlı Oyuncu Beritan Erdal Ayna setten sete koşuyor!
REKLAM ALANI

Geçen sezon Savaşçı dizisinde gösterdiği performans ile fanların hayranlığını kazanan Diyarbakırlı oyuncu Beritan Erdal Ayna, Şuursuz Aşk sinema filminde kariyerine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Orhan Seddatlinin yönetmenliğini Umut Ertek’in yaptığı Şuursuz Ask sinema filminin Başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Ebru Şahin paylaşıyor. Beritan Erdal Ayna Cigaraci Memduh karakteri ile kritik bir rolle deliyi oynuyor.

Sigara müptelası olan ama bir türlü de sigara bulamayan ve hastanenin personeli tarafından sürekli baskı gören ve filmde sahnelerinin çoğunun İsmail Hacıoğlu ile birlikte olmasından yana çok şanslı olduğunu iddia eden oyuncu. Özellikle İsmail Hacıoğlu  aynı sahneleri paylaşmanın kendisine çok şey kattığını paylaştı. Vizyona giriş tarihi 20 Aralık tarihine sayılı günler kala oyunun heyecanı gözlerinden okundu.

Ayna, “Ben bu filmde sektöre daha iddialı bir giriş yapacağımı düşünüyorum. Çünkü filmimiz gerçekten de olağanın dışında bir film. Gerek senaryosu gerek reji ekibi gerek de oyuncuları ile bana göre aylarca konuşulacak bir film yaptık. Umarım  filmin derdi seyircilerimize ulaşır.  Çünkü bu filmin bir derdi var” dedi.

20 ARALIĞA SAYILI GÜNLER KALA OYUNCUYA SİNEMA FİLMLERİ TEKLİFİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Kültür bakanlığı destekli Muhammet Cakiralin senarist ve yönetmenliği yaptığı ve çekimleri Zonguldak’ta olan Lacivert Gece adlı filmde konuk oyuncu olarak rol alan Oyuncu sosyal medya hesaplarından yeni bir sinema filmi ile anlaştığını duyurdu.

Esma Sevikin senaristliğini yaptığı ve Yunus Sevikin yönetmen koltuğunda oturacağı “Korku Takvimi” adlı sinema filminde önemli bir karaktere hayat verecek. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalardan filmin senaryosunun çok büyük bir itina ile yazıldığını ve Türkiye de daha önce denenmemiş bir film türü gibi göründüğünü paylaştı. 2 Aralık’ta Şile Ağva da çekimlerine başlanacak olan filmin ilk okuma provası usta oyuncu ve aynı zamanda filmde annesini oynayacak Nevin Efe’nin kontrolünde gerçekleşti.

Ocak ayında da sürpriz bir proje için yapımcı yönetmen Mehmet Çetin ile de görüştükleri ve filmde önemli bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

ünlü oyuncu, Şuursuz Ask sinema filmini kendi kariyerim için bir milat olarak kabul ettiğini ve 20 Aralık’ta seyircinin bizi yalnız bırakmayacağını beyaz perde de hem ağlayacak hem de güleceklerini paylaştı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme