enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
Sur içindeki tarihi Aşefçiler Çarşısında bulunan ve 20 günde yıktırılacağı sözü verilen hasarlı binanın, 45 günde ancak bir katı yıktırıldı. DİYARBAKIR GAZETE – Sur içindeki tarihi Aşefçiler Çarşısında bulunan ve 20 günde yıktırılacağı sözü verilen hasarlı binanın, 45 günde ancak bir katı yıktırıldı. 45 günden beri bina yüzünden mağdur olan...
19.04.2024
21 yıl 21 gün süren bir çalışma sonucu tarihi Sur içi minyatürünü yapan taş sanat ustası Fesih Gündoğar, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarına çağrıda bulunarak, mevcut maketin 10 katı büyüklüğünde yeni bir maket yapmak için yer talebinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’ın 80 yıl önceki halindeki Sur İçi maketi 21 yıl ve...
19.04.2024
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce bu yıl 48. Düzenlenen Turizm Haftası Bahar konseri ile sona erdi. DİYARBAKIR GAZETE – 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 48. Turizm haftası sona erdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce merkez Sur ilçesindeki İçkale Müze Kompleksi’nde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin’in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat...
19.04.2024
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesine Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Yerlikaya X hesabından “Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında “İstiklal Marşı’nın okutulmadığına”, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise “Türk bayrağının kaldırıldığına” ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir.” paylaşımını yaptı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden açıklama Diyarbakır...
19.04.2024

Dnz İlaçlama Diyarbakır İlaçlama Firması

Dnz İlaçlama Diyarbakır İlaçlama Firması
REKLAM ALANI

Dnz ilaçlama olarak sizlere en iyi ilaçlama hizmeti sunmaktayız. Ev, otel , işyelerinizde oluşabilecek Fare,Böcek,Haşereler için çözüm üretiyor ve bunlardan sizleri kurtarıyoruz. Diyarbakır ilaçlama firması olarak size bir çok ilaçlama yönteminde sorunsuz çalışmalar yaparak harika sonuçlar veriyoruz.

Dnz ilaçlama Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı ilaçları kullanarak, halk sağlığı uzmanları tarafından denetlenen, yetkili uygulayıcı ve profesyonel yöntemler pest kontrol, vektör kontrol hizmeti veren bir firmadır. Sizler haşere kontrolünün öneminin arttığı bu dönemde her konuda destek oluyoruz.

Diyarbakır İlaçlama Yöntemleri Nelerdir?

Diyarbakır Larvasit Uygulaması

Karasinek, Sivrisinek ve benzeri birçok vektörün ergin hale gelinceye kadar (Yumurta- Larva –Pupa ) yumurtalarını bıraktıkları habitatlar geçirmektedir. Ergin evreye geçen vektörlerin kontolü daha kısıtlıdır. Larva mücadelesi gerek etkinlik gerekse maliyet yönüyle  birçok üstünlüğe ve kolaylığa sahiptir.

Diyarbakır Jel Yem Uygulaması

2000’li yıllarda kullanılmaya başlayan bu yöntem, hala ilaçlama teknolojisinin son buluşu olarak ünvanını korumaktadır.Yaklaşık 20 yıllık bir kullanım tecrübesine sahip insan dostu olan Jel (Yem) Uygulaması, insanlarla teması olmaması ve ilaçlama yapılan yerlerde her yere nufus etmemesi ile oldukça güvenlidir.Dayanıklılığı bakımındanda uzun süre etkisini koruyan yapışkan jel tabletler, haşereleri yok etmek için kullanılan en etkili yöntemlerden biridir.Jel (yapışkan tablet) henüz oluşmamış ve ilaçlama sonrasında oluşabilecek haşere yuvaları üzerinde de etkisini güçlü şekilde gösterebilecek kadar dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Jel ilaçlama her haşere için aynı etkiyi göstermemektedir.Bu nedenle bu ilaçlama yöntemi haşere türüne göre yapılan tespit ve analizler sonucu belirlenen rapor doğrultusunda uygulanmaktadır.Yapışlan jel tabletler yaşam alanlarımızda kullanmadığımız alanlara uygulanır.Kullanımı ve uygulaması oldukça kolay ve basittir.Kokusu yoktur ve uçucu değildir.Diğer ilaçlama türlerine göre maliyeti de oldukça uygun olan bu yapışkan jel tabletler, özellikle hamam böceği ve türevlerinde kesin sonuç verir ve sorunu kökünden çözer.

Diyarbakır Rezidüel İlaçlama

Açık ve kapalı alanlardaki haşerelerle mücadele yöntemi ve kalıcı ilaçlama uygulamasıdır.Rezidüel ilaçlamada suyla seyreltilmiş sıvı ilaç haşerelerin aktif olarak yaşadığı ve dolaştığı yüzeylere ve bölgelere uygulanır.İlaç ve su karışımıyla elde edilen solüsyon pülverizatör yada atomizör adı verilen cihazlarla basınç yardımıyla damlalama biçiminde yüzeylere bırakılır.Bu uygulamada ilaçlama öncesi ilaçlanacak alanın iyice temizlenmesi ve her türlü pislikten arındırılması gerekmektedir.

İlaçlanan alanlarda dolaşan haşereler ve diğer zararlılar sentetik preperatlarla kaplı ilacın yüzeyindeki sentetik koruyucuyu vücutlarına bulaştırır.Tahriş olan bedenlerini yalarayak temizledikleri için sindirim sistemlerine kadar inen solüsyon ölümlerine yol açar.İnsan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen bu ilaçlama tipi oldukça etkilidir.Rezidüel ilaçlama sadece WHO (Dünya Sağlık Örgütü) ve Sağlık Bakanlığı’nın onay verdiği kimyasallar ile yapılmaktadır.

Diyarbakır Ulv İlaçlama Uygulaması Nedir?

ULV son derece ince püskürtme tekniği ile oluşturulan aerosol sisidir. Heşereleri yok etmede en az etken madde ile en üstün, kalıcı, etkili, gerçekçi ve en ekonomik mücadeleyi sağlar. ULV tekniği ile oluşan zerrecikler 20-50 mikron büyüklüğündedir. Uçan ve yürüyen haşereleri anında etkiler, hızla yok eder. Çok uzun süre etki gücünü korur. Kapalı ve açık alanlarda çok kısa sürede inanılmaz başarı sağlar.

Diyarbakır Hamam Böceği İlaçlama 

Hamam böceği ilaçlama hizmetinde jel ilaçlama ve sıvı ilaçlama yapılır. Çünkü tüm alanlarda bulunurlar. Diğer ilaçlama firmaları ise hamam böceklerini bir defa ilaçlarlar. Buda birinci sınıf ilaçlar olsa bile etkisizlik sağlar. Çünkü rutin olarakta tekrarlanması gereken bir durumdur ve aynı zamanda diğer ilaçlama firmaları sizlerden yüksek maliyet talep ederler. Sizlerde böcek ilaçlama firmamızdan yararlanırsanız kalıcı ve kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. İlaçlama firmamızdan hamam böceği ilaçlama hizmeti almak istiyorsanız profesyonel ekibimizle gerekli iletişimi kurabilirsiniz. Böylelikle yaşam alanlarınız sağlıklı ortamlara dönüşür. Aksi takdirde bu canlılar evlerinizi sarabilir ve sizlere ölümcül hastalıkları bulaştırabilirler.

Diyarbakır Fare İlaçlama

Fare memeli hayvan grubundan bir canlıdır. Kemirgen bir canlı olan fare çok güçlü dişlere sahiptir. Uzun bir kuyruğa sahip olan fareler elastik vücut yapısına sahiptir. Bu nedenle küçük deliklerden bile rahatlıkla girebilirler.

Farenin ayak yapısı tırmanmak için elverişlidir. Şehirlerde, fırınlarda, un fabrikalarında, pastahanede, lokantada ve besin satışı yapılan birçok yerde fare görülebilir. Farelerin birçok türü vardır ve yaşam alanlarına göre farklı isimlerle anılır. Bu türlerden bazıları dikenli fare, lağım faresi, tarla faresi, pamuk faresi, ağaç faresi, kanguru faresi, çatı faresi bunlardan birkaç tanesidir. Her türlü besin maddesini tüketebilen fareler taş, mermer, tahta, kablo gibi besin maddesi olmayan maddeleri bile kemirebilirler. Memeli canlılar sınıfından olan fare çok çabuk ve çok hızlı üreyen bir canlıdır.

Her üremelerinde 10-15 arası yavru yapan fareler toplu halde yaşarlar fakat bireysel olarak hareket ederler. Fare maddi kayıpların yanı sıra tehlikeli hastalıklar taşıyarak insanlara bulaştırır. Yiyeceğimiz besinlerde dolaşarak salya ve dışkılarını bırakır. Çatı faresi, Lağım faresi, keme ve sıçan gibi fare türleri gece uyurken insanların kulak, burun, ayak ve parmaklarını kemirebilir. Bu nedenle fare ilaçlama üzerinde dikkatle durulması gereken bir konudur.

Farenin gen yapısı insana çok benzediği için tıp alanında birçok genetik araştırma ve deneyde kullanılır. İnsanlık için çok faydalı olan yönü sadece budur. Fare yeryüzünde uzun zamandır yaşayan bir canlıdır. İlaçlamanın henüz bilinmediği dönemlerde farenin bulaştırdığı hastalıklardan pek çok insan ölmüştür.

Fare ile mücadele için profesyonel ve yasal ilaçlama şirketlerinden destek almak çok önemlidir. Geçmiş yıllarda insanlar fare ile mücadelede fare kapanı yöntemini kullanmaktaydı. Fare kapanı ile fare yakalama yöntemi uzun zaman almakta ve fareleri tek tek yok etmekte idi. Artık fare ile mücadele konusunda teknolojinin ve ilaç sanayisinin gelişmesi ile de birlikte fare ile mücadele alanında profesyonel hizmetler sağlanmaktadır.

Diyarbakır Sivrisinek İlaçlama ve Diyarbakır Karasinek İlaçlama

Alışagelen kullanımından dolayı sivrisinek ilaçlama olarak isimlendirilen asıl olarak tüm uçan vektörlerin mücadelesi gibi sadece böcek ilaçlamaya yönelik düşünülmemesi gereken uygulamalardır. Sivrisinekler taşıdıkları Sıtma, Zika, Dang Humması, Sarı Humma, Layşmanyaz, Sindbis, Batı Nil Virüsü, Chikungunya gibi hastalıklar ile dünya tarihinde en çok insan ölümüne sebep olmuş hayvanlardır. Sivrisinekler sıcak havalarda gelişirler. Türkiye’nin birçok bölgesi ve özellikle Akdeniz iklimi yaşayan sahil kesimleri sivrisinek aktivaitelerinden önemli oranda etkilenirler. Ancak bu diğer şehirlerde görülmedikleri anlamına da gelmez. Sivrisinek ilaçlama mücadelenin önemli bir bölümünü oluştursa da sivrisineğin yerleşke kaynaklarına yönelik mücadele olmadan beklenen oradan etkili olmayacaktır.

Birçok sivrisinek türü (tümü değil) gün boyunca uzun ot, yabani ot ve çalı gibi yoğun bitki örtüsünde dinlenir. Başarılı bir sivrisinek kontrol programı bu alanları hedef almalıdır.

Karasinekler, siyah ve koyu renklere sahip, küçük boyutlu diğer sineklerden daha büyük boyutlarda olan Muscidae böcek ailesinin bir türüdür.  Bu türdeki sinekler, yaz aylarında pek çok bölgeyi istila eder. Bu bölgeler genellikle büyükbaş veya küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yapıldığı bölgelerdir. Buralarda yer alan işletmelere ekonomik açıdan büyük zarar veren karasineklerden kurtulmak için ilaçlama yöntemlerinden faydalanmanız gerekir.

Diyarbakır Haşere İlaçlama 

Doğamızda bulunan haşere ya da kemirgenler aracılığı ile çevreye yayılan insan ve çevre sağlığını tehdit eden virüs ve mikroplara karşı uygun ekipmanlar kullanılarak intetisit uygulamasına verilen isime ilaçlama denir. Diyarbakır haşere ilaçlama hizmetlerimizden hemen faydalanın.

Diyarbakır Ev İlaçlama

İlk olarak evinizdeki böcek ve haşere türünün tespit edilmesi gerekir. Sonrasında nereden geldikleri yoğun olarak bulundukları alanlar analiz edilerek detaylıca incelenir. Bu hususlara göre yapılacak ilaçlama türü ve kullanılacak ilaç tercihi belirlenir. Detaylı bir ilaçlama hizmeti gerçekleştirilerek haşereler etkisiz hale getirir.

İyi bir ilaçlama hizmeti sonrası yapılması gereken işlemler vardır. Bunlar birincisi profesyonel ilaçlama teknisyenlerimizin tavsiye ettiği hususlara maksimum seviyede dikkat etmektir. İkincisi ise ilaçlama sonrasında bir haşere aktivitesi ya da yoğunluğu görüldüğü durumda hızlıca bizimle iletişime geçmek olacaktır Özellikle bahar ayına girmekle beraber ortaya çıkan ev ilaçlama nasıl yapılır? Sorusunu ortaya çıkarmaktadır. Her mevsimin trend olan bir haşeresi mutlaka olmaktadır. Uzun yıllar tecrübesi olan firmamız bu konuda sizlere kaliteli bir hizmet sunmayı garanti etmektedir.

Diyarbakır ev ilaçlama şirketleri arasından ilaclama.com.tr ile ev ilaçlama konusunda destek almak, böcek ve haşerelerin eve dadanması ve üremesi ile artış gösterdiği zaman yapılabilecek en etkili yöntemlerin başında gelmektedir. Başka türlü baş etmesi kolay olmayan böcek ve haşereler ile ancak bu şekilde çözüm getirilebilir. Ev ilaçlama firması olarak uzun yıllar sektörde çalışan bizler insan ve çevre sağlığı için olumsuz etkileri en az olan uygulamaları tercih ediyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme