Diyarbakır ve Bölgeye sağlık yatırımlarının gelmesinde büyük emekleri olan ve Diyarbakırlıların gönlünde taht kuran Dr. Aziz Alper Biten, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası depremzedeleri yalnız bırakmadı. Kimi zaman depremde yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret eden Dr. Aziz Alper Biten, kimi zamanda çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret ederek onlara destek verdi.
Aralarında Diyarbakır’ın da bulunduÄŸu 11 ilde büyük hasara neden olarak Türkiye’yi yasa boÄŸan deprem sonrası, Diyarbakır ve Bölgeye saÄŸlık yatırımlarının gelmesinde büyük emekleri olan ve Diyarbakırlıların gönlünde taht kuran Dr. Aziz Alper Biten, yardım için seferber oldu.
Yaşanan deprem sonrası hayatını kaybedenlerin taziyelerinde hazır bulunan Biten, hastanelerde, çadırlarda ve barınma merkezlerinde kalan depremzedeleri de sürekli ziyaret ederek onlara destek olarak, moral veriyor.
Çadırlarda kalan çocuklar ile sohbet eden Dr. Aziz Alper Biten , “Çadır kentte çocuklarımız ve vatandaÅŸlarımızla bir aradaydık. Herkesin ayrı bir öyküsü farklı bir acısı var. Ancak! Devlet millet el ele. Büyük acılarımız var ama! Çocuklar ÅŸen olsun. Diyarbakır ve diÄŸer ilerimizdeki afetten etkilen Gazi YaÅŸargil EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesinde yatarak tedavi gören vatandaÅŸlarımızı ziyaret edip ÅŸifalar diledik” dedi.