enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5048
EURO
34,8223
ALTIN
2.477,06
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
28°C
Diyarbakır
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
DİYARBAKIR HABERİ
31 Mart yerel seçimlerinin ardından 2 dönem kayyım ile yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde yeni atamalar yapıldı. DİYARBAKIR GAZETE– Yeni göreve başlayan Eşbaşkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun tarafından Büyükşehir Belediyesinde 2 Genel sekreter yardımcısı ve 12 daire başkanlığına yeni atama yapıldı. Yeni atamaların geçici ve vekaleten olduğunu belirtilirken, kayyım döneminde...
16.04.2024
Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları Iğdırspor maçı öncesi camiaya önemli mesajlar verdi. DİYARBAKIR GAZETE– Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları Iğdırspor maçı öncesi camiaya önemli mesajlar verdi. Taraftara, Iğdırspor maçı öncesi stadyumu çiçek...
16.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyeleri Eş Başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Eş Başkan Serra Bucak, kuracakları kadın meclisiyle kadın çalışmalarını önceleyeceklerini belirtti. DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyelerinin kadın Eş Başkanları, Eş Başkan Serra Bucak başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki...
16.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi resmi X hesabından merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtindeki bir binanın yıkımı dolayısıyla 3 caddenin trafiğe kapatılacağını bildirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Belediyenin X hesabından yaptığı duyuru şöyle: “6 Şubat 2023 depremlerinde ağır hasar alan Ofis Askerlik Şubesi bitişiğindeki bir binanın yıkımı dolayısıyla Ofis Gevran Caddesi, Rızvanağa Caddesi ile Elazığ...
15.04.2024

Emine Erdoğan’ın ziyareti Diyarbakır annelerini sevindirdi

Emine Erdoğan’ın ziyareti Diyarbakır annelerini sevindirdi
REKLAM ALANI

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ziyareti, dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerini sevindirdi.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutarak, 3 Eylül’de partinin il binası önüne gelen Diyarbakır annelerinin başlattığı oturma eylemine destek ziyaretleri sürüyor.

Emine Erdoğan’ın, beraberinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile gerçekleştirdiği ziyaret, evlatlarına kavuşmak için bekleyişini sürdüren aileleri mutlu etti.

“BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU”

Ağrı’dan 5 yıl önce dağa kaçırılan kızı Hayal için kucağında 1,5 yaşındaki çocuğuyla oturma eylemine katılan Süheyla Demir, yaptığı açıklamada, Emine Erdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Çok mutlu olduk. Bu bizim için büyük bir sürpriz oldu yeni yılda. En büyük hediyeyi aldık. İnşallah evlatlarımız da gelir.” diyen Demir, Cumhurbaşkanı ile Emine Erdoğan’a teşekkür etti. Demir, “Allah devletimize zeval vermesin. Kendisi dertlerimizi dinledi. Bu bizim için gurur verici.” dedi.

Oğlu Müslüm için oturma eylemi yapan Songül Altıntaş, Emine Erdoğan’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını aktardı. “Çok sevindik, Emine Hanım geldi, Bakanımız geldi. Bize sürpriz yaptılar, dertlerimizi, sıkıntılarımızı dinlediler. İnşallah ziyaretleri evlatlarımızın gelmesine vesile olur. Cumhurbaşkanımıza, Emine Hanım’a, Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Hepimizi tek tek kucakladı, dertlerimizi dinledi.” ifadelerini kullanan Altıntaş, bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini kaydetti.

Anne Ayşegül Biçer, oğlu Mustafa’ya kavuşma umuduyla oturma eylemini sürdürdüğünü belirterek, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini aktardı.

Emine Erdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden gurur duyduklarını dile getiren Biçer, “Gelişiyle bizi mutlu etti. Allah razı olsun. Yüreğine sağlık. Bize çok büyük bir umut oldu. Gelişi bizi daha güçlendirdi, bize kuvvet verdi. Allah’ın izniyle 120 sene de olsa bu mücadele devam edecek.” diye konuştu.

Baba Şevket Bingöl de oğlu Tuncay için oturma eylemine dahil olduğunu anlatarak, “Cumhurbaşkanımızın eşi geldi, çok memnun olduk. Duygularımızı paylaştı. Derdimizi dinledi. Çok sevindik.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme