enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5154
EURO
34,8500
ALTIN
2.429,09
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
30°C
Diyarbakır
30°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
31°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesindeki Selahaddini Eyyübi Anadolu Lisesi’nce, ‘Dünyayı Değiştiren Kadınlar’ adlı eTwinning projesi hazırlandı. Proje Danışmanı Nevim Kaya gözetiminde hazırlanan projede amaç, dünyanın değişiminde rol oynayan kadınların tanınmasını sağlamak, hangi konularda değişim getirdiğini bilmek ve rol model oluşturmak olduğu belirtildi. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Uçkuyular mevkiinde bulunan Selahaddini...
23.04.2024
Bahar aylarının gelmesiyle düğün sezonu da başladı. Diyarbakır’da Beyaz eşyadan mobilyaya, mutfak ürünlerinden düğün mekanlarına kadar pek çok alanda ticaret hareketlendi. Düğün salonlarında ise Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında doluluk oranları yüzde 50 civarında. 100’e yakın düğün salonunun bulunduğu Diyarbakır’da, geçtiğimiz yıla oranla salon kiralamalarında yüzde 15-20 oranında yapılan zamlar...
23.04.2024
Hafta sonu kendi sahasında beklenmedik bir mağlubiyet alarak taraftarını üzen ve şampiyonluk yolunda yara alan Amedspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Soma maçı hazırlıklarına başladı. DİYARBAKIR GAZETE– Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor, hafta sonu karşılaşacağı zorlu Soma maçı hazırlıklarına bir gün aradan sonra başladı. Şeyhmus Özer Tesislerinde toplanan futbolcular...
23.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Barosu, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ve TÜM BEL-SEN yöneticilerinin tebrik ziyaretlerini kabul etti. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Barosu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN)...
23.04.2024

Ensarioğlu: “Aday olsam da olmasam da bu partinin hizmetkârıyım”

Ensarioğlu: “Aday olsam da olmasam da bu partinin hizmetkârıyım”
REKLAM ALANI

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday adayı Faysal Ensarioğlu, 21 Mayıs’ta aday olsa da olmasa da gönül bağı olan AK Parti’nin hizmetkârı olacağını ifade ederek, Diyarbakır’ın en ücra köşesine kadar gidip halktan oy isteyeceğini söyledi.

Ağabeyi Eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu’nun İYİ Parti’ye geçmesine rağmen AK Parti’den Diyarbakır Milletvekili aday adayı Faysal Ensarioğlu, AK Parti’nin, Ülke genelinde güçlenmesi gerektiğini ve Diyarbakır’da da şer güçlere karşı daha iyi bir netice almak için karınca kararınca destek olmak için aday olduğunu söyledi.

LİSTEYE GİRMEYEN ADAY ADAYLARI ÇANTALARINI ALIP GİTMESİNLER!

21 Mayıs’ta adaylık listesinin açıklanmasından sonra isimleri olmayan aday adayların çantalarını alıp Diyarbakır’dan gitmemelerini isteyen Ensarioğlu, “Aday adayı dava arkadaşlarıma seslenmek istiyorum; 21 Mayıs’ta aday listesi açıklandığı zaman çantalarını alıp gitmesinler. Bu durumu 7 Haziran ve 3 Kasım Genel Seçimlerinde gördük. Temennim o dur ki; böylesi bir durum ile karşılaşmayız. Hep birlikte memleketimizin en ücra köşesine kadar gidip, halkımıza hizmet edeceğiz.” diye konuştu.

AK PARTİ’DE HUZUR OLDUĞU İÇİN SAYI ARTTI

AK Parti’deki aday adayı sayısının yüksek olmasına değinen Ensarioğlu, “Herkes huzuru bulduğu için aday adayı başvurusunda bulundular. İl dışında görev yapan bürokrat olan kardeşlerimiz huzuru bulunca partilerine hizmet etmek için geldiler. Belki de benim gibi düşünen insanlar da vardır. Herkes kendi cabasıyla partimize katkıda bulunur.  Şahsım olarak listeye girsem de girmesem de, memleketin en ücra köşesine gidip bir oy için halkımdan isterim.” dedi.

“ONUN ŞAHSİ TERCİHİDİR”

Yıllardır birlikte siyaset yaptığı abisi eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu’nun İYİ Partiye geçmesini de değerlendiren Faysal Ensarioğlu, Ben AK Partiye ve bu kutsal davaya gönül verdiğini ifade ederek,  “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gerçekten bir sevgi bağım vardı. Ona olan sevgi bağım hiçbir zaman değişmez. Aday olsam olmasam, görev verilse verilmezse bu kutsal davaya hizmet edeceğim. Salim Ağabeyime gelirsek; Onun kendi şahsi tercihi. Biz Ensarioğlu ailesi olarak bir ilçeden 10 farklı partiden aday da çıkarabiliriz. Çünkü biz bir ilçenin nüfusuna sahip bir aileyiz. Herkesin siyasi düşüncesi farklı olabilir. Bunu da herkesin iyi karşılaması lazım” şeklinde konuştu.

“İTTİFAKLAR FETÖ VE YAHUDİ LOBİSİ’NİN GİRİŞİMİDİR”

Faysal Ensarioğlu, AK Parti’ye karşı geliştirilen İttifakların başta Terör Örgütü FETÖ ve Yahudi Lobisi’nin girişimleri olduğunu savunarak “Bu ittifaklar Türkiye’deki mevcut huzuru bozmak adına yapılan girişimlerdir. Allah inşallah bunların oyunlarını bozar. Halkımızda bunun bilincindedir. Halkımız sağduyu içerisinde bunlara fırsat vermez”  dedi.

“HAİN DARBE GİRİŞİMİ GECESİ VE SONRASI PARTİME DESTEK OLDUM”

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ilk gününden itibaren destek için AK Parti İl Başkanlığına gittiğini ifade eden Ensarioğlu, şöyle dedi: “Bu darbe girişiminin bir daha tekrarlanmaması için Allah’a sürekli dua ediyorum. Bu darbeyi durduran tek kişi varsa o da Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan büyük bir kararlılık ve cesaret örneği göstererek, darbeyi al aşağı etmiştir. Yoksa o gece bu darbeyi bitirecek kimse yoktu. Darbe gecesi ve sonrası düzenlenen demokrasi mitinglerine katılarak, destek verdim. Sadece Diyarbakır’da da değil, Karadeniz, Bursa, Yalova’daki sabahlara kadar demokrasi nöbeti tuttum. Bunu yaparken de hiçbir karşılık beklemedim. Beklemem de. Bunun reklamını bile yapmadım. Siz sorduğunuz için bunları anlatma ihtiyacını hissettim”

“TEMAYÜL YOKLAMASI HAYIRLI OLSUN”

Ensarioğlu, Yarınki Temayül yoklamasının sessiz ve sakin geçmesini temennisinde bulunarak, dava arkadaşı tüm aday adaylara hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme