enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5130
EURO
34,9419
ALTIN
2.434,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi Cami Kebir Mahallesi’ndeki metruk bir binadan yayılan kötü kokular çevreyi rahatsız ederken, çevre sakinleri, metruk binanın yıkılmasını ya da içindeki çöplerin toplatılmasını istedi. DİYARBAKIR GAZETE – Merkez Sur İlçesi Cami Kebir Mahallesi’ndeki yıllar önce terk edilen metruk bir binada biriken çöplerin sıcak havanın artması nedeniyle çevreye...
25.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri ve Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri, sivrisinek, karasinek, yakarca, kene ve benzeri haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması ve bunlardan bulaşabilecek sıtma, tifo,...
25.04.2024
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesindeki bayrak iddiasını incelemek üzere görevlendirilen mülkiye Başmüfettişleri Diyarbakır’a geldi. Müfettişler yarın Büyükşehir Belediyesinde inceleme yapacak. DİYARBAKIR GAZETE – Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) 31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Meclis toplantısında bayrak asılmadığı iddiasıyla ilgili görevlendirilen mülkiye başmüfettişleri Diyarbakır’a geldi. İl...
25.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeşil örtü olarak bilinen çimlerin sağlıklı şekilde gelişmesini, park ve orta refüjlerin daha estetik görünmesini sağlamak için günlük 150 bin metrekare alanda çalışma yürütüyor. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, kent genelinde park ve orta refüjlerde yeşil alanların daha estetik görünmesini sağlamak amacıyla...
25.04.2024

Ensarioğlu’ndan Dicle’ye Hükümet Konağı müjdesi

Ensarioğlu’ndan Dicle’ye Hükümet Konağı müjdesi
REKLAM ALANI

AK Parti Dicle İlçe Başkanlığının 7. Olağan Genel Kurulu’na katılan AK Parti 24. Ve 26. Dönem Milletvekili Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, İçişler Bakanı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşme de Dicle’ye Hükümet Konağı’nın yapılması için söz aldıklarının müjdesini verdi. AK Parti’ni hak davasının ismi olduğunun altını çizen Ensarioğlu, “AK Parti davasını güdenler, sen ben kavgasını yapmazlar. Bu mazlum coğrafyada umut AK Parti’dir. AK Parti’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

AK Parti Dicle İlçe Başkanlığının 7. Olağan genel kurul kongresi yapıldı. Pandemi şartlarına uygun olarak Dicle Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, geçmiş dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti İl ve birçok ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin divan başkanlığını AK Parti Diyarbakır İl Koordinatörü Ejder Açıkkapı yaptı.

ENSARİOĞLU: “DİCLE’YE HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK KEYİF ALIRIZ”

AK Parti 24. Ve 26. Dönem Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, kongrede yaptığı konuşmada, Dicle’de okuduğunu, Diyarbakır’a, her yere hizmet etmek amacında olduğunu ifade ederek, “ Ama Dicle’ye hizmet etmekten ayrı bir keyif alırız. AK Parti hak davasının ismidir. AK Parti davasını güdenler, sen ben kavgasını yapmazlar. Bu mazlum coğrafyada umut AK Parti’dir. AK Parti’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır. 2023 seçimlerine yeni seçilen arkadaşla gideceğiz. Bu sorumluluk hepimizindir. Bu davaya gönül veren hepimizindir” diye konuştu.

DİCLE’YE YAKIŞIR HÜKÜMET KONAĞI MÜJDESİ

AK Parti Hükümeti döneminde yeni emniyet binası, PTT, köye lise yapıldığını anımsatan Ensarioğlu, “Geçen hafta İçişleri Bakanımızla görüştük. İçişleri Bakanı talimat verdi. Dicle’ye yakışır bir Hükümet Konağı yapılacak. Buradan hepinizi selamlıyorum” diye konuştu.

AÇIKKAPI: “TERÖR ÖRGÜTÜNE MÜSAHAMEYE ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR”

AK Parti Diyarbakır İl Koordinatörü Ejder Açıkkapı ise, Kongrelerin yeniden bir tazelenmenin olduğunu belirterek, “Pandemiden dolayı kongremiz geçmiş yıllardaki gibi çok fazla uzun sürmeyecek.  Terör örgütüne müsamaha etmek mümkün değildir. 2001 yılından beri bu davaya hizmet veren dava arkadaşlarımız, hoş geldiniz. Kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi.

BUDAK: “BU ÜLKEDE YAŞAMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Sözlerine, “ Dicle’ye gelir gelmez, ister istemez hüzün basıyor bizi.” diyerek başlayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ise, “Bir dava arkadaşımız, Şehit Deryan arkadaşımız hep aklımıza geliyor. İnşallah Deryan arkadaşımız Türkiye’nin kurtuluşuna vesile olur. Buradan kendisine ve Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Son 1 yılda dünyayı Covid- 19 salgını istila etti. Hamdolsun, biz Türkiye’de yaşıyoruz. Bu sürede bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Belki de milyonlarca tutarındaki ilaç evlerin kapılarına kadar ulaştırılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, biz bu günleri gördüğümüze şükür ediyoruz. Kongremize hoş geldiniz.  Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ERONAT: “AK PARTİ KADINLARA HERKESTEN ÇOK DEĞER VERİYOR”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, “AK Parti, kadınlara herkesten çok değer veriyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı teslim alan arkadaşla birlikte, önceki ilçe başkanlarıyla birlikte koşacaklar. Çünkü bu hak ve batıl davasıdır. Deryan Aktert kardeşimizi saygıyla anıyorum. Allah mekanını cennet eylesin inşallah. Zaten Şehitlerimizin mekanı cennettir” dedi.

BAL’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, “Deryan kardeşimizi rahmetle anıyorum. Orhan ve Deryan kardeşimizin hiçbir suçu yoktu. Deryan kardeşimizin cenazesini buraya getirdiğimiz günü ve bugünü hatırlıyorum. Allah bugünü aratmasın. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah’a şükürler olsun ki, çok güçlü liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü liderimiz var. Yeni seçilen Mehmet Ceylan ve yönetimine çok büyük görev düşüyor. Birlik ve beraberlik olursa 5 değil, 10 parti olursa, yine bizi yenemezler. Bir sonraki Pazar günü seçim olacakmış gibi çalışmalıyız. AK Parti Dicle’de mahalli seçimde yüzde 42 oy aldı. Çok yüksek oy aldık. İnşallah bu teşkilatla gelecek seçimde Dicle’de AK Parti olarak belediyeyi de alacağız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle’de 58 kilometre sathi kaplama yol yaptı. Bu sene 14 kilometre yapacak. Biz herkesin emrindeyiz. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MESAJI DİNLETİLDİ

Konuşmalardan sonra kongrede geçmiş dönem Tarım Bakanı Mehdi Eker’in, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in telgrafla gönderilen hayırlı olsun mesajları okunduktan sonra, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesli mesajı dinletildi.

ATANAN CEYLAN BAŞKAN SEÇİLDİ

Kongrede faaliyet raporlarının okunmasından sonra oylamaya geçildi. Tek listeyle girilen seçimde Mehmet Ceylan AK Parti Dicle İlçe Başkanı olarak seçildi.

Sait BAYRAM

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ensarioğlu’ndan Dicle’ye Hükümet Konağı müjdesi

Ensarioğlu’ndan Dicle’ye Hükümet Konağı müjdesi
REKLAM ALANI
13.01.2021
0
A+
A-
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme