enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır’daki STK ve İş camiasından şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor’a destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeşil-kırmızılı takıma destek için Amed storeye giderek forma alan iş ve STK temsilcilerine hergun birileri ekleniyor. Diyarbakır’da faaliyet yürüten Özdemir İnşaat sahibi Yusuf Özdemir de Amedspor’a destek için Amed Storeyi Ziyaret...
19.04.2024
Lider Amedspor Kendi sahasında konuk edeceği İğdır FK spor maçı biletleri kapış kapış. Dün 10 bin bilet satışı gerçekleşirken, büyük izdiham yaşandı. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor yönetimi, karaborsa satışları önlemek için bilet satışlarını tek elden ve kendi belirlediği satış noktalarından gerçekleştiriyor. Dünkü satışların yapıldığı Amedstore ve Hacı Baba Pastanelerinde büyük izdiham...
19.04.2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili değerlendirmede bulundu DİYARBAKIR GAZETE– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin de daha görünür biçimde müdahil...
19.04.2024
Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliğiyle 1.Şiir Yarışması düzenlendi. 110 çocuğun katılımıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. DİYARBAKIR GAZETE- Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliği ile 1. Şiir Yarışması düzenlendi. 7-12 ve 13-17 yaş kategorilerinde toplam 110 çocuğun  katıldığı yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri...
19.04.2024

Fotomaraton Diyarbakır ödülleri verildi

Fotomaraton Diyarbakır ödülleri verildi
REKLAM ALANI

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) işbirliğiyle düzenlenen ve Dicle Elektrik’in ödül sponsoru olduğu Fotomaraton Diyarbakır yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Dicle Elektrik’in sponsor olduğu Fotomaraton Diyarbakır yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Diyarbakır’daki Genel Müdürlük yerleşkesindeki konferans salonunda düzenlenen ödül gecesine, Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, Depsaş Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, Foton Derneği Başkanı Coşkun Aral, Dicle Elektrik çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreni gazeteci Coşkun Aral’ın söyleşisiyle başladı. Aral söyleşide, Fotomaraton etkinliğinin tarihini ve fotoğraf sanatının incelikleriyle bu alandaki deneyimlerini paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtladı. Dicle Elektrik’in Fotomaraton desteğine değinen Aral, “Diyarbakır Türkiye’ nin kalbidir. Dicle Elektrik’in de burada hizmetleri var ve güzel çalışmalar yapıyorlar. Fotomaraton’a sponsor olması bölgenin tanıtımına büyük katkılar sunacak. Dicle Elektrik ekiplerinin kış aylarında zor şartlarda çalışmalarına da şahit olmuşum. Bu tür etkinliklerin artması hepimizi sevindiriyor” dedi.

ARVAS: “EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ”

Sponsor firma Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas Fotomaraton gibi sanatsal bir etkinlikte Türkiye’nin farklı yerlerinden fotoğraf tutkunlarının, sanatseverlerin Diyarbakır’a akın etmesini çok önemsediklerini belirterek, “Şehrimizin tarihi, kültürü ve diğer pek çok güzelliklerinin tanıtılmasına vesile olduğu için çok mutluyuz. Elbette şehrimizin gerek tarihi dokusu ve mekanlarıyla gerekse de doğal güzellikleriyle fotoğraf sanatına ilgi duyan sanatseverler için çok zengin malzeme ve imkanlar sunduğunu da düşünüyorum” diye konuştu.

Yaşar Arvas, Şirket olarak bölgenin kültür, eğitim ve sanat hayatına katkı verecek projeleri desteklemeyi bir görev olarak gördüklerini belirterek, şunları kaydetti: “Elektrik dağıtımı yaptığımız hizmet bölgemizde sadece ticari anlayışla hareket etmiyoruz. Bölgenin kalkınmasına, refahına, istihdamına katkı sunmayı görev olarak addediyoruz. Bir yandan 8 bini aşkın çalışan sayımızla bölgenin en geniş istihdam imkanlarını sunarken, diğer yandan eğitim ve kültüre yönelik sosyal sorumluluk projelerimizle bölge halkımızın hayatına dokunmaya büyük önem veriyoruz.”

TOPLAM 156 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Foton Derneği tarafından hazırlanan video gösterisi izlendi. Daha sonra yarışmada dereceye girenler açıklandı. Toplam 18 para ödülünün verildiği yarışmada dereceye giren isimler şöyle; Fotoğraf makinesi kategorisinde “İnançlar” temasında Okan Öntürk birinci, İsmail Daşgeldi ikinci, Metin Gönen üçüncü, “Alınteri” temasında Emrah Ildız birinci, Serdar Aydın ikinci, Yücel Albayrak üçüncü, “Coşku” temasında Serdar Aydın birinci, Mehmet Palta İkinci, Hüseyin Yalçın üçüncülük ödülü kazandı.

Cep telefonu kategorisinde ise “Yaşam” temasında Elif Özpınar birinci, Muhammet Özpınar ikinci, Emrah Danış üçüncü oldu. “Çarşı” temasında İsmail Daşgeldi birinci, Mehmet Veysel Damar ikinci, Fırat Taş üçüncü olurken “Işık” temasında Elif Özpınar birinci, Onur Fendoğlu ikinci ve İbrahim Akkuş üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Sponsor firma Dicle Elektrik tarafından tema birincilerine 15’er bin lira, tema ikincilerine 7’şer bin lira, tema üçüncülerine de 4’er bin lira olmak üzere toplam 156 bin lira para ödülü verildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme