Güç Birliği Partisi Diyarbakır’da teşkilatlandı!

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Mustafa Kılıçarslan, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş İl Başkanı Mis Kelebek Kılıçaslan ve beraberindeki Şanlıurfa il teşkilatı ile birlikte Diyarbakır’a geldiler.
Diyarbakır’da Güç Birliği il Başkanlığı’na ziyaretinde partinin Bağlar, Yenişehir, Sur, Kayapınar ve diğer ilçe başkanları ile çok sayıda partili karşılandı.
Parti il binasında partililer ile tanışmada bulunan Güç Birliği Partisi Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Mustafa Kılıçarslan, Diyarbakır’a geliş amaçlarını açıkladı.
Diyarbakır’a gelmekten ve parti il ve ilçe başkanları ile tanışmada bulunduklarını belirten Kılıçarslan, “Ben değil, biz olarak çıktığımız bu yolda gariban, mazlum kimsesizlere umut olmaya derman olmaya çalışacağız” diyerek parti teşkilatına başarılar diledi.

Güç Birliği Partisi Güç Birliği Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş İl Başkanı Mis Kelebek Kılıçaslan, Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulunduklarını ve Diyarbakır’a geldiklerini belirterek, “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Ali Karnap öncülüğünde, Partimiz, hazırlamış olduğu programla birlikte Türkiye’de tepeden tırnağa bir yenilenme hareketini başlatmıştır. Bu yenilenme hareketinin başarısı, ben değil ‘BİZ’ diyebilmeye bağlıdır. Ben değil ‘biz’ diyenlerin birlikteliği olan Güç Birliği Partisi dini, dili, ırkı, mezhebi, etnik kökeni, siyasi görüşü ne olursa olsun, vatanperver olduğu müddetçe herkesin katılabileceği bir partidir” diye konuştu.
Güç Birliği Partisi Güç Birliği Partisi Diyarbakır il Başkanı Mehmet Erdem ile Güç Birliği Partisi İbrahim Kurt’ta kendilerini Diyarbakır’da görmekten memnun olduklarını söyleyerek var güçleri ile çalışmalara başladıklarını belirttiler.
Bu haber 2442 kez okundu.-
Atanan AK Partili Başkan Yağmur, kongrede seçildi!
-
Şehir içi toplu taşıma ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapıldı
-
‘Vaka sayısında da, test sayılarında da azalma var!’
-
Kadına yönelik çalışmalar değerlendirildi
-
Sigaranın zararlarına dikkat çeken kısa film: ‘Çöp kumbara’
-
Son kullanma tarihi geçmiş beyaz et ürünleri ele geçirildi