enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5048
EURO
34,8223
ALTIN
2.477,06
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
28°C
Diyarbakır
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
DİYARBAKIR HABERİ
31 Mart yerel seçimlerinin ardından 2 dönem kayyım ile yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde yeni atamalar yapıldı. DİYARBAKIR GAZETE– Yeni göreve başlayan Eşbaşkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun tarafından Büyükşehir Belediyesinde 2 Genel sekreter yardımcısı ve 12 daire başkanlığına yeni atama yapıldı. Yeni atamaların geçici ve vekaleten olduğunu belirtilirken, kayyım döneminde...
16.04.2024
Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları Iğdırspor maçı öncesi camiaya önemli mesajlar verdi. DİYARBAKIR GAZETE– Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları Iğdırspor maçı öncesi camiaya önemli mesajlar verdi. Taraftara, Iğdırspor maçı öncesi stadyumu çiçek...
16.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyeleri Eş Başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Eş Başkan Serra Bucak, kuracakları kadın meclisiyle kadın çalışmalarını önceleyeceklerini belirtti. DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyelerinin kadın Eş Başkanları, Eş Başkan Serra Bucak başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki...
16.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi resmi X hesabından merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtindeki bir binanın yıkımı dolayısıyla 3 caddenin trafiğe kapatılacağını bildirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Belediyenin X hesabından yaptığı duyuru şöyle: “6 Şubat 2023 depremlerinde ağır hasar alan Ofis Askerlik Şubesi bitişiğindeki bir binanın yıkımı dolayısıyla Ofis Gevran Caddesi, Rızvanağa Caddesi ile Elazığ...
15.04.2024

Hac ve Umre ziyaretlerinin değişmeyen tek ismi: Ayneyn Turizm

Hac ve Umre ziyaretlerinin değişmeyen tek ismi: Ayneyn Turizm
REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın önde gelen Hac ve Umre Organizasyon Firması Ayneyn Turizm, hizmete girdiği günden bu yana, mübarek topraklara, kutlu yolculuklar düzenlemeye devam ediyor.

Uzun yıllardan bu yana, Hac ve Umre Organizasyonlarını başarıyla organize eden, aynı zamanda talep eden vatandaşlara, Mekke, Medine ve Kudüs ziyaretlerini gerçekleştiren Ayneyn Turizm, bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor.

Ayneyn Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Diyarbakır Şube Sorumlusu Hicran Çevik, düzenlenen organizasyonlar ve çalışmalarla ilgili olarak, Böylesi onur verici bir hizmete vesile olabilmenin kendileri için büyük mutluluk ve onur vesilesi olduğunun altını çizerek, “Kâbe yolcusu hacı adaylarımız ve Umrecilerimiz, Cenab-ı Allah’ın misafirledir. Bizler de, bu kutlu yolculuğun hizmetkârı olabilirsek, ne mutlu bize. Mübarek topraklara yönelik bir ömre bedel yolculuklara, deneyimli bay-bayan Rehber Hocalarımız ile devam etmekteyiz. Bu kapsamda, Eylül, Ekim ve Kasım aylarına yönelik Umre seferleri için kayıtlarımız devam etmekte” dedi.

“HAC VİZELİ PAKET PROGRAMLARINI EKONOMİK TARİFEYLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Hac vizeli paket programlarının, ekonomik tarifeyle gerçekleştirdiklerine değinen Çevik, “Türkiye’nin hangi şehrinde olursa olsun, gruplara yönelik özel indirimlerimiz var. Vatandaşlarımızı Mübarek topraklarla buluşturup, Hac ve Umre İbadetlerini yaptıklarını görmek, bizim için kelimelerle anlatılamayacak bir onur vesilesidir. Bu kapsamda, uzun yıllardan bu yana, sektörün duayeni olan kadromuzla, Hac ve Umre organizasyonlarımız ve Kudüs ziyaretlerimizi organize etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

“Her Kâbe’ye varışımızda, bütün kafilemiz gibi, bizleri de kelimelerle ifade edilemeyecek bir mutluluk ve sıcaklık sarıyor” diyen Çevik, şunları söyledi:

“Bu mutluluğu, olabildiğince çok vatandaşımız yaşayabilsin diye, fiyatlarımızı en minimum seviyede tutuyoruz. Eşiyle beraber gitmek isteyen vatandaşlarımıza indirimlerimiz var. Bunun yanı sıra, ilk Secdegâhımız olan Kudüs’e, 4 gün 3 gece süren turlar düzenliyoruz. Hem Mescid-i Aksa’yı görüp, ilk namazgâhımızda ibadetlerimizi yapabilmek, hem de Filistinli kardeşlerimizle buluşup sıla-i Rahim yapabilmek, tarif edilemez kutlu duygular yaşatıyor insana.

MEKKE, MEDİNE VE KUDÜS ORGANİZASYONLARI

Hem Kâbe’yi ziyaret edip Hacı olabilmek, hem de Cenab-ı Allah’ın Resulü, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) Medine’de bulunan kabrini ziyaret etmek isteyen Din kardeşlerimiz, bir telefonla bizlere ulaşarak detaylı bilgi alabilirler. Bu kervana katılmak isteyen vatandaşlarımız, 0 539 723 42 47 numaralı telefonumuzdan, konuyla ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri öğrenebilirler. ‘www.facebook.com/hicran.cevik.9083’ resmi facebook hesabımızda, bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, halen devam etmekte olan projelerimiz ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz çalışmalarımız hakkında detaylı bilgiler mevcut. Mekke, Medine ve Kudüs’e yaptığımız ziyaretlerde, hem Hacı adaylarımız, hem de kurumumuzun çekmiş olduğu fotoğraflar ve videolar bulunmakta.

“ÜLKEMİZİN HER İLİNDEN KAYIP ALIP, ÜCRETSİZ BAĞLANTI YAPABİLİYORUZ”

Ülkemizin her ilinden kayıt alıp, ücretsiz bağlantı yapabiliyoruz. Yani Kutsal topraklara gitmek için kurumumuza başvuran vatandaşlarımızı, bulundukları şehirde uçağa bindirip Mekke, Medine veya Kudüs’e ulaştırıyoruz. Muhtemel bir aksaklık durumunda ise, vatandaşlarımızı ikamet ettikleri şehirden uçakla İstanbul’a getirip, İstanbul’dan Kutsal topraklara ulaştırıyoruz. Bu anlamda, ücretsiz bağlantı yaparak, misafirlerimizin herhangi bir ek ödeme yapmamalarını temin ediyoruz.

“BAY VE BAYAN REHBER HOCALAR NEZARETİNDE BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ”

Bay-bayan Rehber hocalarımız tarafından, her yolculuk öncesi Hacı adaylarımıza bilgilendirici açıklamalar yapmakta, bunun yanı sıra, yolculuk boyunca da devamlı yanlarında olmaktayız. Eylül ayı, Umre kayıtlarımız devam etmekte”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme