YeniÅŸehir ilçesinde semt pazarını ziyaret eden Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Cumali Atilla, “HemÅŸehrilerimizin göstermiÅŸ oldukları ilgi ve samimiyet bize her zaman güç veriyor” dedi.
Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Cumali Atilla, YeniÅŸehir ilçesinde esnaflarla bir araya geldi. BaÅŸkan Atilla, Kurt İsmail PaÅŸa Sokakta kurulan semt pazarı esnafına hayırlı iÅŸler diledi, esnaflarla sohbet etti. Pazarda alışveriÅŸ yapanlarla da görüşen BaÅŸkan Atilla, talepleri dinledi. Åžehrin her kesimiyle sürekli görüştüklerini vurgulayan BaÅŸkan Atilla, “Mesaimizi hemÅŸehrilerimizin arasında geçiyoruz. Åžehrimizin her noktasında halkımızla bir araya geliyor, belediyecilik hizmletlerini istiÅŸare ediyoruz. Halkımızın beklentilerini görüyoruz, buna göre de çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızda vatandaÅŸlarımızın duasını almak en büyük amacımızdır. HemÅŸehrilerimizin göstermiÅŸ oldukları ilgi ve samimiyet bize her zaman güç veriyor” dedi.
VatandaÅŸlar ise BaÅŸkan Atilla’ya hizmetler nedeniyle teÅŸekkür etti, BaÅŸkan Atilla’nın sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler getirdiÄŸini söyledi.