enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
DİYARBAKIR HABERİ
Türkiye genelinde 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerine ilişkin Diyarbakır’da Vali Ali İhsan Su başkanlığında, seçim güvenliği toplantısı yapıldı. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine İlişkin alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere Diyarbakır Valisi Ali...
28.03.2024
2010 yılından itibaren ikinci el araç alım satım, oto kiralama, ekspertiz değerleme ve sigorta alanında hizmet veren 2-A Grup Otomotiv’de araç alımlarına kredi kartına 12 taksitle ve uygun faiz oranlarının yer aldığı bir kampanya başlattı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’da 2-A Grup Otomotiv, aracını yenilemek ya da hayalini kurduğu aracı almak isteyen...
28.03.2024
AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, seçimlere 15-20 gün içinde Bağlar Belediyesine yapılan para karşılığı işçi alım iddialarıyla ilgili duyumlar aldıklarını belirterek, Belediyeye son 6 ay içerisinde alınan işçilerin yeni gelen yönetim tarafından işten çıkarılacağını, bu yüzden vatandaşların para karşılığında belediyeye girmemesi yönünde uyardı. DİYARBAKIR GAZETE- 31 Mart...
28.03.2024
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da konuştu. MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan’ın da katıldığı İstasyon Meydanı’ndaki mitingde, adaylarını tanıtan Erdoğan, “Kapımız teröristlere ve terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara da kapalıdır” mesajını verdi. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda halka hitaben konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır kent merkezi ile bağlı ilçelerde...
27.03.2024

HÜDA-PAR’da Taziye yoğunluğu

HÜDA-PAR’da Taziye yoğunluğu
REKLAM ALANI

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un, Cuma günü kanser tedavisi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde Hakk’ın rahmetine kavuşmasıyla birlikte HÜDA PAR camiasına yoğun ziyaretler ve taziye mesajları iletiliyor.

Bu kapsamda HAK-PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çelebi, Partiya Sosyalista Kurdistan (PSK) Genel Başkan Yardımcısı Vahit Aba ve Partiya Azadiya Kürdistan (PAK) İl Başkanı Vedat Dede’den oluşan heyet, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret edip, rahmetli Yavuz için taziye dileklerini iletirken, Kurban Bayramı vesilesiyle de bayram tebriklerini bildirdi.

Kürdi partilerden oluşan heyeti, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ve partililer karşılıyor. Gelen heyete merhum Yavuz’un vefat sebebi olan hastalığını anlatan Turgut, taziye ve bayramlaşma ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Kürdi partilerden oluşan heyet de merhum Mehmet Yavuz’u yakından tanıdıklarını, vefatını üzüntüyle karşıladığını dile getirerek taziye mesajlarını iletti. Ayrıca Kurban Bayramı münasebetiyle de bayram tebriklerini bildirdi.

İYİ PARTİ VE MHP’DEN ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı M. Salim Ensarioğlu ve MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Mehmet Yavuz için HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına taziye ve bayram ziyaretinde bulundu.

İBRAHİM LALE VE EĞİTİM-BİR-SEN ZİYARETİ

Öte yandan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına gün içerisinde AK Partili Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ve Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkan Vekili Ramazan Tekdemir tarafından da taziye ve bayram ziyaretleri gerçekleşti.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Yonetimi, kendisi de bir eğitimci olan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatı münasebetiyle taziyelerini sundu. Heyet, merhum Mehmet Yavuz’a Allah’tan rahmet dilerken, ailesi, sevenleri ve HÜDA PAR camiasına sabır temennilerinde bulundu.

Heyetleri HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ağırladı.

Ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Turgut, heyetlere teşekkürlerini iletti.

AK PARTİ VE SAADET PARTİSİ

AK Parti ve Saadet Partisinden heyetler HÜDA PAR Genel Merkezini ziyaret etti. Heyetler tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için başsağlığı diledi. Yapılan görüşmelerde Mehmet Yavuz’un vefatı, sosyo-ekonomik kriz, aile yapısında meydana gelen tahribat ile toplumdaki kutuplaşma ele alındı. HÜDA PAR’a ilk ziyareti AK Parti gerçekleştirdi. AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Elif Rabia Gürbüz ve AK Parti Gençlik Kolları MYK Üyesi Burak Yıldız’dan oluşan heyeti, HÜDA PAR Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Bozdaş ve Ankara İl Başkanı Reşat Uşar karşıladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin başkanlığındaki heyet, Mehmet Yavuz’un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirerek, merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve HÜDA PAR camiasına başsağlığı diledi.

Yapılan ziyaret için teşekkür eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, Mehmet Yavuz’un büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Mehmet Yavuz’u “Davamızın Harun”u olarak niteleyen İmir, “Mehmet Yavuz Hocamız bizim için büyük bir kayıptır. Mehmet Hoca partimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar davamızın bir Harun’uydu. Partimizin ortaya koyduğu misyonu en iyi şekilde temsil eden, ilke ve prensiplerimizin toplumda hayat bulması için mücadele eden ve bütün insanlara ulaştırmak için büyük gayretler sarf etti. Mesai mefhumuna dikkat etmeksizin büyük bir mücadele içerisindeydi. 46 yıllık hayatına çok büyük şeyler sığdırdı. Öğretmen olması hasebiyle gençliğe ciddi anlamda önem verirdi. Mehmet Hoca İslam’ı ölçü alan siyasetin nasıl yapılacağını topluma çok iyi bir şekilde anlatırdı. Bu anlamda bu düşünceyi kabul etmeyen insanlar dahi onu dinlediğinde bu düşünceye saygı duyarlardı. Mehmet Hocamızı hem partimiz için hem de İslam ümmeti için gerçekten ciddi bir kayıp olarak görüyoruz. Cenab-ı Allah’tan Mehmet Yavuz gibi şahsiyetlerin sayısının artırılmasını niyaz ediyoruz. Bizim duamız ve tesellimiz budur.” dedi.

HÜDA PAR’a bir ziyarette Saadet Partisi’nden oldu. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Fatih Aydın, Hüseyin Hacı Abdullahoğlu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Selçuk Aydın’dan oluşan heyeti, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir kabul etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Mehmet Yavuz’un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirerek, taziyelerini iletti. Yapılan ziyaret için teşekkür eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, toplumsal sorunlar ile ekonomik krize değindi.

BARZANİ’DEN TAZİYE MESAJI

Kürdistan Bölgesel Yönetimi eski Başkanı ve KDP Genel Başkanı Mesut Barzani, Mehmet Yavuz için taziye mesajı yayımladı. Barzani, samimi ve mücadele insanı merhum Yavuz’a Allah’tan rahmet, dava arkadaşlarına sabırlar diledi. Barzani mesajında, “Maalesef tanınmış,  samimi ve mücadele insanı HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un acı haberini öğrenmiş bulunuyorum. Mehmet Yavuz’un değerli arkadaşları olan sizlere başsağlığı diliyor, acınızı yürekten paylaşıyorum. Yüce Allah’tan Mehmet Yavuz kardeşimizin ruhunu cennet ile şad etmesini ve yakınlarına sabırlar vermesini diliyorum” ifadelerini kullandı.”

ERDOĞAN’DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Yavuz için Genel Başkan İshak Sağlam’ı telefonla aradı. Erdoğan, Yavuz’un vefatından dolayı derin üzüntülerini dile getirerek, merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve HÜDA PAR camiasına başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan ayrıca, Kurban Bayramı vesilesiyle de İshak Sağlam şahsında tüm HÜDA PAR camiasının Kurban Bayramı tebrik etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam da taziye dileklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, Kurban Bayramını tebrik etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme