HÜDA PAR Siyasi İşler BaÅŸkanı ve Parti sözcüsü Mehmet Yavuz, seçim için belirledikleri sloganın “DoÄŸrusu HÜDA PAR!” temanın ise “Önce İnsan, Öncelik Adalet” olduÄŸunu söyledi.
HÜDA PAR Siyasi İşler BaÅŸkanı ve Parti sözcüsü Mehmet Yavuz, 24 Haziran 2018 seçimleri için belirledikleri slogan ve temayı açıkladı. Yavuz, bu seçimdeki sloganlarının Türkçe “DoÄŸrusu HÜDA PAR!”, Kürtçe olarak da “Ya Rast HÜDA PAR!” olduÄŸunu söyledi.
Bu sloganları tercih etmelerinin nedenleri arasında evrensel bir manayı ihtiva eden “doÄŸruluk” mefhumunu siyasetin ve toplumun gündemine taşımak olduÄŸunu vurgulayan Yavuz, aynı zamanda HÜDA PAR’ı tercih için doÄŸru zamanın geldiÄŸini vurgulamak, doÄŸru adres olduÄŸunu Türkiye kamuoyuna ve millete anlatmak olduÄŸunu söyledi. Muhalefet ederken dahi yaralayıcı ve incitici bir üslup kullanmayı ret ettiklerinin altını çizen Yavuz, insanlık onuru için bir diÄŸer temaları olan “Önce İnsan, Öncelik Adalet” ilkesi gereÄŸi her türlü siyasal kazanımın üzerinde tuttuklarını ifade etti.
SEÇİME YÖNELİK HAZIRLIKLAR TAMAM
Seçimlere yönelik bütün hazırlıklarının tamamlandığını belirten Yavuz, “24 Haziran 2018 seçimlerine yönelik bütün hazırlıklarımız tamdır. Seçimlere Türkçe “DoÄŸrusu HÜDA PAR!”, Kürtçe olarak da “Ya Rast HÜDA PAR!” sloganları ile gireceÄŸiz. Bu sloganları tercih etmemizin birkaç nedeni var: Bunlardan ilki, Rabbimiz tarafından emrolunduÄŸumuz ve evrensel bir manayı ihata eden ‘doÄŸruluk’ mefhumunu siyasetin ve toplumun gündemine taşımak. İkincisi, partimiz HÜDA PAR’ı tercih için doÄŸru zamanın geldiÄŸini vurgulamak. Üçüncüsü de partimizin doÄŸru adres olduÄŸunu Türkiye kamuoyuna ve milletimize anlatmak.” dedi.
“HÜDA PAR’IN YAKLAÅžIM VE ÖNGÖRÜLERİNİN NEREDEYSE TAMAMI GERÇEKLEÅžMİŞ BULUNMAKTA”
HÜDA PAR’ın gerek bölge gerek ülke ve gerekse de ümmet sorunlarının çözümünde doÄŸru bir adres haline geldiÄŸine dikkat çeken Yavuz, “Esasen beÅŸ yılı aÅŸkın bir süredir Türkiye siyasi arenasında varlık gösteren partimizin gerek iç gerekse dış meselelerle alakalı yaklaşım ve öngörülerinin nerede ise tamamı gerçekleÅŸmiÅŸ bulunmaktadır. Bu da partimiz HÜDA PAR’ın gerek bölge, gerek ülke ve gerekse de ümmet sorunlarının çözümünde doÄŸru bir adres haline gelmesine vesile olmaktadır. Muhalefet ederken dahi yaralayıcı ve incitici bir üslup kullanmayı reddediyor; insanlık onuru ve adaleti bir diÄŸer temamız olan ‘Önce İnsan, Öncelik Adalet’ ilkesi gereÄŸi her türlü siyasal kazanımın üzerinde tutuyoruz.” ifadelerini kullandı.
“SİYASET MEKANİZMASINI SORUMLU VE NEZİH BİR ÜSLUP KULLANMAYA DAVET EDİYORUZ”
24 Haziran seçimlerinin ülkeye ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Yavuz, “Bu vesile ile siyaset mekanizmasını, halklar düzeyinde kamplaÅŸma ve kutuplaÅŸtırma meydana getirecek bir üslup yerine daha sorumlu ve nezih bir üslup kullanmaya davet ediyor, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve bütün insanlığa hayırlı uÄŸurlu olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
order domperidone 10mg online cheap – order cyclobenzaprine 15mg online cheap flexeril order