enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3370
EURO
35,1476
ALTIN
2.242,33
BIST
8.741,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
15°C
Diyarbakır
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
12°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
12°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
12°C

İslam Coğrafyası Üzerine Oynanan Oyunlar

1900’lü yılların başında Avrupa’da Avusturya – Macaristan, Rusya ve Almanya devletleri belli başlı güç odakları durumundaydılar.

Bu üç devletin üzerinde durdukları en önemli konu Doğu meselesiydi, dolayısıyla Osmanlı devletinin hâkimiyeti altındaki devletlerin Hıristiyan unsurların tahrik edilerek, Hıristiyanların yaşadıkları bölgelerin kendi nüfuzları altına alınması yolundaki faaliyetlerine geçmişten beri yapa geldikleri gibi devam etmektedirler.

Bu günlere baktığımızda da yani 2000 yıllarda da aynı hareketlerine devam ediyorlar. Üstelik yeni devletler ve yeni oluşumlar da ABD, Fransa, İtalya kısaca AB de bu emperyalist, sömürgeci duygularla İslam coğrafyası üzerinde hesaplar yapmaktadırlar.100 yıl evvel parçaladıkları Osmanlı coğrafyasını şimdilerde yeraltı ve yerüstü zenginliklerinden daha da faydalanmak için daha küçük parçalara ayırmanın peşindeler.

İslam coğrafyasında kan, gözyaşı ve ölümlere sebep olan Haçlı Siyonist devletler sivil insanların katledilmesini görmemezlikten (ölenlerin özellikle Müslüman olması ) gelerek ülkeleri ele geçirmenin peşindeler.

Geçmişte direk kendileri bu savaşa katılırken, bugün ele geçirmek istedikleri ülkeleri iç isyanlarla parçalayarak emellerine ulaşmak istiyorlar.

Bugün Emperyalist Haçlı Siyonist Batı ile işbirliği yapanlar şunu iyi bilmelidirler ki Batı işi bittiği an bir kalemde sizleri silip atacak, kaderinizle baş başa bırakacak. Bugün kıymetlisiniz ama yarın meçhul. Tarih bunun gibi örneklerle doludur.

Derin söz: Allah oyunbozanların en hayırlısıdır. ( Enfal süresi 30.Ayet )

Esen kalın.

MEHMET ÇET’İN YAZISI

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme