enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu....
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves’i ağırladı. DİYARBAKIR GAZETE- Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ile İstanbul Konsolosluğu Kültür Müşaviri Recep Tuna, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan Bırkleyn Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesi, Terkan Caddesi ve Kadya Caddesi arasında kalan Bırkleyn Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacak. DİYARBAKIR GAZETE- Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kent merkezindeki 136 ana arter, meydan, şehirlerarası otobüs terminali, ilçe otogarı, özel ve kamu hastanelerinin acilleri ve bekleme yerlerinin temizliği için kampanya başlatacak. Oluşturulan üç ekip ile yürütülecek temizlik kampanyasına,...
24.04.2024

Mardin, Artuklu Yemen ile Diyarbakır’a taşındı!

Mardin, Artuklu Yemen ile Diyarbakır’a taşındı!
REKLAM ALANI

Mardin’in eşsiz lezzetleri olan ve tamamen organik kuru kahve, kuruyemiş ve şekerleme ve çikolataları bünyesinde barındıran tek marka olan Artuklu Yemen, Diyarbakır’da 9. Şubesini açtı. Kayapınar İlçesindeki açılan Artuklu Yemen Kurukahve ve Kuruyemiş Şubesinin Diyarbakır İşletmecisi Bihter Ertakgöz, Mardin’e özgü kuru kahveden, dibek kahvesine, şekerlemeden, kuruyemişlere, baharatlara kadar tüm ürünlerin tamamen organik olduğunun altını çizerek, Diyarbakırlıların gönül rahatlığıyla kendilerinden alışveriş yapabileceklerini söyledi.

Diyarbakırlı girişimci kadın Bither Ertakgöz, Mardin’in ünlü markası Artuklu Yemen Kuru kahve,  Kuruyemiş, şekerleme ve çikolata 9. Şubesini Diyarbakır’da açtı. Kayapınar İlçesi’nde açılan Artuklu Yemen Kuru Kahve ve Kuruyemiş adlı işyerinde, Mardin’e özgü organik tüm ürünler yer alıyor.

GİRİŞİMCİ KADINLARA ÖRNEK BİR KADIN

Eniştesi Mehmet Ertakgöz, kızkardeşi Sinem Ertakgöz’ün destekleri ile işyerini açan ve daha önce ev kadını olan Bihter Ertakgöz, girişimci kadınlara örnek oldu.

Başarısından mutluluk duyduğunu ifade eden Ertakgöz, “Her kadın bunu başarmalı. Kadınlarımız güçlü olmalı. Hiçbir zaman hiçbir şey için pes etmesinler. Erkekten bağımsız olarak ayakları üstünde dursunlar. Başarmak, güçlü olmak güzel bir şey. Başardım, bütün kadınlarımızın da inşallah beni örnek alarak başaracaklarına inanıyorum. Çünkü kadınlarımız güçlüdür, buna inanıyorum. Her zaman bir çıkış yolu vardır. Bu nedenle evde oturmasınlar. Dün 700 liralık bir sermayeyle başladık, bugün 500 bin liraya ulaştık, yarın belki daha çok büyüyeceğiz. Hedefim zincir kurmak. Benim gibi güçlü kadınları yanıma alıp başaracağımıza inanıyorum” dedi.

“KADINLARA DESTEK OLMAK İSTİYORUM”

Ertakgöz, kadınlara destek olmak istediğini belirterek, “Küçükten de başlasalar ürünlerini getirsinler ben satarım. Hiçbir karşılık beklemeden bütün kadınlarımızın arkasındayım” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs nedeniyle zor bir süreçten geçildiğine işaret eden Ertakgöz, “Yine de pes etmedim. Şu anda 4 kişi istihdam ediyorum. Dışarıya paket servisimiz de olacak. Bu sayıyı 10 kişiye çıkarmayı düşünüyorum. Böyle bir süreçte insanların evine ekmek götürmesine vesile olduğum için mutluyum” diye konuştu.

ÜRÜNLERİ TAMAMEN ORGANİK

Bihter Ertakgöz, Artuklu Yemen Kurukahve, kuruyemiş, şekerleme ve çikolata işyerinde 12 çeşit karışık kahve ile kendi imalatları olan special kahvelerinin bulunduğunu ifade ederek, “Yine işyerimizde Gaziantep’te getirttiğimiz taze baharatlar; Mardin sabunlarımız, çerezlerimiz, ceviz, cevizli sucuklar, lokumlar, mardin’e ait özel çikolatalarımız, Siirt balı, Mazıdağı pekmezim, bitki, tropikal meyvelerimiz, kaçak çayımız, drajelerimiz var. Yani tüm ürünlerimiz organik, insanlarımıza her şeyin tazesini, her şeyin güzelini sunmak için hizmet veriyoruz. İnşallah güzel olacak” dedi.

ENİŞTEM VE KIZKARDEŞİM BÜYÜK DESTEK VERDİ

Eniştesi Mehmet Ertakgöz ile kızkardeşi Sinem Ertakgöz’ün destekleri ile işyerini açtığını dile getiren Bihter Ertakgöz, “İlk şubemiz Mardin’de açıldı. Mardin’de kız kardeşim ve eniştem birlikte işletiyor. Ana bayimiz orası, Yaklaşık 15 yıldır bu işle uğraşıyorlar. İsim hakkını bana verdiler ve 9 İlimizde de şubeleri var. Desteklerinden dolayı Mehmet Ertakgöz ve Sinem Ertakgöz’e teşekkür ediyorum. Güzel bir ilgi görüyoruz. Müşterilerimizden, Mardin’i Diyarbakır’a getirdiğimiz için teşekkür alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme