enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır’daki STK ve İş camiasından şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor’a destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeşil-kırmızılı takıma destek için Amed storeye giderek forma alan iş ve STK temsilcilerine hergun birileri ekleniyor. Diyarbakır’da faaliyet yürüten Özdemir İnşaat sahibi Yusuf Özdemir de Amedspor’a destek için Amed Storeyi Ziyaret...
19.04.2024
Lider Amedspor Kendi sahasında konuk edeceği İğdır FK spor maçı biletleri kapış kapış. Dün 10 bin bilet satışı gerçekleşirken, büyük izdiham yaşandı. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor yönetimi, karaborsa satışları önlemek için bilet satışlarını tek elden ve kendi belirlediği satış noktalarından gerçekleştiriyor. Dünkü satışların yapıldığı Amedstore ve Hacı Baba Pastanelerinde büyük izdiham...
19.04.2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili değerlendirmede bulundu DİYARBAKIR GAZETE– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin de daha görünür biçimde müdahil...
19.04.2024
Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliğiyle 1.Şiir Yarışması düzenlendi. 110 çocuğun katılımıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. DİYARBAKIR GAZETE- Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliği ile 1. Şiir Yarışması düzenlendi. 7-12 ve 13-17 yaş kategorilerinde toplam 110 çocuğun  katıldığı yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri...
19.04.2024

Neo Seans ile kilolardan kurtulun!

Neo Seans ile kilolardan kurtulun!
REKLAM ALANI

Psikolog Mehmet Fatih Yiğit tarafından günümüz teknolojisi Neo Seans bünyesinde yapılan iki saatlik seansla önemli sağlık sorunu olan obezite ve kilo vermek daha artık çok daha kolay. Yöntem, kişinin karbonhidrat ve şekere olan bağımlılığını sıfırlayan ve totalde 21 gün süren bir diyet programıyla sağlıklı kilo verdiriyor.

Korkulu bir rüya haline gelen obezite, günümüzün en ciddi sağlık problemlerinin başında yer alıyor. Son yıllarda çocukları da etkisi almaya başlayan bu hastalık, ailelerin bir hayli tedirginlik yaşamasına neden oluyor. Özellikle çocukların televizyon, bilgisayar ve oyun konsollarının başında geçirdiği uzun vakitlerin yanı sıra, ayaküstü beslenme şekli de obezite riskini katlıyor. Çocuklarda obezitenin devam etmesi ise, tip 2 diyabet, hipertansiyon, hiperlipidemi, uyku apneleri, ortopedik sorunlar ve insülin direnci gibi sağlık problemlerini tetikliyor.

OBOZİTEDEN KURTULMANIN YOLLARINI ANLATTI

Psikolog Mehmet Fatih Yiğit, tüm dünyayı etkisi altına alan obezite hakkında bilinmeyenleri anlattı ve çok sağlıklı ve basit bir diyet programının yardımıyla oboziteden kurtulmanın yollarını anlattı.

OBEZİTENİN YAYGINLAŞMA TEHLİKESİ

“Günümüzde yaşam tarzı ve beslenme alışkanlığı, karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve yeterli hareket etmemek, obezitenin yaygınlaşmasına sebep olmaktadır” diyen Psikolog Mehmet Fatih Yiğit; fazla kilonun kişilerde estetik görünümle ilgili kaygılar yanı sıra diabet, hiperinsülinemi, kalp rahatsızlıkları, safra kesesi hastalıkları, yumurtalık ve meme kanserleri,  kolon ve prostat kanserleri, astım, osteoartrit, felç, solunum zorluğu, uyku apnesi gibi birçok hastalığa da sebebiyet verdiğini söyledi.

“HARCANMAYAN ENERJİ VÜCUTTA YAĞ OLARAK DEPOLANIR”

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için, alınan enerji ile harcanan enerjinin dengede tutulması gerektiğini anlatan Yiğit,  “Alınan enerji miktarı harcanandan fazla olunca, harcanmayan enerji vücutta yağ olarak depolanır. Yetişkin erkeklerde vücut ağırlığının yaklaşık yüzde 18’i, kadınlarda ise yaklaşık yüzde 25’ini yağ dokusu oluşturmaktadır.  Bu oranın erkeklerde yüzde 25, kadınlarda ise yüzde 30’un üstüne çıkması obeziteyi oluşturur” dedi.

3 HAFTA İÇİNDE VÜCUT AĞIRLIĞININ YÜZDE 10’U KİLO VERME

İnsanların fazla kilolarından kurtulabilmek adına türlü yollara başvurduğunu kaydeden Psikolog Yiğit; insanların bu yöntemlerin birçoğunda da başarısızlığa uğradığını belirterek şöyle dedi: “Diyetlere uymakta zorlanıyor, kilo veremiyor veya verdiği kiloları geri alıyor, alma kaygısı yaşıyor. Yeme dürtüsüyle baş etmek zorunda kalıp yeme/yememe çatışmasıyla mutsuz bir yaşam sürdürmeye devam ediyor. Biz Neoseans olarak kişilerin yeme alışkanlığını ve iştahını değiştiriyoruz. Yaptığımız iki seanslık terapilerle kişinin karbonhidrat ve şekere olan bağımlılığını sıfırlıyoruz. Totalde 21 gün sürecek olan bir diyet programı uyguluyoruz ve bu güne kadar yüzlerce kişide aldığımız sonuçlar 21 gün sonunda kişinin kendi vücut ağırlığının yüzde 10’luk bir kısmını vermiş olması yönünde. Yani 95-100 kilo ağırlığında bir birey üç hafta sonunda 10 kilo vermiş oluyor. Asıl güzel olanda bu süreç sonrasında iştahın ve porsiyonun eskiye dönmemesi ve kilo vermenin devam etmesi, buda verilen kiloların geri gelmemesi anlamına geliyor’’ dedi.

UYGULAMA NASIL OLUYOR?

Uygulama ile ilgili açıklamayı yapan Psikolog Mehmet Fatih Yiğit; “Uygulama, 45 dakikalık ilk seanstan beş gün sonra ikinci bir seans uygulamasıyla toplamda iki seanstan oluşuyor. Uygulamamızda kesinlikle hiçbir yan etki, ağrı sızı vb olumsuz bir durum oluşmuyor. Tüm yaştan herkese uygulanabiliyor. Kişilerin karbonhidrat ve şekere olan bağımlılığını, bu gıdalara olan toleransını sıfırlayıp yeme alışkanlığını değiştiriyoruz. Hiçbir zorluk yaşamadan, açlık çekmeden ve çok daha az yiyerek doymasını sağladığımız için diyete uymakta hiçbir zorluk yaşamıyor, konforlu bir şekilde acıkmadan kilo vermiş oluyor. Sürekli yeme isteğinin ortadan kalkması, kişinin belirgin bir şekilde kilo verdiğini görmesi ruhsal açıdan da kendiyle barışık, özgüveni yerine gelmiş mutlu bir insan olmasını sağlamış oluyor.  Bir diğer önemli nokta ise verdiği kiloların tamamını depoladığı yağlardan vermiş olması ki bu da sağlıklı bir birey olma yolunda çok önemli bir olgu. Programa başlarken tüm beden değerlerini alıyor ve takibini sağlıyoruz, program sonunda beden kitle endeksinin önemli ölçülerde düştüğünü, sağlıklı bir kitle endeksine ulaşıldığını da görmüş oluyoruz. Bu yöntem sayesinde kişi sadece kilo vermiş olmuyor ileride çıkma ihtimali olan birçok hastalığında önüne geçmiş oluyor” dedi.

“ŞU AN GAYET SAĞLIKLI VE FORMDAYIM’’

Neoseans uygulamasını ile kilo veren Dr. Veysel Yıldırım; “Neoseansa gittiğimde seansa başlamadan önce vücut kitle endeksim, yağ oranı, sıvı oranı gibi tüm değerlerimin ölçümü alındı. 105,6 total kiloydum. Seans anında ve sonrasında hiç bir şey hissetmedim, 45 dakika oturdum ve müzik dinledim, seans sonrası ilginç bir şekilde iştahım kesildi, daha önce yemek istediğim ve çok tükettiğim ekmeği, tatlıyı istemiyordu canım, kahvaltıda yediğim bir yumurta bile doymama yetti, üstelik listede daha birçok gıda vardı yiyebileceğim, verilen diyet protein ağırlıklı bir diyetti ve diyete uymakta hiç zorlanmadım, hiç açlık hissi yaşamadım, kendimi oldukça enerjik hissediyordum. Beşinci gün ikinci seans için gittim ve tam 5 kilo vermiştim, 21. Gün gittiğimde tam olarak 10,4 kilo vermiştim ve bugün bir ayım doldu şu an 92 kiloyum. Yani üç haftalık diyet bitmesine rağmen ben kilo vermeye devam ediyorum ve iştahım çok şükür geri gelmedi. Hatta diyettin bitmesinden üç dört gün sonra bir İskender kebabı yedim ve inanılmaz rahatsız oldum, içindeki ekmeği vücudum reddetti diyebilirim. Şu an gayet sağlıklı ve formdayım. Çevremden birçok meslektaşım ve arkadaşım bendeki değişimi görünce randevularını aldılar.  Neoseansa ve Psikolog Fatih Yiğit’e teşekkür ediyorum’’ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme