enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4733
EURO
34,9494
ALTIN
2.436,73
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde villa inşaatında çalışan demir ustası Abdurrahman Ateş (43), iş makinesiyle taşınan inşaat demirlerinin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. DİYARBAKIR GAZETE- Olay, öğle saatlerinde Kayapınar ilçesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi yakınlarındaki bir villa inşaatında meydana geldi. İsmi öğrenilmeyen operatörün iş makinesinin kovasıyla taşıdığı demirler, temel çalışmaları sırasında...
25.04.2024
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi Cami Kebir Mahallesi’ndeki metruk bir binadan yayılan kötü kokular çevreyi rahatsız ederken, çevre sakinleri, metruk binanın yıkılmasını ya da içindeki çöplerin toplatılmasını istedi. DİYARBAKIR GAZETE – Merkez Sur İlçesi Cami Kebir Mahallesi’ndeki yıllar önce terk edilen metruk bir binada biriken çöplerin sıcak havanın artması nedeniyle çevreye...
25.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri ve Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri, sivrisinek, karasinek, yakarca, kene ve benzeri haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması ve bunlardan bulaşabilecek sıtma, tifo,...
25.04.2024
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesindeki bayrak iddiasını incelemek üzere görevlendirilen mülkiye Başmüfettişleri Diyarbakır’a geldi. Müfettişler yarın Büyükşehir Belediyesinde inceleme yapacak. DİYARBAKIR GAZETE – Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) 31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Meclis toplantısında bayrak asılmadığı iddiasıyla ilgili görevlendirilen mülkiye başmüfettişleri Diyarbakır’a geldi. İl...
25.04.2024

O artık Profesör!

O artık Profesör!
REKLAM ALANI

Diyarbakır’da çocuk sayısız ailenin umudu olan ve yaptığı müdahaleler ile dağılacak olan birçok ailenin umudu olan ve çocuk sahibi olmalarına katkı sunan Kadın Doğum ve Tüp Uzman Doç. Dr. Hakan Çoksüer Profesörlük unvanı almaya hak kazandı.

Özel Diyar Life Hastanesi’nde Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Hakan Çoksüer Profesörlük unvanı almaya hak kazandı. Diyarbakır’da yıllardır sayısız aileye umut olan bir çocuk hasreti çektikleri için dağılmaya yüz tutan ailelerin çare kapısı halini alan ve tüm ailelere umut ışığı saçan yaptığı başarılı operasyonlar ile çocuksuz ailelerin çocuk sahibi olmasını sağlayan Özel Diyar Life Hastanesi’nde Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olarak görev yapan Doç.Dr. Hakan Çoksüer’ün profesörlük ünvanı alması hastaları ve Diyarbakır halkı tarafından da sevinçle karşılandı. Profesör Doç.Dr. Hakan Çoksüer profesörlük ünvanı aldığını sosyal medya hesabından duyururken, kendisine yüzlerce destek mesajları geldi. 

 HASTA VE YAKINLARI TARAFINDAN MESAJ YAĞMURUNA TUTULDU

Hastaları ve yakınları tarafından adeta mesaj yağmuruna tutulan Prof.Dr. Hakan Çoksüer’in telefonları da susmak bilmiyor. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı hastaların ve dostlarına teşekkür mesajı yollayan Prof. Dr. Çoksüer, “Şahsıma gösterilen ilgiden dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

PROF. DR. HAKAN ÇOKSÜER KİMDİR?

“1977 yılında Mardin’de doğdum. Türkçe, Kürtçe ve İngilizce, Lise öğrenimimi İstanbul’da tamamladı.

2001 yılında Trakya Üniversitesi’nden mezun olarak Tıp Doktoru unvanını aldım. 2006 yılında İstanbul Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ünvanını aldı. İstanbul Zeynep Kamil Hastanesinde Pelvik rekonstrüksiyon cerrahi alanında eğitim alarak estetik jinekoloji ameliyatlara aktif olarak katıldı. İstanbulda Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında yüksek lisans programına başladı. İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Androloji bilim dalında erkek kısırlığı konusunda bilimsel çalışmalara katıldı.  2008 yılında Dumlupınar Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 2010-2011 yılları arasında Ankara GATA Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında Çalıştı. Sonrasında Sağlık Bakanlığı onaylı Laparoskopi sertifikası aldı. Ankara GATA Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında Tüp Bebek Eğitimi aldı.2012 yılında 6 aylık süre ile Akupunktur eğitimi aldı. 2012 yılında Ankara Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında Yüksek Lisans diploması aldı.

2013 yılında; İşletme yönetimi, İşletmelerde kriz yönetimi ve Liderlik yönetimi alanında 80’er saat eğitim alarak her 3 alanda da sertifika almaya hak kazandı. 34 Yurtdışı 30 Yurtiçi yayınlanmış makalesi mevcuttur. İnfertilite alanında çok sayıda bilimsel kitap bölümlerim mevcuttur. Ulusal kongrelerde davetli konuşmacı olarak çok sayıda sunumlar gerçekleştirdi. 

2010-2013 yılları arasında Kütahya (TJOD) Türk Jinekoloji ve 0bstetrik Derneği Başkanı olarak görev yaptı. 2012 yılında TJOD Kongresinde Polikistik Over Sendromu ile ilgili ikincilik ödülünü aldı. Medikal Ozon Terapi Derneği Başkanı olan Prof. Dr. Nurettin Lüleci’nin koordinatörlüğünde medikal ozon terapi eğitimi alarak medikal ozon sertifikası aldı. 2012 yılında dünyanın saygın kongrelerinden olan ESRE kongresinde polikistik over sendromu ile ilgili poster sunumum “Clinical Science Award” için ön elemede ilk 10’a seçildi. Avrupa ülkelerinin saygın dergilerinden olan Archives of Gynecology and Obstetrics, gynaecology and obstetrics ve Gynecological Endocrinology gibi dergilerde infertilite ve jinekoloji alanında hakemlik yapmakta.

AVRUPA’NIN SAYGIN DERGİLERİNDE MAKALELLERİ VAR

Obezite ve infertilite alanında çalışmalar yürütmekte olup, 2014 yılında obezite tedavisinde dünyanın 36 ülkesinde başarılı bir şekilde kullanılan ‘’metabolik balans’’ yönteminin Diyarbakır temsilcisi olarak seçildi. Almanya’da progesteron hormonuyla ilgili eğitim aldı. Üniversiteler arası kurulun, yapmış olduğu sınavı başarıyla tamamlayarak; Doçent Doktor ünvanını aldı. Klinik psikoloji alanında Doktora programını sürdürmekte. İnfertilite (kısırlık) alanı ile ilgili Avrupa ülkelerinin saygın dergilerinde yayınlanmış çok sayıda hem ulusal hem de uluslararası makaleleri mevcuttur.

KİTAP ÇIKARDI

Tüp bebekte stres ile baş edebilmek için “Stresi Akupunktur ile Yendim Tüp Bebeğe Hazırım” isimli kitabı yayınlandı. Belli aralıklarla sağlıkla ilgili televizyon programları yapmakta. Aynı zamanda gazete ve internet sitelerinde sağlıkla ilgili özellikle infertilite (kısırlık) ile ilgili yazılarım yayınlanmaktadır”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme