Diyarbakır’ın Sur ilçesinde iki kafeye yönelik saldırının faili V.G. adlı ÅŸahıs, polis tarafından yakalandı. V.G.’nin kafe ve otelin bulunduÄŸu sokakta oturduÄŸu öğrenildi.
DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesinde bir otel ve kafeye silahla düzenleyen ÅŸahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olayı gerçekleÅŸtiren şüphelinin aynı sokakta oturan komÅŸu V.G olduÄŸu öğrenildi. V.G’nin daha önce de “otele çok gelen giden olduÄŸu, çok gürültü yaptıklarını, mahallenin düzenini bozduklarını” iddia ederek iÅŸletmeleri tehdit ettiÄŸi bildirildi.
Polis, V.G’yi olay sabahı otelin yan tarafında bulunan evinde yakalanarak gözaltına aldı. Olay anında V.G. ile birlikte olan iki ÅŸahıs da gözaltına alındı.
Polis, V.G’yi koluna yaptırdığı dövmesinden tespit ederek gözaltına aldı.