enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
ALTIN
2.501,77
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesine Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Yerlikaya X hesabından “Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında “İstiklal Marşı’nın okutulmadığına”, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise “Türk bayrağının kaldırıldığına” ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir.” paylaşımını yaptı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden açıklama Diyarbakır...
19.04.2024
Amedspor Iğdır FK spor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Amedspor kulüp Başkanı Aziz Eladı, Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilere göre, hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi geleceğini söyledi.  DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor Iğdır FK spor maçı öncesi Amedspor Şehmus Özer Spor tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Aziz...
19.04.2024
DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır’daki STK ve İş camiasından şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor’a destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeşil-kırmızılı takıma destek için Amed storeye giderek forma alan iş ve STK temsilcilerine hergun birileri ekleniyor. Diyarbakır’da faaliyet yürüten Özdemir İnşaat sahibi Yusuf Özdemir de Amedspor’a destek için Amed Storeyi Ziyaret...
19.04.2024
Lider Amedspor Kendi sahasında konuk edeceği İğdır FK spor maçı biletleri kapış kapış. Dün 10 bin bilet satışı gerçekleşirken, büyük izdiham yaşandı. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor yönetimi, karaborsa satışları önlemek için bilet satışlarını tek elden ve kendi belirlediği satış noktalarından gerçekleştiriyor. Dünkü satışların yapıldığı Amedstore ve Hacı Baba Pastanelerinde büyük izdiham...
19.04.2024

Telefonları Susmuyor, Davetlere Katılmak İçin Zamanla Yarışıyor

Telefonları Susmuyor, Davetlere Katılmak İçin Zamanla Yarışıyor
REKLAM ALANI

Gönül ve sosyal belediyeciliği alanlarındaki başarılı çalışmaları nedeniyle kısa sürede ilçe halkının yakın ilgisi ile karşılaşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlardan gelen “mahallemize ve evimize misafir olun” davetlerine yetişmek için deyim yerindeyse zamanla yarışıyor.

Yaşadıkları sorunlar nedeniyle başka şehirden Diyarbakır’a yerleşen Helvacı ailesine konuk olan Başkan Beyoğlu, “Vatandaşlarımız çeşitli konulardaki sorunları için arıyor. Gece gündüz telefonlarımız susmuyor. Kimi zaman gelen davetlere icabet etmekte zaman sıkıntısı yaşıyoruz” ifadelerini kulandı.

DAVETLERE YETİŞMEKTE ZORLANIYOR

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mesaisinin büyük bir bölümünü özel cep telefonu numarasını verdiği ve davet üstüne davet aldığı vatandaşların sorun ve taleplerini çözmeye harcıyor.

“Herkese cevap veriyoruz. Cevap veremediklerimize de sonradan biz dönüyoruz” diyerek bu yoğunluğu ve vatandaşla kurduğu gönül bağını anlatan Başkan Beyoğlu, kimi zaman yoğun talepten dolayı zamanın yetmediğini kaydetti.

Sadece Bağlar’dan değil başka yerlerden de talepler geldiğini belirten Beyoğlu, vatandaşların kendisinden aldıkları sıcaklık ve sinerji nedeniyle mahalle ve evlerine davet ettiğini söyledi.

“İNSANLAR, SAMİMİ OLDUĞUMUZA KANAAT GETİRDİ”

Beyoğlu, “Göreve geldikten sonra ayrım yapmadan her mahalle, her sokak ve her vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık. İnsanlarımız bu sıcaklığı gördü. Bize rahatlıkla ulaşmaları için özel cep telefon numarasını verdim. Günün her saatinde, hatta gece bile arıyorlar. Belediye başkanlığı, koltukta oturup kapısını ve gönlünü vatandaşa kapatmak değildir. Bizim görevimiz insanlarımızın derdiyle dertlenmek, her koşulda yanlarında olmak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta işaret ettiği ve bizim anlayışımızın da gereği olan husus budur. Telefonlarımız susmuyor. Bazen yetişmekte zorlanıyoruz ama insanımızın bu samimiyeti ve hoşgörüsü bizi mutlu ediyor.” İfadeleriyle yaşadığı bu tabloya dikkat çekti.

“BU SAMİMİYET BİZE ÇOK ŞEY ANLATIYOR”

Beyoğlu, kendisini davet eden 3 aileye daha misafir oldu. Ev sahiplerinden Mehmet Sevinç, “İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Belediye başkanımızı özel telefon numarasından ulaşarak  davet ediyoruz ve o da böyle güler yüzlü gelerek bu samimiyeti gösteriyor. Bu görüntü çok şey anlatıyor” dedi.

Başka şehirde yaşadıkları sorunlar yüzünden memleketleri Diyarbakır’a dönen Helvacı ailesi de Beyoğlu’nun davetini geri çevirmeyerek ziyaret ettiği aileler arasında yer aldı. Çeşitli sorunlar yaşayan aileye destek sağlayan Beyoğlu, sabır ve mücadele tavsiyesinde bulunarak, “Biz her zaman her koşulda sizlerin yanındayız” mesajını verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Telefonları Susmuyor, Davetlere Katılmak İçin Zamanla Yarışıyor

Telefonları Susmuyor, Davetlere Katılmak İçin Zamanla Yarışıyor
REKLAM ALANI
30.03.2021
0
A+
A-
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme