enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
33°C
Diyarbakır
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesinde yeni imara açılan yerlerde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması amacıyla Teknokent arkasına yeni bir yol inşa ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, kazı ve alt yapı deplase çalışmaları bitirildi, taş dolgu işlemlerine başlandı. 2 bin 180 metre uzunluğuna...
27.04.2024
Diyarbakır’da bin 109 dernek olduğu öğrenildi. Dernek sayısının kentin nüfusunun yüzde 1,1’in oluşturuyor. 2023 yılına göre, Diyarbakır’da 50 bin kişinin bu derneklere üye olduğu öğrenildi. DİYARBAKIR GAZETE-  Diyarbakır İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Diyarbakır’da bin 109 derneğin olduğu öğrenildi. Bu sayısı Diyarbakır nüfusunun yüzde 1,1’ine tekabül ederken,...
27.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası kapsamında çöp kovası montaj ekibi oluşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, başlattığı çalışma ile 136 ana arter, cadde ve bulvarlarda kırılan ve eksik olan yerlere çöp...
27.04.2024
Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Soma maçı için hareket etmeden son mesajını verdi. Bakkal, “Bir hafta geciktik. Talihsiz bir haftayı geride bıraktık. Diyarbakır’a şampiyon olarak döneceğiz” dedi. DİYARBAKIR GAZETE- Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Soma maçı için hareket etmeden son mesajını verdi. Bakkal, “Bir hafta geciktik. Talihsiz bir haftayı geride...
27.04.2024

Bölgenin En Büyük Millet Bahçesi’nde Görkemli Gençlik Buluşması

Bölgenin En Büyük Millet Bahçesi’nde Görkemli Gençlik Buluşması
REKLAM ALANI

Kapsadığı alan itibariyle Doğu ve Güneydoğu’da en büyük millet bahçesi olarak dikkat çeken Bağlar Millet Bahçesi, gençlik buluşmasına ev sahipliği yaparken, saz çalıp şarkı ve türkülerle coşan gençler, halay çekip eğlendi. Gençlerle söyleşi gerçekleştiren ve heyecanlarına ortak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bölgenin son dönemlerdeki en büyük kazanımının sağlanan huzur ortamı olduğuna dikkat çekti.

200 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin en büyük mahallesi ünvanına sahip olan Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’ndeki Bağcılar Mahallesi’nde yapımını tamamlanan Millet Bahçesi, renkli görüntülerin yaşandığı gençlik buluşmasına ev sahipliği yaptı.

AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nca organize edilen buluşmaya çok sayıda genç katılarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile söyleşi gerçekleştirdi.

Milletvekilleri, MKYK üyeleri, il ve ilçe başkanlarının da ilgi gösterdiği buluşmada gençler, ülke meseleleri ve gençlikle ilgili sorular sordu, birçok konuda fikirlerini dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti’nin gençlik başta olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden ve sürekli olarak kendisini yenileyen bir değişim ve dönüşüm hareketi olduğunu söyledi. Bölgede sağlanan huzur ortamının gençlerin ufkunu da önünü de açtığına vurgu yapan Yazıcı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkenin sorunlarını çözebilecek kapasitede bir iradeye sahip olduklarını kaydetti.

“ATIL DURUMDAN KURTARIP SOSYAL DONATI ALANINA ÇEVRİLMESİNE VESİLE OLDUK”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, daha önce atıl durumda olan bu alanı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na tahsis ederek çok amaçlı harika bir sosyal donatı projesinin hayata geçirilmesine vesile olduklarını dile getirdi.

Beyoğlu,”Üç buçuk yılda 320 bin metrekarelik yeni yeşil alan kazandırdık. Bu da Bağlar tarihinin bu alandaki rekoru oldu. Burası atıl durumdaydı. Kötü alışkanlıkların meskeni haline gelmişti. Bu durumu bakanımız sayın Mehmet Mehdi Eker’e ilettik. Kendisinin girişimleriyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği buraya bu güzel projeyi kazandırdı. İçerisinde yeşil alan , millet kıraathanesi, kütüphane, cami ve spor tesisleri var. Harika bir hizmet oldu. Diyarbakır’ımıza çok yakıştı. Aileler ve gençler için devasa bir huzur alanı oldu. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin ve bölgemizin kaderini değiştiren bu hareket millete efendi olma değil, hizmetkar olma hareketidir ” dedi.

GENÇLER ÇALDI, GENÇLER OYNADI. VATANDAŞLAR BU GÜZEL ANLARI BALKONLARDAN TAKİP ETTİ

Gecenin sonunda saz çalan gençler, yöresel türküler ve Kürtçe şarkılar çalıp buluşmaya katılan siyasilerle beraber halay çekti. Çevredeki binaların balkonlarına çıkan vatandaşlar, bu güzel kareleri videoya çekti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme