enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2530
EURO
34,7095
ALTIN
2.402,79
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
25°C
Diyarbakır
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
DİYARBAKIR HABERİ
Amedspor kulüp yönetimi şampiyonluk kupa törenin gününü Cumartesi günü saat 17.00’de yapılacağını duyurdu. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor kulübü kendi resmi sosyal X sayfası üzerinden yaptığı yazılı açıklama şampiyonluk kupa törenin gününü Cumartesi günü saat 17.00’de yapılacağını bildirdi.
09.05.2024
Diyarbakır Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Eşbaşkanı Serhat Kılıç öğretmen atamalarını değerlendirdi. Kamusal hizmetlerin şirket gibi yönetilemeyeceğini savunurken Kürtçe’ye ayrılan kontenjanın ise komik olduğunu dile getirdi. DİYARBAKIR GAZETE- Milli Eğitim bakanlığı tarafından 2025-2026 eğitim öğretim yılı için ön görülen öğretmen atamaları 20 bin olarak açıklandı. Diyarbakır Eğitim-Sen 2 No’lu Eşbaşkanı Serhat...
09.05.2024
Dicle Elektrik dağıtım bölgesinde tarımsal sulama faaliyetlerinin en yoğun gerçekleştiği Şanlıurfa’da, elektrik tüketimi nisan ayı boyunca üç katına çıktı. Sulama sezonunun başlangıcı olan 1 Nisan’da 11 milyon 505 bin kWh olan günlük tüketim, ay sonunda 30 milyon 743 bin kWh seviyesine ulaştı. Bölgede her gün onlarca kaçak trafonun tespit edilmesi,...
08.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyumlar döneminde il dışından atanan ve kentte ”ithal bürokrat” olarak alınan bazı çalışanların birden fazla maaş ve huzur hakkı gibi ödemelerle 180 bin TL’ye yakın aylık ödeme aldığı, hasta yakınları için kurulan misafirhanenin bu kişiler tarafından otel gibi kullanıldığı ortaya çıktı. DİYARBAKIR GAZETE- ANKA Haber Ajansı’nın edindiği...
08.05.2024

Araştırma Başhekimi Öden’den KBB uzmanlarına veryansın!

Araştırma Başhekimi Öden’den KBB uzmanlarına veryansın!
REKLAM ALANI

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, KBB ameliyatlarının bir hafta boyunca yapılmaması kararı ile ilgili konuşan Başhekim Süleyman Öden, KBB uzmanlarını suçladı. Öden, “Estetik dışında kimseye bakmıyorlar” dedi.

DİYARBAKIR GAZETE– Bir yıla yakın süredir vekil başhekimle yönetilen Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kriz devam ediyor. Son olarak, hastanede bir hafta boyunca Kulak Burun Boğaz (KBB) ameliyatı yapılmaması kararı alındı. KBB uzmanları, idarenin mobingine maruz kaldıklarını, sözleşmelerine aykırı şekilde ilçelerde görevlendirildiklerini, ameliyathane kapalı olduğu için işlerini yapamadıklarını iddia etmişti.

‘HASTALARI MUAYENE ETMİYORLAR’

Başhekim Süleyman Öden, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Hastanede görevli bazı KBB uzmanlarını “estetik dışında ameliyat yapmamakla” suçlayan Öden, “Bu arkadaşlar bir yıl boyunca ne ameliyatı yapmışlar? Gelin hep birlikte bakalım. Estetik ameliyat dışında kimseye bakmıyorlar. Silvan’dan gelen gariban insanın ne suçu var. Bir yıldır kulak akıntısı çeken insanı muayene bile etmiyorlar. Çünkü parası yok.”

‘1 YILDIR KULAK AMELİYATI BEKLEYENLER VAR’

Hastanedeki KBB uzmanlarının “burun estetiği dışında” ameliyat yapmadığını iddia eden Öden, şunları söyledi: “Kulak ameliyatı için bir yıldır bekleyen insanlar var. Burun estetiği dışında bir şey yapmıyorlar. Vatandaş aylardır polikliniklerde randevu bulamıyor. Uzun süredir bekleyen vatandaşlarımız vardı. Bu nedenle ameliyatları bir hafta erteledik. Kaldı ki bu ameliyatlar çok acil ameliyatlar değil. Acil ameliyatlar zaten yapılıyor. Bu arkadaşların fazla ses çıkarmasının nedeni birçoğu estetik için peşin para aldı. Şimdi bu ameliyatları yapamazlarsa hastalarla karşı karşıya gelecekler. Çünkü para veren adam sorgular. Bunların derdi para aldıkları kişi ile sorun yaşamamak.”

‘KULAĞI AKAN İNSAN RANDEVU ALAMIYOR’

Geçmiş aylarda diğer bölümlerde de ameliyat iptaline gittiklerini kaydeden Öden, şunları ifade etti: “Kimse KBB’çiler gibi ses çıkarmadı. Estetik adı altında vatandaşlardan para alıyorlar. Bu durumu defalarca polise bildirdik. Kaç defa operasyon yaptılar. Ama o kadar profesyoneller ki yakalanmıyorlar. Bazıları parayı sekretere veriyorlar. Parasız hiçbir işlem yapmıyorlar. İki yıldır kulağı akan insana randevu vermiyorlar. Şuan iki ameliyathaneden biri tadilatta. Öncelikli olmayan ameliyatları bir hafta erteledik. Ama bunların derdi başka.”

Kaynak: Amida haber

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme