Şeyhmus Özer tesislerinde bugün akşam saatlerinde yapılan Amedspor kongresinde, tek liste ile gidilen seçimde Aziz Elaldı yeniden başkan seçildi.
DİYARBAKIR GAZETE– Divan BaÅŸkan Metin Klavuz ve divan üyeliklerine Özlem Külahçı Tanaman ve Remzi Dayan, delegelerin oy birliÄŸi ile divana seçildi.
Daha sonra Amedspor kulübü eski yöneticilerinden Cemal Doğrul, faaliyet raporunu okudu. Kadın futbol takımı ve engelsiz basket takımı ile kicks boks alanlarında yapılan çalışmaları tek tek okunduktan sonra oy birliği ile onaylandı. Selçuk Savcı da 2023-24 mali tablo hakkında bilgi verdi. Aziz Elaldı, kendi ve yönetimi aklandıktan sonra teşekkür etti.
Yapılan konuÅŸmaların ardından Aziz Elaldı ve 33 kiÅŸilik yeni yönetim kurulu üyeleri delegelerin oylamasına sunuldu. Yeni yönetim delegeleri oy birliÄŸiyle kabul edildi. Kabul sonrası Kulüp BaÅŸkanı Aziz Elaldı bir konuÅŸma yaparak, Avrupa’nın büyük kulüp baÅŸkanlarından davet aldığını belirterek, Amedsporun artık bir dünya takımı olduÄŸunu söyledi.
Kaynak: Tigris Haber