enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4796
EURO
34,8400
ALTIN
2.451,45
BIST
9.870,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde villa inşaatında çalışan demir ustası Abdurrahman Ateş (43), iş makinesiyle taşınan inşaat demirlerinin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. DİYARBAKIR GAZETE- Olay, öğle saatlerinde Kayapınar ilçesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi yakınlarındaki bir villa inşaatında meydana geldi. İsmi öğrenilmeyen operatörün iş makinesinin kovasıyla taşıdığı demirler, temel çalışmaları sırasında...
25.04.2024
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi Cami Kebir Mahallesi’ndeki metruk bir binadan yayılan kötü kokular çevreyi rahatsız ederken, çevre sakinleri, metruk binanın yıkılmasını ya da içindeki çöplerin toplatılmasını istedi. DİYARBAKIR GAZETE – Merkez Sur İlçesi Cami Kebir Mahallesi’ndeki yıllar önce terk edilen metruk bir binada biriken çöplerin sıcak havanın artması nedeniyle çevreye...
25.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri ve Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri, sivrisinek, karasinek, yakarca, kene ve benzeri haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması ve bunlardan bulaşabilecek sıtma, tifo,...
25.04.2024
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesindeki bayrak iddiasını incelemek üzere görevlendirilen mülkiye Başmüfettişleri Diyarbakır’a geldi. Müfettişler yarın Büyükşehir Belediyesinde inceleme yapacak. DİYARBAKIR GAZETE – Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) 31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Meclis toplantısında bayrak asılmadığı iddiasıyla ilgili görevlendirilen mülkiye başmüfettişleri Diyarbakır’a geldi. İl...
25.04.2024

A’dan Z’ye Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi…

A’dan Z’ye Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi…
REKLAM ALANI

10 yılı aşkın bir süredir Diyarbakır’da estetik ve güzellik hizmeti veren 3 kadın girişimci tarafından açılan Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi Sorumlusu Nazlı Yardımeden ile Merkezin kuruluşunu, verilen hizmetler, cilt bakımının püf noktaları ile genç girişimcilere tavsiyeleri konuştuk.

Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi Sorumlusu Nazlı Yardımeden, Merkezlerinde kişiye özel hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek, Diğer merkezlerden farklarının, sağlığı ve estetiği kaliteli bir şekilde sunmak olduğunu söyledi.

Merkezlerinde asla onaylı olmayan ürün ve cihaz kullanmadıklarını belirten Yardımeden, “Ve kişiye özel çalışıyoruz. Tamamlayıcı olmaya çalışıyoruz. Sırf hizmet vermek için kişileri almıyoruz. Bütüncül değerlendirip ona göre aslında beklentisini de ölçerek, hizmet sunuyoruz” dedi.

Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi Sorumlusu Nazlı Yardımeden ile yaptığımız röportajımızın detayı şöyle;

“8 MART KADINLAR GÜNÜNDE AÇILIŞI YAPTIK”

Novara A Plus Güzellik ve estetik merkezi ne zaman açıldı?

Novara Estetik ve Güzellik Merkezi bu çatı altında daha önce planlamamızı ve çalışmamızı yaptıktan sonra anlamlı ve özel olması için 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hizmet vermeye başladık. Hizmet alanlarımızla ilgili çalışmalarımız 10 yıldan bu yana devam ediyor.

“KALİTELİ VE DOĞRU ÜRÜN VE DOĞRU HİZMET VERİYORUZ”

Danışanlarınıza kaliteli bir hizmet sunuyorsunuz. Kısa sürede gerçekleştirdiğiniz büyümeyi ve başarınızı neye borçlusunuz?

Yaklaşık 10 yıl önce bu alanda hizmet vermeye başladık. İstikrarlı, doğru adımlarla, sürekli eğitimler alarak, fikir alışverişleri, kıymetli hocalara danışarak, görüşerek, eğitim alarak hizmet veriyoruz. Bizim hızlı bir şekilde duyulmamızın nedeni hizmet kalitemizdir. Bu konuda mütevazi olamayacağız. Gerçekten şunu yapıyoruz; Kaliteli ürün, doğru ürün ve doğru hizmet vermeye çalışıyoruz.

“KİŞİYE ÖZEL HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Novara A Plus Güzellik ve estetik Merkezi’nde danışanlarınıza sunduğunuz hizmetler hakkında bilgi alabilir miyiz?

Öncelikle şunu söyleyeyim gelir-geçer hizmet vermiyoruz. Yani kişiye özel hizmet vermeye çalışıyoruz. Kişinin bizden isteği, talebini önceden değerlendiriyoruz. Aslında yaptığımız şey güzellik ve estetiktir. Yani bu bir kalıp değil. Kalıp şeklinde çalışan kurumlar var. Direk uygulamaları yapıyorlar. Önce kişinin ihtiyaçlarını belirliyoruz. Kişiye özel, bizden istekleri, bizim ona ne katacağımızı değerlendirdikten ve ihtiyacını tespit ettikten sonra çalışıyoruz.

Hizmetlerimiz;

Merkezimizde Cilt bakım, analiz, değerlendirme, onarım gençleştirme, doku yenileme ile ilgili çalışmalarımız var. Onun dışında bölgesel incelemede iddialı olduğumuzu düşünüyoruz. Kişiyi değerlendirip doğru adımlarla ve doğru cihazlarla gidiyoruz.

Kalıcı makyaj, manikür, pedikür, protez tırnak, lazer epilasyon, diyet ve bunu tamamlayan benzer hizmetler veriyoruz. Kadın ve erkeklere hizmet veriyoruz. Hizmet verirken cinsiyet ayırımı da yapmıyoruz.

“FARKIMIZ SAĞLIĞI VE ESTETİĞİ KALİTELİ BİR ŞEKİLDE SUNMAMIZ”

Novara A Plus Güzellik ve estetik Merkezi’nin diğer güzellik merkezlerinden farkı konusunda neler söylemek istersiniz?

Bizim diğer merkezlerden farkımız, sağlığı ve estetiği kaliteli bir şekilde sunmak. Asla onaylı olmayan ürün kullanmıyoruz. Ve kişiye özel çalışıyoruz. Tamamlayıcı olmaya çalışıyoruz. Ben danışan aldığımda öncelikle kişiyi dinlerim. Bazen dönemsel değişiklikten dolayı sağlıksız karar verebiliyor. Sırf hizmet vermek için kişileri almıyoruz. Bütüncül değerlendirip ona göre aslında beklentisini de ölçerek, değerlendiriyoruz.

“CİLT BAKIMINDA ÖNCELİK DOĞRU ANALİZ YAPMAKTIR”

İyi bir cilt bakımı nasıl olmalıdır?

Cilt bakımında öncelikli olarak doğru analiz yapmaktır. Doğru analizi yaptıktan sonra o cildin neye ihtiyacı olduğunu belirledikten sonra ancak doğru hizmet verebilirsiniz. Cilt analizi yaptıktan sonra Çünkü o cilt tipisi dokusu, genetik yatkınlığı farklıdır. Doğru analiz çok çok önemlidir. Analiz yaptıktan sonra siz onun ihtiyacına göre yöntemi belirliyorsunuz. Ardından o cilt tipine uygun ürünü belirliyorsunuz. Bu uygulama sürekli olan bir durumdur. Cildimizde diğer hayatsal organlarımız gibi önemlidir. Düzenli bir şekilde bakıma ve beslenmeye ihtiyaç duyar.

MEVSİMSEL İŞLEMLER DE YAPIYORUZ

Mevsimsel işlemleriniz var mıdır?

Bazen agresif işlemlerin kış mevsimde yapılması gerekiyor. Leke tedavi, doku yenileme işlemlerini kış aylarında güneş enerjisine maruz kalmayacak şekilde yapmakta fayda var. Ama teknoloji gelişti, her mevsim uygulanabilen yöntemler de var. Cildimiz, soğuktan ve sıcaktan bazen olumlu, bazen de olumsuz etkilenir. Mesela, kış aylarında ciddi bir cilt kuruması gelişir. Kış aylarında cildin neme ihtiyacı olur, dışarıdan nem takviyesi alınır, Beslenmeyle ilgili de bazen önerilerde bulunuyoruz. Merkezimizde bununla ilgili diyetisyenimiz de görev yapıyor. Bütüncül değerlendirip, kış aylarında kuruyan cilt için nem dengesini sağlayacak uygulamalar yapıyoruz. Veya ev devam ürünleri veriyoruz. Yaz aylarında yoğun ultraviyole ışınlarından korunma yolları ve ürün veriyoruz. Çok kuru ve nem oranı düşük bir bölgede yaşıyoruz. Ama cilt dezenfarmasyonunda en büyük sorun güneş ışınları yani dışarıdaki faktörlerdir.

“12 YIL BOYUNCA BU ALANDA EĞİTİM ALDIM”

Almış olduğunuz eğitimlerden bahseder misiniz?

Benim 22 yıllık bir hemşirelik geçmişim var. Aynı zamanda sosyoloji mezunuyum. 12 yıl önce istifa ettim. Bu alanla ilgili daha önce çalışmalarımız da vardı. İstifa ettikten sonra bu alanda yoğunlaşmaya başladım. İstanbul’da kaliteli ve donanımlı bir hizmet verdiklerini düşündüğüm bir kurumda uzun süreli eğitim aldım. Diyarbakır’da da resmi bir kurumda yine eğitimlerime devam ettim.

İSTİKRARLI, DOĞRU VE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİ GEREKİYOR

Bu mesleği yapmak isteyen gençlere önerileriniz nelerdir?

Kesinlikle insan için bedensel sağlığı kadar dış görüntüsü de çok önemlidir. Bizi de farklı hissettir. Bu mesleği severek yapacak iseler kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü bu ihtiyaçtır, zorunluluktur. Diğer ihtiyaçlar gibidir. Cilt bakımı da gençleştirme, güzellik ve estetik işi de. Bu mesleği yapacak gençlerin istikrarlı, doğru, devamlı, kendini geliştirebilen eğitim alarak, kendilerini güncelleyerek yapmalarını isterim tabi ki. Biz 3 kadın girişimciyiz. 8 yıla yakın bir geçmişim var. Bu alanda donanımlı olduğumuzu belirtmek isterim. Merkezimizde biz dâhil 9 kişi görev yapıyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme