enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

Beşikci’den, Sürpriz Doğum Günü ve Kadınlar günü kutlaması

Beşikci’den, Sürpriz Doğum Günü ve Kadınlar günü kutlaması
REKLAM ALANI

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, 8 Mart’ta doğan mağdur iki kadına ev ziyareti gerçekleştirdi. Ev ziyaretlerinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Beşikci’yi karşılarında gören kadınlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kadınların hem doğum günlerini hem de Kadınlar gününü kutlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Beşikci, çiçek ve hediye taktim etti. Beşikci, Devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarının altını çizerek, Devleti temsil eden makamlar olarak kapısının 24 saat açık olduğunu söyledi.

Ofis semtindeki işyerleri bulunan girişimci kadınları da ziyaret eden Beşikci, ikram edilen halka tatlısını yedi, kahve içti. Esnaf ziyaretlerinde erkek esnafların da çay davetlerini geri çevirmeyen Beşikci, ziyaretlerde esnafın mevcut sorunlarını da ilk ağızdan dinledi. Talep ve önerileri not alan Beşikci, Kaymakamlık ve Belediye olarak, halk odaklı hizmetleri hayata geçireceğini ve sorunların çözümü noktasında girişimlerinin devam edeceğinin sözünü verdi.

Görev geldikten sonra 210 bin nüfuslu Yenişehir ilçesinde dokunmadık gönül, çalmadık kapı bırakmayacağını sürekli dile getiren Beşikci, halka diyaloğunu hız kesmeden sürdürüyor.

Görev yaptığı 5 aylık Kaymakamlık, 3 aylık da Belediye Başkan Vekilliği döneminde sosyal belediyeciliği ilke edinen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Doğum günleri 8 Mart olan kadınlara çat kapı ev ve esnaf kadınlara da sürpriz işyeri ziyaretleri gerçekleştirdi.

DOĞUM GÜNLERİ 8 MART OLAN KADINLARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle doğum günleri 8 Mart olan iki kadına sürpriz ev ziyareti gerçekleştirdi. Aynı zamanda eşleri vefat eden kadınlar, karşılarında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Beşikci’yi görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Oldukça mutlu olan kadınlar, ilk kez bir Kaymakam ve Belediye Başkanının evlerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

“DEVLETİN KAPISI 24 SAAT BOYUNCA VATANDAŞINA AÇIKTIR”

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Beşikçi, kadınlara hem doğum günü hem de Kadınlar Günü nedeniyle çiçek ve hediye taktim etti. Ziyarette, sorunları da dinleyen Beşikci, Kaymakamlık ve Belediye olarak kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. Devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarının altını çizen Beşikci, Devleti temsil eden makamlar olarak, vatandaşlara kapısının 24 saat açık olduğunu söyledi.

GİRİŞİMCİ KADINLARI ZİYARET VE KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Sıcak ve samimi geçen ev ziyaretlerinin ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, girişimci kadınları işyerlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında kadınların, Kadınlar gününü kutlayarak, çiçek ve hediye taktim eden Beşikci, ikram edilen halka tatlıdan tattı, kahveden içti. İşyeri ziyaretlerinde de sıcak karşılanan Beşikçi, burada da kadın girişimcilerin talep ve önerilerini dinledi.

Kadın esnaflara yönelik ziyaret sırasında erkek esnafların da çay davetlerini geri çevirmeyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, hayırlı işler ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Ziyaretler sırasında sokakta karşılaştığı vatandaşlardan da büyük bir teveccüh gören Başkan Vekili Murat Beşikci, hal ve hatırlarını sormayı ihmal etmedi.

HALKIMIZIN DEVLETİNE KARŞI BİR TEVECCÜHÜ OLUŞTU

Beşikci, mümkün olduğu sürece esnaf ve ev ziyaretlerini devam edeceğini ifade ederek, “3 aylık Belediye Başkan Vekilliği döneminde yaptığımız ziyaretler nedeniyle halkımızın bize yani Devletine bir teveccühü oluştu. Sokaklara ve mahallelere girdiğimiz zaman başka sokaklardaki vatandaşlarımızda bizi davet ediyor. Evet onlara da gideceğiz. Bunlar bizim insanımız. Milletimiz varsa biz varız. Vatandaşa kucak açan bir belediye olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Sait BAYRAM’ın Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme