enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
19°C
Diyarbakır
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
DİYARBAKIR HABERİ
Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AMEDSpor’un merhum kaptanı Şehmus Özer, yapay zeka kullanılarak, AMEDSpor’un şampiyonluğunu kutladı. DİYARBAKIR GAZETE- Ailesi tarafından yazılan metni yapay zekâ kullanılarak seslendiren Özer, şu duygu ve düşünceleri paylaştı: “Merhaba Sevgili AMEDspor ailesi, ben kaptanınız Şeyhmus Özer, Özlem ve hasretle yıllardır beklediğimiz bu şampiyonluğun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu...
04.05.2024
Amedspor resmen şampiyonluğunu ilan etti. Amedspor-Menemen maçının birimiyle birlikte, stadyumda şampiyonluk kutlamaları başladı. Aynı anda kentin her köşesinde kutlamalar başlatıldı. DİYARBAKIR GAZETE- 99 dakikada karşılıklı ataklarla birbirleri yoklayan takımlardaki, gol konusunda başarılı olamadı, karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Bu skora rağmen Amedspor 4 puan farkla şampiyonluğunu ilan etti. Diyarbakır’da her yer panayır...
04.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi bilbordlara başarıyı destekleyen Kürtçe ve Zazaca afişler astırdı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şampiyonluk maçına çıkacak olan Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi Diyarbakır bulunan bazı semtlerde bilbordlara Kürçe ve Zazaca “Destxweş şampiyon Amedspor” Yazılı afişleri astırdı.
04.05.2024
Diyarbakırlı ünlü sanatçı Ekin Akkaş, memleketi Diyarbakır ‘a özel bir şarkı yazdı, Şarkının klibini de 33 medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır’da çekti. DİYARBAKIR GAZETE– Kentin Sur ilçesinde çekilen klipte, tarihi ve kültürel noktalar seçildi. Diyarbakır’ın, tanıtımı hedeflenerek çekilen klipte, çekim noktaları da tarihi On gözlü köprü, dört ayaklı minare, Ulu...
04.05.2024

Diyarbakır ortasında yeni modern bir şehir doğuyor!

Diyarbakır ortasında yeni modern bir şehir doğuyor!
REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, gerçekleştirdiği üst yapı, imar yolları, çevre düzenlemeleri, yeşil kuşak projeleriyle Diyarbakır’ın ortasında yeni ve modern bir şehir meydana getirdi.

DİYARBAKIR GAZETE- Nüfusu 6 İl’den büyük olan ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük mahallesi olarak kabul edilen Bağcılar, ticaret erbabı ve esnaf kesiminin de tercihi haline geldi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hüdapar İl Başkanı Vedat Turgut’la birlikte Bağcılar’daki esnafları ziyaret ederek yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyeti test etti.

Yeni imar yolları, modern yaşam alanları, çok amaçlı parklar, bölgenin en büyük millet bahçesi, bölgenin en büyük  bağ evi, sosyal donatı alanları, yapımı devam eden çok amaçlı gençlik merkezi, okuma salonları, eğitim merkezleri ve daha bir çok hizmet.

Bağlar Belediyesi tarafından yapılan bu hizmetlerle ihya edilen, aynı zamanda 200 bine yaklaşan nüfusuyla bir çok İl ve ilçeden büyük olan Bağcılar, Diyarbakır’ın kalbinde yükselen yeni modern bir şehir olarak dikkat çekiyor.

Ticaret erbabı ve esnaf kesiminin giderek yoğunlaştığı Bağcılar bölgesi bir yandan ekonomik olarak gelişiyor, diğer yandan en çok tercih edilen yeni yaşam alanı oluyor.

BÖLGE ESNAFININ MEMNUNİYETİ ELE ALINDI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hüdapar Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut’la birlikte Bağcılar bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Sorun ve talepler dinlendi, esnafın memnuniyetiyle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Diyarbakır’ın yeni yaşam alanı olan Bağcılar’ın kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerle ihya edildiğini ifade eden Beyoğlu, bu bölgenin hem yaşam alanı hem ticaretin kalbi haline geldiğini kaydetti.

Beyoğlu, “Çok nezih bir halkımız var. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme