enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
23°C
Diyarbakır
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, GoFor tarafından düzenlenen Gençlik Çalışmaları Forumu’nda yaptığı konuşmada kentte değişim ve dönüşüm yaşanacağını vurguladı. TİGRİS HABER- Türkiye’de gençlik politikasının hak temelli bir yaklaşımla ele alınması konusunda çalışan Gençlik Örgütleri Forumu’nun (GoFor) bu yıl “Yerel Yönetimlerde Gençlik” temasıyla gerçekleştirdiği program Grand Park Otelde yapıldı....
02.05.2024
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i kabul etti. DİYARBAKIR GAZETE– AK Parti Genel Merkezi’ndeki, Erdoğan ile Özel görüşmesi, basına kapalı yapılıyor. Özel’i, partiye gelişinde Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Kabulde, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile Elitaş...
02.05.2024
Leyla Zana hakkında açılan davada “örgüt üyesi olmak” iddiasıyla ceza istendi. DİYARBAKIR GAZETE– Kürt siyasetçi Leyla Zana hakkında “örgüt propagandası yapmak” iddiasıyla Ankara 27’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından açılan davanın dördüncü duruşması görüldü. Zana duruşmaya avukatı ile birlikte duruşmaya Silvan Adliyesi’nden Sesli Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Zana’nın 2014-15...
02.05.2024
Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki Ali Emiri Anadolu Lisesi’nde bir öğrencinin bıçakladığı öğretmene destek amacıyla bugün bir grup öğretmen, okul önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. DİYARBAKIR GAZETE- – Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki Ali Emiri Anadolu Lisesi’nde bir öğrencinin bıçakladığı öğretmene destek amacıyla bugün bir grup öğretmen, okul önünde toplanarak basın açıklaması...
02.05.2024

Diyarbakır’da Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı düzenlenecek

Diyarbakır’da Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı düzenlenecek
REKLAM ALANI

5-6 Ocak tarihlerinde Dicle Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı GÜDKAF’24 İş Birliği Toplantısı düzenlendi.

DİYARBAKIR GAZETE- GÜDKAF’24 Diyarbakır Valiliği İş Birliği Toplantısı, bölgenin kalkınmasına yönelik önemli adımların atılması ve iş birliğinin güçlendirilmesi için değerli bir platform oluşturdu. Bu toplantıya Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Organize Sani Başkanlığı (OSB), Karacadağ Kalkınma Ajansı, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Güneydoğu Tekstil ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD), Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), İlçe Belediye ve Kaymakamlıkları, Dicle Üniversitesi Rektörlüğü katılım gösterdi.

Bölgedeki kalkınma ve sürdürülebilirlik odaklı projelerin ele alındığı toplantı, ilgili paydaşları bir araya getirerek önemli kararların alındığı bir platform oldu.

Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Işık Yeşim Erdamar ve Diyarbakır Valiliği yetkilileri, bölgedeki kalkınma projelerinin ilerlemesi ve sürdürülebilirliği için stratejiler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasında Vali Su, bölgenin potansiyelini ve kalkınma hedeflerini vurgulayarak, birlikte, sürdürülebilir kalkınma ve bölgesel iyileşme adına önemli adımlar atılabileceği konusuna vurgu yaptı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ile düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları, Yetenek Her Yerde sloganıyla yola çıkarak üniversite öğrencilerine istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlamayı ve değerli yetenekler olduklarını hissettirmeyi amaçlıyor.

Bu kapsamda Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı (GÜDKAF’24), 5-6 Ocak tarihlerinde Dicle Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Adıyaman, Batman, Bingöl, Fırat, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji, Gaziantep, Harran, Hasan Kalyoncu, İnönü, Kilis 7 Aralık, Malatya Turgut Özal, Mardin Artuklu, Munzur, Sanko ve Şırnak Üniversiteleri’nin paydaşlığında düzenlenecek olan GÜDKAF’24, bölgenin genç yeteneklerini ve üniversite öğrencilerini sektör temsilcileriyle buluşturacak.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan GÜDKAF’24 için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Etkinlik, üniversite öğrencilerine istihdam olanakları sunmanın yanı sıra, kamu kurumlarına nitelikli mezunların kazandırılması noktasında da büyük önem taşıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme