enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
ALTIN
2.429,58
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu....
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves’i ağırladı. DİYARBAKIR GAZETE- Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ile İstanbul Konsolosluğu Kültür Müşaviri Recep Tuna, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan Bırkleyn Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesi, Terkan Caddesi ve Kadya Caddesi arasında kalan Bırkleyn Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacak. DİYARBAKIR GAZETE- Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kent merkezindeki 136 ana arter, meydan, şehirlerarası otobüs terminali, ilçe otogarı, özel ve kamu hastanelerinin acilleri ve bekleme yerlerinin temizliği için kampanya başlatacak. Oluşturulan üç ekip ile yürütülecek temizlik kampanyasına,...
24.04.2024

Güzellik adına her şey “Ebru Güzellik Merkezi”nde…

Güzellik adına her şey “Ebru Güzellik Merkezi”nde…
REKLAM ALANI

8 yıl önce Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi’ndeki Ofis semtinde kendi adına açtığı Ebru Güzellik Salonu ile iş hayatına başlayan iş insanı Ebru Tok Özel, Merkezlerinden ayrılırken yüzlerde gördükleri tebessümün kendileri için en büyük kazanç olduğunu belirterek, “İşimi ahlaklı bir şekilde usulünce ve severek yapıyorum. Danışanlarımızın buraya gelerek harcadıkları maddi manevi emeklerinin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Özel, ayrıca Merkezlerinde uzman estetisyenler tarafından lazer, cilt bakımı, dermapen, zayıflama, kalıcı ruj, eyeliner, ipek kirpik, kaşta kıl teknik, microbladin, eyeliner, kirpik lifting, porselen makyaj, röfle, ombre, ağda ve gelin başı uygulamalarını başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Uzun yıllara dayanan deneyimli uzman personelleriyle lazer epilasyon, medikal cilt bakımı, hydrafacial, dermapen, microblading, bölgesel zayıflama hizmetlerinin yanı sıra saç kesimi, yüz alımı, boya, kaş tasarımı, manikür, pedikür, kirpik lifting, porselen makyaj, gelin başı, ağda, röfle, ombre, kalıcı ruj, eyeliner gibi kuaför hizmetleriyle birlikte anlaşmalı olduğu uzman doktor eşliğinde Fransız ip askısı, botox, dolgu, mezoterapi, saç mezoterapisi, ben silme, leke-akne giderme alanında danışanlarının güvenini kazanan Ebru Güzellik Merkezi, çözüm odaklı hizmet anlayışıyla insanların mutluluğunu önemseyerek hizmet veriyor.

Ebru Güzellik Merkezi’nin Kurucusu İş Kadını Ebru Tok Özel, Ofis şubesinde hizmet verirken yakın zamanda merkezini taşıdığı Ceylan AVM karşısında yer alan Buğdaycılar H Office A Blok Kat: 5 No: 42’deki yeni şubesini açarak hizmet ağını genişletti.

Ebru Güzellik Merkezi’nin Kurucusu İş Kadını Ebru Tok Özel, merkezlerinde verdikleri hizmetleri ve hizmet anlayışı üzerine www.diyarbakirgazete.com’a bir söyleşi gerçekleştirdi.

“SEKTÖRDE 8. YILIM GERİDE KALDI”

Sektörde sekizince yılını geride bıraktığının altını çizen İş Kadını Özel, “Bu yıl içinde Ceylan AVM karşısında yer alan Buğdaycılar H Office Plaza’ da ikinci merkezimi açtım. Ofis şubemizde verdiğimiz hizmetle kazandığımız, danışanlarımızın bize olan güveni, beğenisi ve sevgisi kat ettiğimiz bu yolda bizim en büyük referansımız oldu. Geri dönüşler çok olumlu. İnsanlarımızın bize olan güveniyle hızlı bir şekilde büyüdük” dedi.

“DOSTLARIMIZIN EN ÜST DÜZEYDE RAHAT EDEBİLECEĞİ KONFORA SAHİP BİR MEKAN HAZIRLADIK”

Özel, Hizmetlerinden kaynaklı tanışıklıkların güven ve dostluk temelinde uzun yıllara varan birlikteliklere vesile olduğu merkezde dostlarının en üst düzeyde rahat edebileceği konfora sahip bir mekân hazırladıklarına işaret ederek, şunları söyledi:

“Danışanlarımıza gönül rahatlığıyla yaptırabilecekleri A’ dan Z’ ye tüm işlem ve uygulamalar alanında uzman, uzun yıllara dayalı deneyim sahibi profesyonel personellerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Merkezimizde uzman estetisyenlerimiz tarafından lazer, cilt bakımı, dermapen, zayıflama, kalıcı ruj, eyeliner, ipek kirpik, kaşta kıl teknik, microbladin, eyeliner, kirpik lifting, porselen makyaj, röfle , ombre, ağda ve gelin başı uygulamalarımız başarıyla gerçekleştirilmektedir. Merkezimizde kuaför hizmeti de sunulmakta kesim, yüz alımı, boya ve kaş tasarımı gibi işlemler uygulanmaktadır.

“GÜZELLİK ADINA HER ŞEY EBRU GÜZELLİK MERKEZİ’NDE”

Yakın zamanda, anlaşmalı olduğumuz uzman doktor eşliğinde Fransız ip askı, botox, dolgu, mezoterapi, prp, ağrı mezoterapi,  ben silme, leke-akne giderme, saç mezoterapisi uygulamalarını da hizmet yelpazemize eklemiş bulunuyoruz. Yıllardır hijyenik ortam, kaliteli ürün ve güler yüzlü kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. Kısacası “Güzellik adına her şey Ebru Güzellik Merkezi’nde…”

“HAYATTA HER ŞEY PARA DEĞİL”

Ebru Güzellik Merkezi Sahibi iş insanı Ebru Tok Güzel, “Hayatta her şey para değil” ilkesiyle birçok organizasyona ev sahipliği yapmaya çalışan bir iş insanı olduğunu ifade ederek, “Bunlar aleni söylenecek şeyler değil ama bu tarz faaliyetlerin gelişmesi açısından örnekleyebileceğim bir- iki uygulamayı söyleyebilirim. Ekim ayı içerisinde bir hafta süreyle tüm halkımıza açık ücretsiz saç kesimi hizmeti sunduk. Üyesi olduğum Muhtaç Çocuklar Derneği’nin öğrenci bursları konusunda yapılan etkinliğinde başrollerdeydim.  Bir okulumuzdan gelen teklifle öğrencilerimizin ayağına hizmetlerimizi götürdük. “Hayat paylaştıkça güzelleşir” buna gönülden inanıyorum” diye konuştu.

“İLKEM; HER ŞEYDEN ÖNCE DÜRÜST ÇALIŞMA”

Her şeyden önce dürüst çalışmaya büyük önem verdiğinin altını çizen Güzel, “İşimi ahlaklı bir şekilde usulünce ve severek yapıyorum. Danışanlarımızın buraya gelerek harcadıkları maddi manevi emeklerinin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Danışanlarımızın sorunlarını giderene kadar üzerinde yoğunlaşıyoruz. Gerekirse ücretsiz ek seans veriyoruz. Danışanlarımızın mutluluğu mutluluğumuzdur. Merkezimizden ayrılırken yüzlerde gördüğümüz tebessüm en büyük kazancımız” ifadelerini kullandı.

Sait BAYRAM’ın Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme