enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3908
EURO
34,6260
ALTIN
2.391,90
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
26°C
Diyarbakır
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
DİYARBAKIR HABERİ
DİSK Genel-İş Sendikası 2 Nolu şube başkanı Beçet Barut, yarın Batman’da yapılacak 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi için çağrıda bulunarak; “Yarın sabah halaylarla Batman’a hareket edeceğiz” dedi. DİYARBAKIR GAZETE– DİSK Genel-İş 2 Nolu Şube Başkanı Beçet Barut, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Batman ve Van’da düzenlenecek mitinglere çağrıda bulundu. Barut,...
30.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk ile Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Abdullah Zeydan’ı ağırladı. DİYARBAKIR GAZETE- Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk ile Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Abdullah Zeydan, Diyarbakır...
30.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün değerlendirme toplantısına katıldı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon idaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ve bağlı birimleri ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Sözcüleri Abdulselam İnceören ve Emine Akın...
30.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kendi tesislerinde zinya, petunya ve kadife türlerinde yetiştirdiği toplam 200 bin yazlık mevsimlik çiçeği kentin park, yeşil alan, kavşak ve refüjlerde değerlendirecek. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, kentin daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Yazlık mevsimlik...
30.04.2024

Hani’de AK Parti’nin Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Döndü!

Hani’de AK Parti’nin Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Döndü!
REKLAM ALANI

AK Parti Hani Belediye Başkan Adayı Fatih Kayhan’ın seçim bürosu açılışı miting havasında yapıldı. 

DİYARBAKIR GAZETE-Seçim Bürosu’nun açılışına, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman, MKYK üyesi Doç. Dr. Ali Karakaş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilden, ilçe Teşkilat Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“Doğup büyüdüğüm ilçemize hizmet etmek istiyorum”

Seçim Bürosu’nun açılışında konuşan  Başkan Adayı Kayhan, Doğup büyüdüğü ilçesine her durumda ve şartta hizmet etmekten keyif aldığını belirterek, “Benim tek bir hayalim var. Doğup büyüdüğüm ilçemize, ilçemizin güzel yürekli insanlarına hizmet etmek. Millete rağmen siyaset anlayışını benimseyip, talimatla çalışan, gençlerimizin geleceğini çalmaya yeltenen, kandan, acıdan ve göz yaşından beslenen zihniyete en büyük cevabı inanıyorum ki 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında Hani’li hemşehrilerim verecektir” dedi.

“Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

Kayhan, Hani ilçesinde AK Parti döneminde yapılan hizmetleri ve yeni dönemde yapacakları hizmetleri anlattı.

Gençlere Yönelik Yatırımlar

Kayhan’ın Evlenmek isteyen gençlere yönelik çeyiz destek paketi, halk kütüphaneleri, gençlik merkezleri, her mahalleye saha ve üniversite kazanan öğrencilere verilecek maddi destekler ve burs vaadleri alandaki gençler tarafından sık sık alkışlandı.

“Ulaşılabilir bir Belediyecilik anlayışıyla, hep birlikte yöneteceğiz”

Belediyecilik anlayışların da milletle aralarında kimsenin olmadığına işaret eden Kayhan, “Her mahallenin, her hanenin başkanı olacağım. Kuyular mahallemizdeki Ali dayımız da bize istediğinde ulaşacak, Kaledibi’nde ki Ayşe teyzemiz de” dedi.

Üç dilde teşekkür!

Konuşmasının sonunda kendisini yalnız bırakmayan tüm vatandaşlara Zazaca, Kürtçe ve Türkçe teşekkür eden başkan adayı Kayhan, açılışa katılan tüm kadınların gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Kepolu: “Hani’yi Kapı Kapı, Sokak Sokak Gezeceğiz”

Milletvekili Suna Kepolu ise, başkan adayı Fatih Kayhan’ın Hani hayalinin en büyük şahidi olduğunu ifade ederek, “Onun bu memlekete neler yapmak istediklerini biliyorum. O zaman da söz verdim. İlçeyi kapı kapı dolaşıp hayalimizi ve hikayemizi anlatacağız. Sizden tek isteğim bu kardeşinize güvenmeniz ve destek vermenizdir. Biz üzerimize düşen her düşen herşeyi yapacağız” dedi.

Ensarioğlu: “Derdinizi anlamayanlara Oy vermeyin”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu da, AK parti döneminde Hani’ye yapılan hizmetleri anlatmakla başladı. Bunların hizmet gibi, millet gibi, Kürtlük gibi dertlerinin olmadığını ifade ederek, “Yıllarca insanlarımızın duygularını istismar ederek, mağdur rolüne bürünen bu zihniyetin insanımızı mağdur etmekten başka bu topluma bir faydası olmamıştır. Mecliste görev yapmama rağmen iki üç tanesini anca tanıdığım vekillerini siz yolda görseniz tanımazsınız. Sizi kandırmalarına fırsat vermeyin” diye konuştu.

Daha sonra konuşan milletvekili Sait Yaz, MKYK Üyesi Ali Karakaş ve Büyükşehir adayı Mehmet Halis Bilden projelerini, Ak Parti siyasetini ve hizmetlerini anlattı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme