Öldürülen Narin’in otopsisinde radyolojik görüntüsü çekilen diÅŸleri ile aÄŸabeyinin kolundaki diÅŸ ve ısırık izlerinin karşılaÅŸtırılacağı belirtildi.
DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruÅŸturmasında kritik bir geliÅŸme yaÅŸandı. Narin’in ölümüne iliÅŸkin detayları aydınlatmak için, cenazesi bulunduÄŸu gün ve Narin’in aÄŸabeyinin kolundaki diÅŸ ve ısırık izlerinin tespiti amacıyla yapılan incelemelerden elde edilen bulgular karşılaÅŸtırılacak.
TESPİTİ YAPILAMAMIŞTI!
Narin’in kaybolduğu süreçte, ağabeyi E.G., kolundaki diş ve ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmış ve bu izlerin kime ait olduğunun belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü. Ancak, ağabeyinin kolundaki izlerin üzerinden zaman geçmiş ve çürüme ihtimali nedeniyle tespit yapılamamıştı. Bu nedenle E.G., serbest bırakılmıştı.
Narin’in cenazesi bulunduğunda, ceset üzerindeki çürüme nedeniyle yapılan 10 saat süren otopside ölüm nedeni hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamamıştı. Şimdi, Narin’in otopsisinde çekilen diş radyolojik görüntüleri ile ağabeyinin kolundaki diş ve ısırık izleri arasındaki ilişki incelenerek, bu izlerin Narin’e mi yoksa başka bir kişiye mi ait olduğu belirlenecek.
Soruşturmayı yürüten makamlar, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülen ve o gün çekilen filmler ile Narin’in diş yapısının karşılaştırılması sonucunda önemli bilgilere ulaşmayı umuyor. Bu karşılaştırmanın, Narin’in nasıl ve kim tarafından öldürüldüğüne dair önemli ipuçları sunabileceği belirtiliyor.
zovirax us – order acyclovir pills buy crestor no prescription
motilium pills – sumycin online cyclobenzaprine 15mg without prescription