enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3713
EURO
34,7774
ALTIN
2.410,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
23°C
Diyarbakır
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde kaybolan özel gereksinimli çocuk, 6 saat sonra bulundu. DİYARBAKIR GAZETE- Hazro İlçesinin Dadaş köyü Ağılı mezrasında sabah 09.00 sularında kaybolan S.Y. (8), ailesinin arama çalışmaları sonuçsuz kalında durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, Dicle Üniversitesi Arama ve Kurtarma (DÜAK), Silvan ve Kulp...
01.05.2024
Diyarbakır’da “Adam öldürmek ve Kasten yaralama” suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs 6 yıldan sonra yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Kasten Öldürme ve Kasten Yaralama” suçlarından 6 yıldır aranan ve 26 yıl 18 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahsın...
01.05.2024
Öz Sağlık-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi’nin katılımıyla 1 Mayıs kutlandı. DİYARBAKIR GAZETE– Merkez Yenişehir ilçesinde bir plazanın önünde toplayan sendika üyeleri adına basına metnini okuyan Hak-İş Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde 48 yıldır emeğin ve alın terinin hakkı için, hayat pahalılığı ve...
01.05.2024
Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalışan yemekhane işçileri DİSK’e bağlı Gıda-İş Sendikasının çağrısıyla hastane bahçesinde 1 Mayıs açıklaması yaptı. DİYARBAKIR GAZETE- “İş, ekmek, özgürlük”, “Bijî yek gulan” sloganları atan işçiler adına açıklamayı Gıda-İş Sendikası Diyarbakır Temsilcisi Yusuf Yıldız yaptı. Açıklamaya Emek Partisi (EMEP) yöneticileri de katıldı. Sağlık sektöründe hizmet alım ihalesi...
01.05.2024

Taş: ‘Biz hem Ergani’nin hem de AK Parti’nin hizmetkârıyız’

Taş: ‘Biz hem Ergani’nin hem de AK Parti’nin hizmetkârıyız’
REKLAM ALANI

Ergani Belediye Başkan Aday adayı Kenan Taş, Aile olarak, yıllardır hem Ergani’nin hem de AK Parti’nin hizmetkârı olduklarını ifade ederek, “Kutlu davada ilçemiz için bu yola baş koyduk. Biz teşkilatımızın ve partimizin hiçbir konuda geri kalmaması için her türlü fedakârlığı gözü kapalı yaptık. Biz bu davada Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyoruz” diye konuştu.

Ergani Belediye Başkan aday adayı Kenan Taş, 3 yıldan bu yana memleketi Ergani’de, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdür Vekilliği, Türk Hava Kurumu Ergani Temsilciliği ve aynı zamanda Erganispor Gençlerbirliği Kulübünün de başkanlığını yürütüyor. Göreve geldiği günden bu yana 3 bin 500 civarında genci, Gençlik Merkezine üye yaparak, ulaşılması güç bir başarıya imza atan Taş, gençlerin düşüncelerini değiştirmeyi de başardı. Başta spor olmak üzere istihdam artırıcı projelerle yüzlerce genci topluma kazandıran Taş, gençlerin adeta sevgilisi olmuş.

AİLESİ ERGANİ’NİN KÖKLÜ VE İLERİ GELEN AİLELERİNDEN

Ergani’nin köklü ailelerinden Taş Ailesinin üyesi olan Kenan Taş, gerek ticari hayatında gerekse de sosyal hayatında hep halkla birlikte oldu. Esnaf bir aileden geldiği için halkla iç içe olan Taş, 10 yıl boyunca öğretmenlik yaptı. Taş, Türkiye’nin en ücra köşelerinden, Ergani’nin kırsal mahallelerinde öğretmenlik yaptıktan sonra Taş, 3 yıl önce Ergani’ye Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü olarak atandı. Atanmasıyla birlikte özellikle gençlere yönelik başta sportif etkinlikler olmak üzere meslek edindirme ve iş edindirme projeleri hazırlayarak, gençleri topluma kazandırmayı başardı.

BÜTÜN YATIRIMLARI ERGANİ’DE BULUNUYOR

Vekâletten görev yaptığı Gençlik Merkezinde 3 yılda 3 bin 500 genci üye yapan Kenan Taş’ın ve Ailesinin Ergani’de ciddi anlamda başta eğitim Kurumları olmak üzere, tarım ve gıda sektöründe de yatırımları bulunuyor. Ailesi gibi bütün yatırımlarını sadece Ergani’ye yapan Taş, Ailesi gibi halkın sorunlarına çözüm bulması ile tanınıyor.

TAŞ AİLESİ ERGANİ İLE BARIŞIK BİR AİLE

Ailesinin Ergani halkı ile barışık olduğunu vurgulayan Kanan Taş, “Ticaretin yanı sıra sıkıntılarında, sevinçlerinde, üzüntülerinde hep yanlarında olduk, olmaya devam ediyoruz. Bizim için amaç sadece ticaret değildir. Biz ilçemizdeki insanlarımızla hep barışık kaldık. Onlara yardımcı olmak için hep mücadele ettik. Kısacası, Dedelerimizden ve babalarımızdan bu yana vatandaşlarımızla hep barışık olduk, olmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

“GENÇLERİ BİR ARAYA GETİRDİK, DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİRDİK”

Taş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü olarak İlçede görev aldıktan sonra İlçemizdeki gençliğin oldukça dağınık olduğuna şahit olduğunu belirterek, “Bu 3 yıl içerisinde 3 bin 500’e yakın gencimizi Gençlik Merkezine üye yaptık. Ergani’de sıfırdan Spor kulübü kurduk. İki tane spor kulübümüzde yüzlerce lisanslı sporcu yetiştirdik. Dışarıya sporcu verdik. Bunun yanı sıra Türk Hava Kurumu’nu aldık. Model uçağı çıkardık. Gençlerimize orada yeni iş alanları yaratmak için eğitimler sağladık, belgelerini verdik. Gençlerimizle ilgili KOSGEB destekli projeleri ürettik”

“GENÇLİĞİMİZİN HEBA OLMAMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK”

Devletin imkânlarını gençlere sunmak için gece gündüz demeden çalıştıklarına işaret eden Ergani Belediye Başkan Aday adayı Kenan Taş, “Bütün bu çalışmaların meyvesini çok şükür fazlasıyla aldık. Şuan Ergani’deki gençlerimize, üyelerimize baktığımız zaman hepsinin gerçekten daha önceki düşüncelerinden sıyrıldıklarını görebiliyoruz. Gerek siyasi, gerek sosyal düşünceleri çok değişen gençlerimiz Milletine, Devletine ve Ailesine daha saygılı oldu. Bu anlamda bizlerin, hocalarımızın, Genel Müdürlüğümüzün İlçedeki diğer mülki idare amirlerimizin katkıları ile oldu. Yani biz senelerce bir gönül birliği yaptık. Biz, ‘bu gençleri kazanmalıyız’ dedik. Ve sanırım bunu da başardık” diye konuştu.

“BİZ BU KUTLU DAVADA ERDOĞAN’IN İZİNDE YÜRÜYORUZ”

Taş, Aile olarak, AK Parti’nin Ergani’deki kurulan ilk teşkilatında kurucu üyeleri olduklarına değinerek, “Abim AK Parti Meclis üyesidir. Yıllardır biz aile olarak partinin hem içerisinde hem de dışında hizmet ettik. Gerek Belediye olsun, gerek Milletvekilliği ve gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elimizden geleni yaptık. Kutlu davaya maddi ve manevi olarak destekler verdik, vermeye de devam ediyoruz. Biz teşkilatımızın ve partimizin hiçbir konuda geri kalmaması için her türlü fedakârlığı gözü kapalı yaptık. Hiçbir zaman partimiz ile ne ters düştük ne de küstük. Biz bu davada devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyoruz. Başkanımızın aldığı tüm kararlar bizim için emir olmuştur ve biz bu emir doğrultusunda gerek şehir de gerekse de köylerimizde kendi imkânlarımızla elimizden geleni yapmışız” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ, ERGANİ’NİN AK PARTİ BELEDİYECİLİK HİZMETLERİYLE TANIŞMASIDIR”

Amacının, Ergani’nin AK Parti Belediyeciliği ile tanışmasına aracılık yapmak olduğunu ifade eden Taş, “Şuan bir adaylık sürecindeyiz. Ben ile aday olmayabilirim. 25 aday adayı arkadaşımız var. Bu 25 arkadaşımızdan biri olacaktır. Bu biri olduğu zaman biz yine partimiz ve ilçemiz için yürüyeceğiz. Amaç kişi değil, amaç ilçemizin hizmete, artık AK Parti Belediyeciliği anlayışıyla tanışmasıdır. Dediğim gibi, burada şahıs önemli değil. Önemli olan İlçemizin Ak Parti’nin hizmetine kavuşmasıdır. Biz bu yola baş koyduk. İnşallah bizler için ilçemiz için hayırlı olur. Ergani Belediyesi’ni alarak, AK Parti Belediyecilik anlayışına kavuşturacağımıza inanıyoruz.  Allah’ın izni ile hem ülkemiz hem de ilçemiz için hayırlı bir seçim olur. Biz de burada elimizden geleni yapacağız” dedi. (Sait BAYRAM’ın Haberi)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme