enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİYARBAKIR HABERİ
Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk kutlamaları öncesi Tigris habere konuştu. Bakkal, “şampiyonluk anamızın Ak sütü gibi helal” dedi. DİYARBAKIR GAZETE – Futbolculara, yönetime, taraftarlara, gazetecilere teşekkür eden Bakkal, son noktayı kutlamalarla tamamlayacaklarını söyledi. Bakkal, “herkes üstüne düşeni yaptı, bu kent bu taraftar başarıyı hak ediyor” dedi.
11.05.2024
Diyarbakır’da seçime 6 ay kala yüzlerce kişinin alındığı Bağlar Belediyesi’nde, 256 kişinin işten çıkarıldığı iddiaları üzerine Belediye Eş Başkanı Siraç Çelik açıklamalarda bulundu. DİYARBAKIR GAZETE– 31 Mart seçimlerinin ardından halkın yetki Diyarbakır’daki Bağlar Belediyesi Eş Başkanlarının önceki dönemle ilgili çalışmaları devam ederken, dün sosyal medyada 250 kişinin işten çıkarıldığı iddia...
11.05.2024
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Türkiye’nin En Büyük Podcast Ağı Podfresh, medya sektörünün yükselen trendi olan podcast yayıncılığına odaklanan bir atölye düzenledi. DİYARBAKIR GAZETE– GGC PARK 75 Yerleşkesi’nde gerçekleşen etkinliğe Diyarbakır ve çevre şehirlerden gazeteciler katıldı. Atölyede, eğitmenler Uraz Kaspar ve Aykut İbrişim, podcast atölyesinde katılımcılara deneyimlerini aktararak podcast ekosistemi...
11.05.2024
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, her sene düzenledikleri gençlik buluşmalarının Gazze’deki katliamlar dolayısıyla şölen değil de bilinçlenme etkinliklerine evrildiğini belirtti. DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır tarihi Sur ilçesinde bulunan Hazreti Süleyman Camii yerleşkesinde gençlik buluşması düzenlendi. HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması; Kur’an-ı...
11.05.2024

TFF Bölge Müdürü Bayhan Bölge Turunda

TFF Bölge Müdürü Bayhan Bölge Turunda
REKLAM ALANI
18.07.2023
0
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan, bölge şehirlerini ziyaret ederek sorun ve talepleri yerinde dinliyor.

DİYARBAKIR GAZETE- Bayhan, Mardin’de önce Vali Mahmut Demirtaş’ı ve ardında Mardin 1969Spor kulübünü ziyaret etti.

Mardin 1969Spor Başkanı Rıdvan Aşar ve kulüp ikinci başkanı Rıdvan Aktürk’ün de hazır bulunduğu Vali Demirtaş görüşmesinde TFF Bölge Müdürü Bayhan, spora katkılarından dolayı teşekkür ederek Demirtaş’a milli takım forması hediye etti. Vali Demirtaş, ziyaretten durduğu memnuniyeti dile getirecek Mardin 1969Spor başta olmak üzere şehirde sporun gelişmesi için destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

MARDİN 1969SPOR’A TEBRİK ZİYARETİ

TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, daha sonra Mardin 1969Spor tesislerini ziyaret etti. Burada kulüp başkanı Rıdvan Aşar, yöneticiler ve teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile görüşen Bayhan, 3.Lig’e yükselmesinden dolayı Mardin ekibini tebrik etti.

Mardin 1969Spor Başkanı Rıdvan Aşar’a milli takım forması takdim eden Bayhan, bölge kulüplerinin başarılı olmasını önemsediklerini ifade etti.

Mardin 1969Spor Başkanı Rıdvan Aşar, Serkan Bayhan’ın her konuda kendilerine destek olduğuna vurgu yaparak ,”Bu ziyareti çok anlamlı buluyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak doğru adım ve hamlelerle başarılı olmak istiyoruz, bunun için çaba gösteriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme