enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5032
EURO
34,9839
ALTIN
2.430,21
BIST
9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu....
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves’i ağırladı. DİYARBAKIR GAZETE- Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ile İstanbul Konsolosluğu Kültür Müşaviri Recep Tuna, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan Bırkleyn Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesi, Terkan Caddesi ve Kadya Caddesi arasında kalan Bırkleyn Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacak. DİYARBAKIR GAZETE- Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kent merkezindeki 136 ana arter, meydan, şehirlerarası otobüs terminali, ilçe otogarı, özel ve kamu hastanelerinin acilleri ve bekleme yerlerinin temizliği için kampanya başlatacak. Oluşturulan üç ekip ile yürütülecek temizlik kampanyasına,...
24.04.2024

Başhekim Asena ve ekibi, 2 yılda Gazi Yaşargil Hastanesi’nin çehresini değiştirdi

Başhekim Asena ve ekibi, 2 yılda Gazi Yaşargil Hastanesi’nin çehresini değiştirdi
REKLAM ALANI

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde son 2 yılda yapılan çalışmalar hastanenin çehresini değiştirdi.

Başhekim olarak göreve atanan Doç. Dr. Muhammet Asena ve ekibi gecesini gündüzüne katarak, “Bizde zor yok imkansız zaman alır“ şiarı ile Diyarbakır’ın sağlığı için hizmete devam ediyor.

BİNDEN FAZLA BEBEĞİN AÇIK KALP AMELİYATI YAPILDI

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2016 yılında temeli atılan ve Türkiye’deki 3 büyük kalp merkezlerinden biri olan Çocuk Kalp Damar Cerrahi Bölümü’nde binden fazla bebeğin açık kalp ameliyatını gerçekleştirildi. Yine hastaneye yapılan yoğun başvurular ile görüntüleme hizmetlerindeki artan ihtiyaca göre 2. MR cihazı ile 3. Tomografi cihazı hastaneye kazandırıldı.

AMATEM’E 6 BİN MADDE BAĞIMLISI BAŞVURDU

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yaklaşık 15 ay önce hizmete alınan AMATEM merkezinde Haziran 2021 tarihinden bu yana ayaktan 6 bin madde bağımlısının madde bağımlılığından arınması için takipleri gerçekleştirilirken, 800 hastanın da merkezde yatarak tedavisi sağlandı.

2. DOĞU PEDİATRİ KONGRESİNDE BİN ÇOCUK HEKİM AĞIRLANACAK

2021 yılında Diyarbakır’da ilki gerçekleştirilen ve yaklaşık 15 gün sonra ikincisinin gerçekleştirileceği 2.Doğu Pediatri kongresine bin Çocuk hekim ağırlanacak.

YENİ OTOPARKLAR, ALT YAPI DÜZENLEMELERİ YAPILDI

Hastanede son 2 yıl içerisinde, Çocuk parkı, Yeni otopark alanları, Yolların düzenlenmesi, Morg alanımızın düzenlemesi, Peyzaj düzenlenmesi, Bahçe ağaçlandırılması, Alt yapı düzenlemesi, Işıklandırma projeleri bir bir hayata geçirildi.

190 BİN HASTA HASTANEYE BAŞVURDU

Büyük iyileşmelerin ve değişimlerin yaşandığı Hastaneye son 1 ay içinde polikliniklere 130 bin, acil servislere de 60 olmak üzere 190 bin kişi başvurdu. Sadece 8 hasta, acil servisten başka bir ile sevk edildi.

YENİ VE İHTİYAÇ DUYULAN ÇOK SAYIDA BİRİM AÇILDI

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yine son 2 yıl içerisinde; GETAT, Kronik Yara Bakımı, Hiperbarik ve su altı, Replantasyon, Kas hastalığı ve Genetik birimi hizmete açıldı.

NÜKLEER TIP MERKEZİ

Yine Hastanede kısa bir süre önce fiziki alan kapasitesini önemli ölçüde arttırılan Türkiye’deki öncü merkezlerden birisi olarak hizmet veren Nükleer Tıp Merkezinde sağlık hizmeti devam ediyor.

ASENA: “HİZMET ÜRETMEK İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜMÜZE KATAN BİR KESİM OLDUK”

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena, Ezelden beri bu ülkede slogan atan bir kesim ve hizmet üretmek için gecesini gündüzüne katan bir kesim olduğunu ifade ederek, “Bizde zor yok imkansız zaman alır “şiarı ile memleketimizin sağlığı için doğru bildiğimiz yolda hizmete devam edeceğiz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme