enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4643
EURO
34,6970
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

Başkan Karamehmetoğlu, Gelincik Dağı yol yapım çalışmalarını inceledi…

Başkan Karamehmetoğlu, Gelincik Dağı yol yapım çalışmalarını inceledi…
REKLAM ALANI

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nce Türkiye’nin yeni Kapadokyası Gelincik Dağının yol yapım çalışmaları ile Sinek Çayı Gözesi yolu kilitli parke taşı yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Karamehmetoğlu, Desteklerini Çermik ilçesinden esirgemeyen İl Valisi Münir Karaloğlu’na teşekkür etti.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Çermik ilçesine hizmet atağı başlatan Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce Gelincik Dağı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

GELİNCİK DAĞI YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

AK Parti Çüngüş İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte Türkiye’nin yeni Kapadokyası olma yolunda ilerleyen Gelincik Dağının yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Karamehmetoğlu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yolun kısa sürede tamamlanacağının müjdesini veren Başkan Karamehmetoğlu, Dün olduğu gibi bugünde desteklerini Çermik’ten esirgemeyen Devlet ve millet adamı İl Valisi Münir Karaloğlu’na minnettar olduklarının altını çizdi.

KİLİTLİ PARKE TAŞI YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Başkan Karamehmetoğlu ve İlçe Başkanı Kızılarslan, daha sonra yeni Büyükşehir Belediyesi tarafından Sinek Çayı gözesi yolunda başlatılan ve devam eden kilitli parke taşı yapım işinde incelemelerde bulundu.

YENİKÖY MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Çalışma incelemelerinin ardından Başkan Karamehmetoğlu, Komşu İlçe Çüngüş’e bağlı Yeniköy Mahallesini ziyaret ederek, köylülerle hasbihal etti. Sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alan Başkan Karamehmetoğlu, daha sonra Mahalleden ayrıldı.

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Karamehmetoğlu, köy gezisinin ardından Diyarbakır Vali Yardımcısı Zerrin Çay Beşikçi başkanlığında YİKOB Konferans salonunda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı. Başkan Karamehmeoğlu, toplantının hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Karamehmetoğlu, Koordinasyon toplantısının ardından bir dizi program dolayısı ile Diyarbakır’da bulunan Eski Başbakan Yardımcımız Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Milletvekilleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

SUR BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Diyarbakır’daki temaslarını tamamlayan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Abdullah Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Karamehmetoğlu, ziyaretiyle ilgili olarak, yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Sur’un ihyasını vatandaş ile gönül köprüsü kurarak gerçekleştiren, Hizmet adamı Sur Kaymakamı/Belediye Başkanı Sn. Abdullah Çiftçi’yi ziyaret ettim. Kendisine Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Başkan Karamehmetoğlu, Diyarbakır’daki programlarını tamamladıktan sonra Çermik’e döndü.

Sait BAYRAM’ın Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme